Algemeen

Vier personageposters The Amazing Spider-Man

De posters zijn van lage resolutie, maar toch!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 27.03.2012 om 09:41 in Algemeen
Met dank aan de website Stark Industries, hieronder vier lage resolutie personageposters van The Amazing Spider-Man. Als er grotere afbeeldingen beschikbaar zijn, zullen we die natuurlijk meteen plaatsen!


The Amazing Spider-Man is het verhaal van Peter Parker (Andrew Garfield), die bij zijn oom en tante woont. Zijn ouders verdwenen namelijk spoorloos toen hij nog een kind was. Nu is hij een tiener en gaat hij naar de middelbare school, waar hij Gwen Stacy (Emma Stone) ontmoet. Al snel worden de twee verliefd op elkaar, maar dat gaat niet helemaal zonder problemen. Zijn zoektocht naar de ware toedracht van de verdwijning van zijn ouders leidt hem naar Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors ((Rhys Ifans)). Connors was een collega van Peter’s partner, maar ook hij heeft een geheim te verbergen. Net als Peter, die ook Spider-Man is, heeft Connors ook een alter ego: The Lizard. Terwijl de strijd tussen die twee losbarst, moet Peter keuzes maken die zijn leven veranderen en zijn lot als held vormen.

De film draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ereptile "Heb geduld, het word vast wel gepost ;) Voor nu, niet:

afbeelding"


+1 haha

OT : Die Conner lijkt wel een junkie,dacht dat die als persoon altijd redelijk normaal was en niemand doorhad wie die was.

FilmMaster

Avatar

hollywoodking "Dus van dit wordt wel nieuws geplaatst en van 2 hd kwaliteit tv-spots van Dark Shadows niet. Jammer...:("

lol :P

hollywoodking

Avatar

Dus van dit wordt wel nieuws geplaatst en van 2 hd kwaliteit tv-spots van Dark Shadows niet. Jammer...:(

B@chelor

Avatar

hollywoodking "Dus van dit wordt wel nieuws geplaatst en van 2 hd kwaliteit tv-spots van Dark Shadows niet. Jammer...:("


Johnny, ga in een hoek zitten en ga daar lekker huilen.

:P

FT is niet altijd heel snel, soms wel. 't komt wel.

UndercoverPanda

Avatar

Ereptile "Heb geduld, het word vast wel gepost ;) Voor nu, niet:

afbeelding"


Haha, held! :W

Ereptile

Avatar

Ik vind die poster van Curt Connors tof :) En ik zou die poster van Emma Stone zo op m'n muur willen hangen :D

CBM heeft grotere afbeeldingen:

afbeelding

afbeelding

Ereptile

Avatar

hollywoodking "Dus van dit wordt wel nieuws geplaatst en van 2 hd kwaliteit tv-spots van Dark Shadows niet. Jammer...:("Heb geduld, het word vast wel gepost ;) Voor nu, niet:

afbeelding