Video

Nieuwe monster-featurettes Wrath of the Titans

Over de monsters Kronos, Cyclops en The Minotaur en over de grootse VFX.

door Bram de Groot op 30.03.2012 om 16:29 in Video
Nadat we onlangs al featurettes voorbij zagen komen over de Wrath of the Titans monsters Chimera en Makhai zie je hieronder drie featurettes over de monsters Kronos, Cyclops en The Minotaur. Uiteraard weer met voldoende beelden uit de film. Ook de afsluitende 10 minuten durende featurette over de VFX barst van nieuwe filmbeelden.

De avonturenfilm van Jonathan Liebesman en met Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Édgar Ramírez en Rosamund Pike draait vanaf vandaag in de (3D) bioscoop.

De featurette over Kronos:De featurette over Cyclops:De featurette over The Minotaur:Hieronder een featurette van 10 minuten over de overdosis VFX in Wrath of the Titans:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Het is wel een vermakelijke film Smiley face Ben net terug van de bios. Het enige wat ik jammer vind is dat sommige monsters zoals de Minotaur gewoon snel doodgaan. Maar vooral het stuk met Kronos vond ik wel vet Smiley face Maar het is net als z'n voorganger een popcorn film Smiley face

benjamin

Avatar

Heb nu toch deze filmpjes eens bekeken. Op zich heb ik niks tegen actie en uit de Griekse mythologie valt inspiratie te halen voor degelijke actie, maar deze featurettes vind ik toch niet echt buitengewone actie beloven. Ziet er maar bijzonder doorsnee uit, om maar niet te zeggen zwakjes.

KeesjeNL

Avatar

Dat lavamonster ziet er adembenemend uit, wat een brute special effectsT+)!

elros

Avatar

De monsters zijn wel nog goed gemaakt. Uiteindelijk is alles goed in beeld gebracht. Een einde eraan gebracht die ik niet helemaal voorzien heb, maar des te leuker. Ideaal vermaak!

UndercoverPanda

Avatar

Ereptile "Het enige wat ik jammer vind is dat sommige monsters zoals de Minotaur gewoon snel doodgaan."


Ja, die supermassive eindbaas Kronos legde wat mij betreft ook al vrij snel en gemakkelijk het loodje.

nieuwslaatste nieuws

meest populair