Algemeen

Uitermate realistische The Hulk in The Avengers

Veel beeldmateriaal van de groene reus, die wel heel veel wegheeft van Mark Ruffalo.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 09.04.2012 om 10:38 in Algemeen
In superheldenfilm The Avengers van regisseur Joss Whedon duikt het Marvel-personage The Hulk voor de derde keer in tien jaar tijd op in speelfilm. In Hulk (2003) speelde Eric Bana de titelrol en in 2008 was het Edward Norton die als de groene anti-held opdook in The Incredible Hulk. In The Avengers is het Mark Ruffalo die de rol op zich neemt. De afgelopen dagen is er heel wat promomateriaal via het web verspreid, waarin ook The Hulk een belangrijke rol heeft. Hieronder een selectie:

Als eerste een fraaie foto van The Hulk, waarin overduidelijk Mark Ruffalo te herkennen is:
Hieronder een reeks wallpapers die verschenen op de website HotelAssemble.com. Op de website is nog veel meer te vinden over de superheldenfilm. Check hieronder de wallpaper van de Hulk en hier de rest.Ook Toys R Us heeft een flinke lading wallpapers mogen verspreiden. Hieronder weer The Hulk en hier de rest.Hieronder ook twee nieuwe tv-spots, waarin ook de "Hulk Smash" te zien is:

Voor meer wallpapers ga naar moviewallpapers.net

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ja hij ziet er wel tof uit in deze film :) En enorm gedetaileerd ook! Je herkent Ruffalo er wel in.
Wat me wel opvalt is dat Captain America's kostuum in alle promo's er anders uit ziet dan in de film. En dan heb ik het over z'n kap.

pmw84

Avatar

Capitain America: HULK ... SMASH
HULK: YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH BUDDY ;p


Ik heb zo zin in deze film he ... pfff, ik denk dat ik hem toch 2x in bios ga kijken. The Dark Knight Rises, The Avengers en The Hobbits (misschien ook Skyfall), worden de films van het jaar !!!

Aston

Avatar

SeanDeNiro "The Dark Knight Rises, The Avengers en The Hobbits (misschien ook Skyfall), worden de films van het jaar !!|||Commercieel zal dat wel maar er is maar 1 film die (niet uit een strip komt) voor volwassen is en dat kan haast niet anders dat dat de film van het jaar en millennium wordt.
Every king has his reign and then he dies. Its inevitable. Kippenvel."

Moah, The Hobbit komt ook niet uit een strip.

En wat nou voor volwassenen. O+ Er komen nog veel meer films uit voor volwassenen dan alleen Prometheus dit jaar. En zelfs een film voor kinderen (Pixar/Dinsey maar ook Dreamworks) kan voor volwassenen heel leuk zijn en ik kan er net zo van genieten als van die zogenaamde films voor volwassenen. Niet echt een argument vind ik. :)

PRIME

Avatar

Ergens hoop ik aan het eind dat The Hulk doordraait en zich ook keert tegen de Avengers.. Maar dat zal wel niet in deze film zitten.

benjamin

Avatar

Aston "Moah, The Hobbit komt ook niet uit een strip.

En wat nou voor volwassenen. O+ Er komen nog veel meer films uit voor volwassenen dan alleen Prometheus dit jaar. En zelfs een film voor kinderen (Pixar/Dinsey maar ook Dreamworks) kan voor volwassenen heel leuk zijn en ik kan er net zo van genieten als van die zogenaamde films voor volwassenen. Niet echt een argument vind ik. :)"


Uiteraard geen argument, zeker omdat de Batman-films van Nolan toch ook op een redelijk volwassen niveau zitten (en ook Skyfall zich toch daar best kan situeren).

Maar verder is er gewoon geen enkel argument, behalve een voorgevoel. Vind het alleen wel vervelend worden dat SeanDeNiro blijkbaar denkt dat voorgevoelens feiten worden als je ze maar genoeg herhaalt. Dit is toch geen topic over Prometheus.

On-topic: vind Hulk er wel goed uitzien, maar ga nu toch echt die spotjes overslaan. Nog een twee-drie weken wachten.

SeanDeNiro

Avatar

The Dark Knight Rises, The Avengers en The Hobbits (misschien ook Skyfall), worden de films van het jaar !!|||Commercieel zal dat wel maar er is maar 1 film die (niet uit een strip komt) voor volwassen is en dat kan haast niet anders dat dat de film van het jaar en millennium wordt.
Every king has his reign and then he dies. Its inevitable. Kippenvel.

R1N1

Avatar

Ja, inderdaad erg realistisch. Zo zien de hulken die ik in het dagelijks leven tegen kom er ook uit.

Aston

Avatar

Pete_027 "The Hobbits:D
"

Ik zag het ook al maar ik snap hem nu. Met 'The Hobbits' bedoeld hij dat beide Hobbit-films film van het jaar worden. ;)

movieplanet124

Avatar

Echt vet dit ik heb er echt heel veel zin in om de hulk in actie te zien.Helemaal als die LOKI een koppie kleiner beukt hahahaaha. En hij ziet er echt geweldig uit wordt zeker een vette film die ik wel een paar keer ga kijken in de biscoop. toppie

2ndSystem

Avatar

Ik wil de Edward Norton-Hulk terug!
deze ziet er Kinderlijk groen uit. die uit 2008 zag er duidelijk meer badass uit.
deze lijkt squishy:P

Pete_027

Avatar

Ziet er goed uit maar dat mochten we ook wel verwachten met de huidige technieken:Y

Remco

Avatar

Hij ziet er inderdaad goed uit jammer genoeg ziet het er altijd wat nep uit zodra hij echt beweegt maar in Close up is het erg gedetailleerd. Ik hoop altijd nog op een destijds aangekondigde nieuwe Hulk tv series. Ik denk dat dat de ruimte biedt om het personage wat meer uit te diepen dan de eerdere films.

sonnycorleone

Avatar

Aan de vorige hulken en dito films mankeerde helemaal niets! Dat moet bij deze nog maar blijken? Stelletje oppotunische azijnzeikers!

Steve-O

Avatar

2ndSystem "Ik wil de Edward Norton-Hulk terug!
deze ziet er Kinderlijk groen uit. die uit 2008 zag er duidelijk meer badass uit.
deze lijkt squishy:P"

Ik heb ergens een ietwat grotere versie gezien en daar was het groen plausibeler dan hier. Dit is inderdaad erg comic-groen ;).

Steve-O

Avatar

Zo vet!!! Heb er zin in!!!

Pete_027

Avatar

pmw84 "Capitain America: HULK ... SMASH
HULK: YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH BUDDY ;p


Ik heb zo zin in deze film he ... pfff, ik denk dat ik hem toch 2x in bios ga kijken. The Dark Knight Rises, The Avengers en The Hobbits (misschien ook Skyfall), worden de films van het jaar !!!"


The Hobbits:D
Je mist de film van het jaar Prometheus.

Relief

Avatar

Nice. De eerste film-hulk waarbij ik het gevoel heb dat ik naar de echte orginele hulk aan het kijken ben. De vorige hulks waren allemaal iets te jong, iets te modern.

Pete_027

Avatar

sonnycorleone "Aan de vorige hulken en dito films mankeerde helemaal niets! Dat moet bij deze nog maar blijken? Stelletje oppotunische azijnzeikers!"


Inderdaad. Ik vind de eerst Hulk van Ang Lee nog steeds een geweldige film!