Video

Trailer voor thriller 'Transit'

Jim Caviezel (The Passion of the Christ) heeft wel eens betere dagen gekend.

door Jan-Peter Rook op 06.04.2012 om 11:17 in Video
Hieronder vind je de trailer voor Transit, een thriller van regisseur Antonio Negret met in de hoofdrol Jim Caviezel (The Passion of the Christ). Het scenario komt van de pen van Michalle Gilvary en verder zijn er rollen voor James Frain, Elizabeth Rohm, Harold Parrineau en Sterling Silver.

De familie Sidwell gaat kamperen om weer wat hechter te worden. Dit werkt echter totaal niet. Nadat hij de gevangenis in ging vanwege belastingontduiking, verloor Nate Sidwell het respect van zijn vrouw en kinderen. Het lijkt erop dat de vakantie niet veel erger kan worden, maar dan ontdekken de Sidwells vier miljoen dollar contant op hun bagagedrager. Dit is afkomstig van een groepje dieven die net een bankoverval heeft gepleegd en op de vlucht is geslagen. Deze gaan over lijken om hun buit terug te krijgen.

De film komt in de VS op 11 mei uit.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hogader

Avatar

Heb hem al gezien. De film heeft lekkere actie stukken, maar faalt wel op zeer veel punten.

Het feit alleen al dat de familie beter kan schieten dan de doorgewinterde criminele zegt al genoeg over de kwaliteit van de film.

SunChaser

Avatar

Caviezel, bekend van Person of Interesst :9

NothingPersonal

Avatar

Hogader "Heb hem al gezien. De film heeft lekkere actie stukken, maar faalt wel op zeer veel punten.

Het feit alleen al dat de familie beter kan schieten dan de doorgewinterde criminele zegt al genoeg over de kwaliteit van de film."


De film komt in de VS op 11 mei uit :?

MrMister

Avatar

Trailer recensie:

heb de trailer nog niet gezien, maar zal hem zeker checken!


ha! ik was je voor jonathancrane!

Angelater

Avatar

NothingPersonal "De film komt in de VS op 11 mei uit :?"


Heb hem ook al gezien; ik vond een blue-ray discje in een pindakaaspotje. Actie was wel 'oké', maar tis een erg standaard thrilletje. Niet bioscoop waard. Enkel dvd!

Stukfruit

Avatar

Recensie voor het filmpje dat werd gepost door FilmTotaal:

Een groot logo staart me recht in de ogen aan voordat ik vol overgave met mijn muispijl op de afspeelknop klik. Met enige moeite begint het ding af te spelen en springt de indicator op de timeline onderaan de speler naar de eerste seconde toe. Oeh, de spanning is ondertussen niet meer te houden, want nu gaat het echt gebeuren: de trailer begint. Maar eerst moet natuurlijk nog even het bufferen worden afgewacht, want de data is nog niet volledig binnen. Naderhand is uiteindelijk te zien dat alles gereed is en de voorstelling officieel kan beginnen.

Vanuit een vloeiende beweging zie ik een gele streep zichzelf over het scherm aftekenen. De beweging vormt zich als een slang die achter een rat aan glibbert en deze wil vangen alsof zijn leven hiervan afhangt. Zoals een echte Schumacher dat alleen zou kunnen vertonen scheurt de gele streep door de bocht en komt aan bij de tweede pitstop. Wauw, dit was werkelijk adembenemend. Als laatst wordt de onderkant van het beeld opgevuld met een zwarte tekst die langzaam doch met flinke spoed komt opzetten. "springboard", leest het nog net voordat de vier lange seconden van de trailer geheel voorbij zijn gevlogen.

Ah, FilmTotaal. De enige filmwebsite waar de gepostte trailers meestal niet te aanschouwen zijn, behalve soms de logo's van de externe bronnen.

Dank jullie wel voor deze geweldige trailerervaring, FT. Ik geef jullie er een omgekeerde 10 voor :W

MrMister

Avatar

Stukfruit "Recensie voor het filmpje dat werd gepost door FilmTotaal"


hoe kan ik deze post 'like'n ?!? Meesterlijk!

NieuwsFilm

meest populair