Eerste officiële foto van Les Misérables

Bebaarde Hugh Jackman nog weinig herkenbaar.

Nadat we al eerder setfoto's zagen van acteur Hugh Jackman in de film Les Miserables zie je hieronder de eerste officiële foto uit de boekverfilming. Jackman plaatste de foto op zijn twitter pagina. De film naar het boek van Victor Hugo wordt geregisseerd door Tom Hooper (The King's Speech, 2010) en naast Jackman heeft ook Russell Crowe een belangrijke rol. Na de foto van Jackman, die in de film de rol speelt van Jean Valjean, zie je ook een eerste foto van Crowe op de set van Les Miserables.

Ook Anne Hathaway, Helena Bonham Carter en Geoffrey Rush hebben rollen in de film, die vanaf 10 januari 2013 in de Nederlandse bioscoop.

Muisklik voor een vergroting



In Les Miserables heeft Jean Valjean lang in een strafkamp gezeten en na vrijlating uit de gevangenis besluit een beter mens te worden. Het verleden van Valjean laat hem echter niet zomaar met rust, en de Fransman wordt gedwongen te vluchten van de politieman Javert die hem wil oppakken wegens oplichting. Hieronder de setfoto van Russell Crowe, die de rol speelt van Javert:



NieuwsFilm

meest populair