Vervolg op Twins op komst: Triplets

Danny DeVito en Arnold Schwarzenegger komen weer terug als broers!

Jaren geleden waren Arnold Schwarzenegger en Danny DeVIto te zien in de film Twins. Ze spelen twee broers die uit een wetenschappelijk experiment ontstaan zijn. Eentje, Julius (Schwarzenegger) was een succes en Vincent (DeVito) was een ongelukje. De twee groeien jarenlang zonder van elkaars bestaan af te weten op, en ontmoeten elkaar dan per ongeluk.

Nu komt er dus een vervolg, waarin blijkt dat ze nog een broer hebben. De studio weet ook al wie die rol moet spelen: Eddie Murphy. Echter, er is nog niemand officieel aan het project verbonden. Van regisseur Ivan Reitman is ook niet bekend of hij weer plek wil nemen op de regiestoel. Er is zelfs nog geen scenario, dus dit is een idee op zoek naar een scenario (en het liefst natuurlijk ook geld).

Daarnaast ligt het er natuurlijk aan of de acteurs er wel zin in hebben. Dat is het geval, want recentelijk lieten Danny DeVito en Arnold Schwarzenegger nog weten het idee wel te zien zitten. Wat Eddie Murphy betreft liggen de zaken weer iets anders, hij gaf onlangs nog aan geen zin meer te hebben in familiekomedies.

Voorlopig kunnen we zeggen: wordt vervolgd.



NieuwsFilm

meest populair