Humor

Nieuwe nummer Tenacious D: To Be The Best

Tenacious D heeft het niet meer en probeert een comeback te maken.

door Jim Pedd op 01.04.2012 om 15:54 in Humor
Enkele jaren geleden verscheen nog de film Tenacious D in The Pick of Destiny, waarin Jack Black en Kyle Gass op zoek gaan naar een mythisch plectrum. De band bestaat al sinds 1994 en nu is er een nieuwe clip van het duo uitgekomen: To Be The Best.

De clip hoort bij het derde album van het duo. Na jaren succes maakt Tenacious D geen muziek meer: Kyle is gek geworden en Jack leeft een superpornohollywoodleven. Als ze zich realiseren dat ze echt compleet de weg kwijt zijn, besluiten ze hun oude leven weer op te pakken en in de leer te gaan bij Dave Grohl en Josh Groban. Het resultaat daarvan zien jullie hieronder.Het nieuwe album van Tenacious D ligt vanaf 15 mei in de winkels.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dawgrule

Avatar

Geweldige gasten. Het klinkt ook gewoon lekker, hoewel ik me ook wel kan voorstellen dat er mensen zijn die dit verschrikkelijk vinden.

Ik vind trouwens wel vreemd dat dit hier op Filmtotaal komt. Dit heeft niets met een nieuwe film of wat dan ook te maken. Jullie hebben dit toch ook nooit gedaan met acteurs als Justin Timberlake of Will Smith gedaan, als ze weer een nieuwe single hadden?

LuCos

Avatar

dawgrule "Ik vind trouwens wel vreemd dat dit hier op Filmtotaal komt. Dit heeft niets met een nieuwe film of wat dan ook te maken. Jullie hebben dit toch ook nooit gedaan met acteurs als Justin Timberlake of Will Smith gedaan, als ze weer een nieuwe single hadden?"


Nou, ik snap het eigenlijk wel. Het zijn twee acteurs die zowel bekend zijn als acteurs aan zich als het duo Tenacious D, die ook een eigen serie heeft en een eigen film. Daarbij staat er duidelijk vermeld dat het niet gaat om een film gerelateerd nieuwsbericht.

Dunno1984

Avatar

Http://www.youtube.com/watch?v=4VtdG7SQVdo

waar is den tijd Smiley face

hollywoodking

Avatar

LuCos "Nou, ik snap het eigenlijk wel. Het zijn twee acteurs die zowel bekend zijn als acteurs aan zich als het duo Tenacious D, die ook een eigen serie heeft en een eigen film. Daarbij staat er duidelijk vermeld dat het niet gaat om een film gerelateerd nieuwsbericht."


Nou dan kunnen we toch elke nieuws zetten bijv. wanneer J.Timberlake een nieuwe single uitbrengt of dat Marlyn Manson en Johnny Depp een duet hebben gemaakt etc. ´Film´totaal is Filmtotaal. We moeten niemand voortrekken, van mij mag het natuurlijk wel, maar dan graag elke nieuwtje.

KeesjeNL

Avatar

hollywoodking "We moeten niemand voortrekken, van mij mag het natuurlijk wel, maar dan graag elke nieuwtje."


Die woorden komen héél ongeloofwaardig uit jou mondO+?

Jonathancrane

Avatar

Ben wel blij dat Val Kilmer uit de weg wordt geruimd, hoeven we niet meer van zijn dvd troep te zien.

benjamin

Avatar

Zo'n discussies weer, het is eens een gewoon bedoeld om te lachen en heeft toch iets te maken met film (Jack Black doet mee en van deze band bestaat een film). Maar (zeker op 1 april) mag zo'n filmpje al wel eens.

En verder vind ik wel dat je twee carrières mag loskoppelen. Dat Madonna nu pakweg films regisseert, is geen reden om elke single van haar hier ook te posten. Al vind ik wel dat heel opmerkelijke zaken (zoals juist dat duet van Manson en Depp) wel gepost mogen worden als filmgerelateerd artikel.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Zo'n discussies weer, het is eens een gewoon bedoeld om te lachen en heeft toch iets te maken met film (Jack Black doet mee en van deze band bestaat een film). Maar (zeker op 1 april) mag zo'n filmpje al wel eens.

En verder vind ik wel dat je twee carrières mag loskoppelen. Dat Madonna nu pakweg films regisseert, is geen reden om elke single van haar hier ook te posten. Al vind ik wel dat heel opmerkelijke zaken (zoals juist dat duet van Manson en Depp) wel gepost mogen worden als filmgerelateerd artikel."


Je gaat serieus in op Hollywoodking? Haha

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Je gaat serieus in op Hollywoodking? Haha"


Er was toch iemand die het eerst zei. Maar ja, gewoon mijn mening even posten, dacht ik zo.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Er was toch iemand die het eerst zei. Maar ja, gewoon mijn mening even posten, dacht ik zo."


Haha oh ja,had ik overheen gelezen.

NieuwsFilm

meest populair