Spin-off voor Snow White and the Huntsman

De mogelijke sequel richt zich op een afzonderlijk personage.

Indien Universal Pictures' Snow White and the Huntsman een succes wordt dan komt er uiteraard een vervolg. Volgens Universal baas Ron Meyer wordt dit echter geen klinkklare sequel, maar een soort spin-off die zich focust op een afzonderlijke personage. Dit eerste zou moeten gaan over The Huntsman, het personage van Chris Hemsworth.

Ron Meyer tegenover The Hollywood Reporter: "Snow White and the Huntsman doesn't appear to lend itself to a sequel, Universal thinks it can do more movies based on the character of the Huntsman if it is successful."

Het is nog onduidelijk of in de "spin-off" ruimte is voor de twee vrouwelijke hoofdrolspelers Kristen Stewart en Charlize Theron. Snow White and the Huntsman wordt vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscopen verwacht. Hieronder een featurette over de kleding in de film.



In de fantasyfilm van regisseur Rupert Sanders wordt de Jager ingehuurd om Sneeuwwitje in het bos te vermoorden. Het loopt echter anders want het draait erop uit dat hij haar beschermheer en mentor wordt in een queeste om de koningin te doden.



NieuwsFilm

meest populair