Video

Nieuwe trailer The Pirates! Band of Misfits

De trailer is een parodie van het succesvolle The Hunger Games.

door Jim Pedd op 03.04.2012 om 14:55 in Video
Hieronder een nieuwe trailer van de nieuwste film van Aardman Animations, The Pirates! Band of Misfits. De trailer bevat enkele nieuwe beelden van de film, die gebracht worden op een manier waarop The Hunger Games geparodieerd wordt.

De film is gebaseerd op de eerste twee boeken uit de serie van Gideon Defoe: "The Pirates! In an Adventure with Scientists" en "The Pirates! In an Adventure with Whaling" en volgt de onsuccesvolle, chaotische en bebaarde kapitein (Hugh Grant). Samen met zijn bemanning probeert hij zijn grootste droom waar te maken. Hij wil Piraat van het Jaar worden en daarvoor moet hij zijn bittere rivalen, Black Bellamy (Jeremy Piven) en Cutlass Liz (Salma Hayek), verslaan. Daarbij komen de piraten onder andere Charles Darwin en een pratende chimpansee tegen.

The Pirates! Band of Misfits draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscopen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Film draait volgens mij al in de belgische bioscopen... Om echt een parodie te zijn hadden ze ook beter de trialer muziek van the Hunger Games gebruiken ipv van Harry Potter part 2.

benjamin

Avatar

Dit vind ik nu een leukere parodie op The Hunger Games dan die van The Muppets. En met deze film nu ook al op de Belgische affiches (helaas wel een pak minder aandacht voor de Engelse versie) moet ik dringend nog eens een bezoekjes gaan brengen aan de cinema.

Ereptile

Avatar

Banned "Om echt een parodie te zijn hadden ze ook beter de trialer muziek van the Hunger Games gebruiken ipv van Harry Potter part 2."


Ja dat had wel leuk geweest. Die trailer muziek van HP 7.2 is wel overduidelijk herkenbaar :P Maar het lijkt me wel een leuke film om eens te zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair