Reboot voor Sabrina The Teenage Witch

Sony heeft weer iets gevonden om uit te melken.

Er werden al strips, tekenfilms en een sitcom van gemaakt, maar Sabrina The Teenage Witch lijkt nu door Sony klaargemaakt te gaan worden voor het witte doek. Het is de bedoeling om het verhaal rondom de tienerheks te spiegelen aan Spider-Man, met een gewaagd oorsprongsverhaal waarin Sabrina leert omgaan met haar gloednieuwe krachten. Haar zwarte kat Salem, origineel gepresenteerd als een voormalig tovenaar, zal in de herziening een getransformeerde, knappe prins zijn.

Sabrina was voor het eerst te zien in de Archie stripboeken, laat in de jaren zestig. Haar gedrukte avonturen worden overigens nog steeds gemaakt. Verder waren er drie animatieseries, maar ze zal het meest bekend staan om haar zeven jaar durende sitcom met in de titelrol Melissa Joan Hart.

Het scenario van de reboot wordt verzorgd door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari, terwijl Mark Waters (Mr Popper's Penguins, 2011) in beeld is voor de regie. Zodra er een geschikte hoofdrolspeelster is gevonden wil Sony het project er snel doorheen drukken.



NieuwsFilm

meest populair