Video

Drie clips The Amazing Spider-Man

Met een blik op de superkrachten van de Spinneman.

door Bram de Groot op 03.04.2012 om 08:56 in Video
Via een promo-campagne van de merken Kellogg's en Keebler zijn drie nieuwe clips verschenen uit The Amazing Spider-Man. De clips zijn de States afspeelbaar als je gsm (op een bepaalde manier) gericht wordt op een afbeelding van Peter Parker op de achterkant van een verpakking. De clips zoomen met name in op Peter Parker en de superkrachten van Spider-Man. De clips zijn helaas in een klein en vierkant formaat.

De Marvel superheldenfilm van Marc Webb en met o.a. Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field en Dennis Leary draait vanaf 2 juli 2012 in de (3D) bioscoop.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SKREAN

Avatar

In alles wat ik tot nu heb gezien ligt de nadruk erg op Humor, en wat ik me kan herinneren waren alle tekenfilms van spidey ook altijd vrij humoristisch. Dus dit word gelachen geblazen.

FilmMaster

Avatar

De trailers overtuigen me niet,en dit nog minder.
Ik kijk deze film thuis wel.

vmacaay

Avatar

Dit is nou voor mij Spider-man. Lekker bijdehand, flauwe opmerkingen en af toe weer serieus. Het gaat om een tiener die superkrachten krijgt, dus die maakt er ook een lolletje van. Alleen zijn verantwoordelijkheidsgevoel maakt hem tot de held die hij is.

Ereptile

Avatar

Het zit volgens mij wel erg dicht tegen de orginele humor van de comics en tv series aan. Smiley face Ik vind het wel leuk, maar het moet niet TE overheersen in de film. Die eerste clip is dan ook wel leuk.

En er is nog een mega poster uit van Spidey:
Spidey HD Poster

Steenvoorden

Avatar

Waarom zet iemand een flesje bier op zijn hoofd?

movieboy

Avatar

Hahaha leuke clips XD

:+

Paranoid

Avatar

De trailers waren al slecht, en dit is nog minder. Deze film ga ik sowieso overslaan, dit lijkt niet op Spiderman voor mij. En nog steeds vind ik Garfield totaal geen Peter Parker.

chewy

Avatar

Die clips zij wel leuk maar het kwaliteit is iets minder natuurlijk komt het door de ene gast die het op youtube heb gezet . ik heb wel zin om die film te zien als ik die clips zo bekijk :Y :+

jostru

Avatar

Die laatste clip doet me enorm hard aan X-Men Origins: Wolverine denken. Wolverine heeft ook zo'n scène in de badkamer...

SpiderQED

Avatar

Na het zien van deze clips, ben ik nog steeds niet overtuigd. :N

Thedorkknight

Avatar

Paranoid "De trailers waren al slecht, en dit is nog minder. Deze film ga ik sowieso overslaan, dit lijkt niet op Spiderman voor mij. En nog steeds vind ik Garfield totaal geen Peter Parker."
Spider-man was in de comics en cartoons ook zo. De Sam Ramie films zijn redelijke films maar dit is meer trouw.

Dunno1984

Avatar

Thedorkknight "Spider-man was in de comics en cartoons ook zo. De Sam Ramie films zijn redelijke films maar dit is meer trouw."


idd, lijkt meer te hebben van de spidey uit de tekenfilmserie die ik ken van tv Smiley face

ghossler

Avatar

vmacaay "Dit is nou voor mij Spider-man. Lekker bijdehand, flauwe opmerkingen en af toe weer serieus. Het gaat om een tiener die superkrachten krijgt, dus die maakt er ook een lolletje van. Alleen zijn verantwoordelijkheidsgevoel maakt hem tot de held die hij is."


Ik ben het met je eens, maar eerlijk ben ik niet zo overtuigd van deze clips.. bedoel clip 1 is wel heel overdreven met zijn lolletje >< en de rest van de clips.. ja.. weet nie.. voel hem nog niet helemaal maar dit zijn natuurlijk vrij korte clips dus zegt weinig.. hoop dat de film een betere gevoel/sfeer geeft.

ps. die bijdehande en flauwe opmerkingen/humor miste ik wel heel erg bij die vorige spiderman delen. Vind echt beter dat deze zich meer trouw houden aan cartoon en comic :D

NieuwsFilm

meest populair