Algemeen

Thijs Römer en Martine Bijl in Alles is Familie

De personages uit Alles is Liefde komen niet meer terug in deze 'sequel'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 26.03.2012 om 16:47 in Algemeen
Thijs Römer en Martine Bijl gaan rollen spelen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Alles is Familie. Dat maakte distributeur Afilm vandaag bekend. Eerder was al duidelijk dat ook Carice van Houten in de film te zien zal zijn. Ook Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Kees van Kooten, Chris Zegers, Willeke Alberti, René van ‘t Hof en Georgina Verbaan zijn gecast in de film.

Alles is Familie is geregisseerd door Joram Lürsen en is een soort sequel op Alles is Liefde. De personages uit die film keren echter niet terug in deze film, die wederom door Kim van Kooten wordt geschreven.

Alles is familie gaat over de leden van een familie die allemaal op het punt staan belangrijke keuzes te maken in het leven. De film moet november in premiere gaan. De makers noemen Alles is Familie "het vileine zusje van Alles is liefde"

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Nochtans heeft ze weer een grote rol te pakken: Melisandre in het tweede seizoen van Game Of Thrones."


Hmm idd,wist ik ook(heb zelfs al beelden voorbij zien komen van haar daarin op tv) maar toch ook weer in een Nederlandse film dus geen Amerikaanse film voor erbij,betaald toch veel meer.
Maar zo'n rol bemachtigen is wel knap,vraag me af of Sean Bean een goed woordje voor haar heeft gedaan(ze kende elkaar al van Black Death)

Frietgezicht

Avatar

Alles Is Familie? Hmmm dacht altijd dat dat de titel zou zijn van een film over Volendam.

JamesBond

Avatar

Ik vond Alles is Liefde een onwijs leuke film!

Maar er klopt iets niet.. Want Carice van Houten zat wel in Alles is Liefde, dus waarom zouden ze haar een andere rol geven??

SJRSVLDT

Avatar

benjamin "Nochtans heeft ze weer een grote rol te pakken: Melisandre in het tweede seizoen van Game Of Thrones."

oh ik was te laat, maar had jouw reactie nog niet gezien :P

Thiver

Avatar

Frietgezicht "@ Thiver,erg slecht van me maar heb die Dollars(no name)-trilogy nooit gezien(schaamte) maar gister gekocht toevallig :P"

Zeer goede aanschaf! T+) Mocht je ervoor in de gelegenheid zijn, dan is het aan te raden de drie films achter elkaar te kijken. Is mij destijds ontzettend goed bevallen. :)

SJRSVLDT

Avatar

Frietgezicht "Maarre blijkbaar krijgt Carice amper tot geen rollen in Amerika aangeboden dat ze hier weer in te zien is."

ugh* Game of Thrones.. grootste tv-hit op dit moment.

FilmMaster

Avatar

De titel is gewoonweg waardeloos,dat bekt echt niet.

Alles is liefde was een domme,afgezaagte,simpele,slijmerige,tergende,misselijkmakende,kitschfilm

Echt waar:Films als deze zijn echt te dom voor worden en voegen niks toe aan ons filmlandje.

Thiver

Avatar

Batman4 "Maar er klopt iets niet.. Want Carice van Houten zat wel in Alles is Liefde, dus waarom zouden ze haar een andere rol geven??"

Michiel Romeyn en Remko Vrijdag eveneens, maar die krijgen volgens mij ook gewoon andere rollen. Opvolgende films waarin acteurs andere rollen spelen is trouwens niets nieuws, hoor. Nooit de El Mariachi- of Man with No Name-trilogie gezien? Hell, zelfs in de Indiana Jones-trilogie komt dit verschijnsel voor.

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Maarre blijkbaar krijgt Carice amper tot geen rollen in Amerika aangeboden dat ze hier weer in te zien is."


Nochtans heeft ze weer een grote rol te pakken: Melisandre in het tweede seizoen van Game Of Thrones.

batmaster

Avatar

Ik ben echt een grote filmliefhebber. Maar Alles is Liefde vond ik wel gewoon een leuke film!

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Hebben niks met elkaar te maken toch behalve guy without a name. Ja zelfde maker,sommige zelfde acteurs en sowieso Clint,maar je ken toch net zo goed laatste eerst kijken?"

Het is inderdaad ietwat discutabel in welke mate de films met elkaar samenhangen. Clint Eastwood lijkt iedere keer hetzelfde personage te spelen, maar diverse andere acteurs komen in verschillende rollen voorbij (vandaar dat ik het ter sprake bracht). Hoewel de volgorde waarin je de films kijkt er niet toe doet, werkt het naar mijn idee toch het best als ze op volgorde van productiejaar bekijkt omdat de schaal van de films steeds groter worden. Echter, als je historische chronologie van belang vindt, dan zou je bij de laatste moeten beginnen, dan de tweede en afsluiten met de eerste. Echter, aan het eind van The Good, the Bad and the Ugly zit een moment dat het best werkt met de voorkennis van A Fistful of Dollars en For a Few Dollars More.

Frietgezicht

Avatar

Thiver "Zeer goede aanschaf! T+) Mocht je ervoor in de gelegenheid zijn, dan is het aan te raden de drie films achter elkaar te kijken. Is mij destijds ontzettend goed bevallen. :)"


Hebben niks met elkaar te maken toch behalve guy without a name. Ja zelfde maker,sommige zelfde acteurs en sowieso Clint,maar je ken toch net zo goed laatste eerst kijken?
Ik moet Once Upon a Time in The West ook nog ff scoren!!

Ik ga wel off-topic,ff on-topic : Lijkt me echt een kutfilm. Deel 1 was al niet me genre maarove Actually vind ik erg sterk en net als Titanic perfect voor met een vrouwtje te kijken,en daar is Alles is Liefde beetje nuttig voor maar deze lijkt me nutteloos :P

Frietgezicht

Avatar

@ Thiver,erg slecht van me maar heb die Dollars(no name)-trilogy nooit gezien(schaamte) maar gister gekocht toevallig :P

Maarre blijkbaar krijgt Carice amper tot geen rollen in Amerika aangeboden dat ze hier weer in te zien is.

Jonathancrane

Avatar

Zal ik vast de tune van GTST gaan zingen, want dit lijkt meer op een reünie xD

Alles is Liefde was een leuke film, dat geef ik eerlijk toe. Maar waarom moet hier nou weer een labiel zusje van gemaakt worden, zoals ze dat aangegeven.

Van Houten speelt overigens in de serie de rol die ze speelde in Black Death, althans het lijkt erop.

God, het is wachten op de trailer.