Algemeen

Eerste indruk Michael Bay's 'Pain and Gain'

Mark Wahlberg heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten.

door Jan-Peter Rook op 04.04.2012 om 12:18 in Algemeen
Hieronder vind je de eerste setfoto's van Michael Bay‘s Pain and Gain, een zwarte komedie met een budget van 20 miljoen dollar. We zien Mark Wahlberg als Daniel Lugo, voormalig bodybuilder en inmiddels kidnapper. Op de eerste foto is ook Rob Corddry te zien.
Pain and Gain wordt gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een groep bodybuilders die verwikkeld raakt in de onderwereld in Florida. Bay zei al eerder dat hij zijn kleine project vergelijkt met de klassiekers Fargo en Pulp Fiction. Naast Wahlberg en Corddry zijn er rollen voor Tony Shaloub, Dwayne Johnson, Anthony Mackie en Ed Harris.

Waarschijnlijk ergens 2013 in de bioscoop.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Ben toch wel benieuwd, vind Wahlberg wel een leuke acteur. Één van de mindere rappers met een ook wel vriendelijke persoonlijkheid op het witte doek.

Banned

Avatar

Doet Walhberg hierin mee? Ben al een stuk minder geïnterseerd. Is hij trouwens op foto 7 z'n ballen kwijt ofzo ?

Decepticon

Avatar

Banned "Doet Walhberg hierin mee? Ben al een stuk minder geïnterseerd. Is hij trouwens op foto 7 z'n ballen kwijt ofzo ?"
Hahaha LOL
Ik denk dat hij doorheeft dat hij totaal geen beenspieren heeft en dat hij nu kramp heeft van die oefeningen op die foto's :E.

De film lijkt me wel interessant, ben benieuwd.

jaime91

Avatar

Op foto 8 doet ie mij wel erg denken aan John Cena op de een of andere manier. Hij ziet er wel onwijs breed uit,ik zeg goed bezig!

Paranoid

Avatar

Ligt het aan mij of heeft hij spillebeentjes? Opvallend dat Bay zijn film vergelijkt met klassiekers, dit is de man die grote robot over mensen laat pissen en de robotballen groot in beeld bracht. We zullen zien.

Blockbuster

Avatar

Michael Bay + comedy = :(

Steve-O

Avatar

Banned "Doet Walhberg hierin mee? Ben al een stuk minder geïnterseerd. Is hij trouwens op foto 7 z'n ballen kwijt ofzo ?"

LOL! Maar heeft 'ie wel ballen? Als we like knopjes hadden had je er zeker een van mij gehad :P

Chrischzz

Avatar

Paranoid "Opvallend dat Bay zijn film vergelijkt met klassiekers, dit is de man die grote robot over mensen laat pissen en de robotballen groot in beeld bracht. We zullen zien."


Anzich maakt dat de films al klassiekers.. =) In negatieve zin dan..

SneakyV

Avatar

Yolanthe schijnt ook in deze film te zitten!

afbeelding

afbeelding

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2124750/Its-tough-job-somebodys-got-Assistant-gets-grips-muscly-Mark-Wahlbergs-lunchbox.html

adofmirosch

Avatar

Dit lijk me wel een leuke bay film (en niet om dat the rock er in speelt)

drumstickNL

Avatar

Ah, meneer zit al flink aan de steroids. :')

nieuwslaatste nieuws

meest populair