Video

Green band trailer voor Seth McFarlane's Ted

Een trailer voor alle leeftijden dus. Het probleem is alleen dat de film dat niet zal zijn...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 07.04.2012 om 13:00 in Video
Na de onlangs geplaatste red band trailer van Seth McFarlane's Ted is er nu een versie voor alle leeftijden. Hoofdrollen zijn er voor Mark Wahlberg en Mila Kunis. In tegenstelling tot de eerdere trailer ligt de nadruk nu meer op het verhaal en willen de makers laten zien dat er niet alleen maar smerige grappen in zullen zitten.

Walhberg zal de rol vertolken van een doodnormale man uit Boston wiens jeugd niet zo normaal verliep. Als kind wenste hij namelijk dat zijn geliefde teddybeer tot leven zou komen, wat vervolgens ook gebeurde. Jaren later is het jongetje volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend. Probleem is echter dat de beer nogal onverantwoordelijk is en het personage van Wahlberg ervan weerhoudt echt volwassen te worden en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.

Op 6 september in de Nederlandse bioscopen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DrMabuse

Avatar

Ben benieuwd, maar wil deze wel zien.

Deweb

Avatar

En dit noemen ze een trailer voor alle leeftijden? :D

Remco

Avatar

Ze hadden beter iemand anders als stem kunnen gebruiken dan Seth McFarlane. Nu hoor ik alleen maar Peter uit The Family Guy........

Arteron

Avatar

Remco "Ze hadden beter iemand anders als stem kunnen gebruiken dan Seth McFarlane. Nu hoor ik alleen maar Peter uit The Family Guy........"


ja haha xD Inderdaad.

Ed Crane

Avatar

Leuk zo'n trailer, maar of dit een hele film lang leuk blijft...

Jaymz82

Avatar

Hmm.. en dan dus ook nog een stukje inhoud.
Ja, deze wil ik wel zien

AlexDeLarge

Avatar

Remco "Ze hadden beter iemand anders als stem kunnen gebruiken dan Seth McFarlane. Nu hoor ik alleen maar Peter uit The Family Guy........"


Eerder Brian met een Jersey accent. En daar zul je je toch echt overheen moeten zetten. Als je Brad Pitt in een film ziet denk je toch ook niet alleen maar aan de eerste film waarin je hem ooit gezien hebt?