Video

Lachwekkende trailer voor dans-sequel Step Up Revolution

Net als bij de vorige delen lijkt het verhaal er totaal niet toe te doen.

door Jan-Peter Rook op 31.03.2012 om 15:33 in Video
Hieronder vind je de trailer voor Step Up Revolution, het vierde deel uit de populaire reeks dansfilms. Jon M. Chu, regisseur van de tweede en derde film, maakt plaats voor Scott Speer. Rollen zijn er voor Kathryn McCormick, Ryan Guzman en Stephen Boss.

In Step Up Revolution komt Emily, de dochter van een rijke zakenman, aan in Miami om daar een professionele danscarrière te beginnen. Ze ontmoet Sean, de leider van een plaatselijke dansgroep die flashmobs organiseert. Verrassend genoeg worden ze verliefd op elkaar. Emily's vader vindt dit natuurlijk niet zo leuk en besluit de crew tegen te werken door grote delen van hun wijk op te kopen en een volledig nieuw bouwproject te ontwikkelen. Samen gaan ze de strijd aan tegen Emily's vader, met een nieuwe manier van protesteren: de protest mob.

Vanaf 25 juli in de Nederlandse bioscopen.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sephiroth1986

Avatar

Ik ben niet zo'n fan van al dat gedans! Pffff

SeanDeNiro

Avatar

Leuk voor vrouwen/tieners/homofielen.

benjamin

Avatar

Dat het verhaaltje één groot cliché is, hadden we al wel kunnen verwachten, maar vind het vooral vreemd dat de muziek zo zwak is. Maar de doelgroep zal wel hun ticketje kopen: het leven moet toch simpel zijn voor de makers van dit soort films.

Jonathancrane

Avatar

Hoort de titel [afrader] er niet bij te staan xD

Blockbuster

Avatar

Slechter dan Body Language kan het nooit zijn. Die film heb ik maar half gezien en dient nu als onderzetter. :P

Banned

Avatar

Wat voor een onrealistische boel is dit ? Heeft iemand al ooit ergens mensen onnozel zien "dansen" tussen auto's op straat? , op een containerpark? , in een bank ?... Ik denk het niet. Wat een rommel. Ik heb een hekel aan progamma's op tv waarin iedereen moet zingen en dansen en springen. Bah! Maar dit spant toch wel de kroon. En die titel is echt wel té belachelijk voor woorden. Revolution hahaha. Een revolutie zal de films op zichzelf zeker niet zijn.

berepoot123

Avatar

Laat maar al
'unlike' :N

Angelater

Avatar

Zag 2 dansfilm trailers vooraf the hunger games, met deze inclusief. Had al gelijk spijt van mijn film besluit toen. The Grey had deze onzin niet vooraf :E

FilmMaster

Avatar

Ja jullie moesten eens weten hoe populair deze domme films zijn.

Kilian

Avatar

Verrassend genoeg worden ze verliefd op elkaar.

^ LOL, ja dat zat er idd aan te komen.

NieuwsFilm

meest populair