Algemeen

Bill Murray vindt Ghostbusters III toch een optie

De acteur weet niet zo goed wat 'ie wil.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 16.04.2012 om 14:10 in Algemeen
Het verlossende woord leek gegeven te zijn. Bill Murray zou definitief niet in Ghostbusters III te zien zijn. Dat werd ons verteld door Dan Aykroyd, die tegelijkertijd vertelde dat het project in de ijskast stond: "suspended animation. The studio, the director Ivan Reitman and Harold Ramis feel there must be a way to do it, but Bill Murray will not do the movie. He doesn't want to be involved."

Nu blijkt dat het verlossende woord alsnog niet heel verlossend is. Murray vertelde in een interview met WGN namelijk dat een derde Ghostbusters-film in zijn ogen gewoon een optie is.

Het is verder al een tijdje stil rondom de derde Ghostbusters-film. We weten dat de cast - op Murray na dus - niet moeilijk doet, en de film graag wil maken. Desondanks staat het project al sinds februari stil, maar Aykroyd zou er nog altijd aan werken.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Banned 16-04-2012 19:31|||Het zijn films die een glimlach op je gezicht toveren maar das aan jou niet besteed denk ik. De effecten waren hun tijd ver vooruit.
Man in black is niets minder dan een moderne versie en dat zegt wel iets. En alleen met een super-script ala Prometheus kan dit slagen maar ik heb er toch een hard hoofd in.

Jonathancrane

Avatar

Zoals Yoda zou zeggen als hij Nederlands heeft geleerd - Oude Seniele Man is Bill Murray.

Banned

Avatar

Heb zelfs nog nooit een ghostbusters film gezien. Ze zien er gewoon echt rampzalig slecht uit. En die titelsong vind ik vreselijk.

Banned

Avatar

aspers "Nog nooit een film gezien, maar de titelsong ken je dan weer wel... right. Ghostbusters is verplichte kost voor elk zichzelf respecterend filmliefhebber. Heb je de 1e nog nooit gezien, kun je hier ook niet over meepraten en beter je mond houden."


Wie kent dat liedje nu niet. Ze zingen Ghostbusters!

Havoc

Avatar

Hij moet gewoon mee doen. Hij hoort er bij, net zo hard als Dan Aykroyd dat doet.

Steenvoorden

Avatar

Blijf toch lekker weg, ja,nee,ja,nee,ja,nee. ik zeg nee.

En ik vind dat omdat hij dan weer meer screentijd wilt krijgen ten koste van de rest of het verhaal, dat soort types willen altijd heel veel willen ze aan boord komen.

Stukfruit

Avatar

Tjee, wat een zeikerds hier. Is het jullie niet opgevallen dat Murray nu blijkbaar *zelf* aangeeft dat het wel een optie is en dat het andere keren andere mensen waren die er meer over dachten te weten?

Er is dus helemaal geen sprake van een wisselvallige Murray...

Golden Ghost

Avatar

Gewoon stoppen met die hele handel. Heb er ondertussen meer als genoeg van.

akketa

Avatar

1 van de weinige keren dat Banned gelijk heeft. En dan heb ik het niet over het afkraken van een klassieker (film en nummer).
Film 1 afkraken, omdat het er niet uit ziet...Over films in hun tijdbeeld zien... De film is alweer bijna 30 jaar oud en was toentertijd erg goed met z'n effects. En ze kunnen er echt nog mee door.

Maar hij heeft gelijk dat het nummer ook buiten de film zijn bestaansrecht heeft wegens zijn megasucces.

Niet opgroeien met Ghostbusters als je van na ca. 1980 bent, is toch een fout in de opvoeding. >:)

Steve Harwin

Avatar

SeanDeNiro "Man in black is niets minder dan een moderne versie en dat zegt wel iets. En alleen met een super-script ala Prometheus kan dit slagen maar ik heb er toch een hard hoofd in."

Niet echt met je eens. Met name deel 1 is duidelijk uit de stal van SNL. Het was ooit de bedoeling dat John Belushi de rol zou spelen die ivm diens dood naar Murray is gegaan en dat zie je wel een beetje aan dat personage af. In deel 1 dan.
Wel een erg leuke film, nog steeds. Ik vind deze humor eigenlijk leuker dan die van MIB, vooral door de geweldige narrige dialogen af en toe. Maar dat is dan weer mijn smaak.

movieplanet124

Avatar

Hahahahah volgends mijn heeft Bill Murray Eindelijk ja gezegd. Omdat die zeker wel een paar getallen meer krijgt op ze bankrekening. Maar wel super dat die weer mee doet Hij blijft toch een geweldige acteur in de ghostbuster movies

aspers

Avatar

Banned "Heb zelfs nog nooit een ghostbusters film gezien. Ze zien er gewoon echt rampzalig slecht uit. En die titelsong vind ik vreselijk."


Nog nooit een film gezien, maar de titelsong ken je dan weer wel... right. Ghostbusters is verplichte kost voor elk zichzelf respecterend filmliefhebber. Heb je de 1e nog nooit gezien, kun je hier ook niet over meepraten en beter je mond houden.

11qqaazz

Avatar

Er wordt hier een beetje vergeten dat hij al een paar keer heeft aangegeven dat hij mee zou doen als er een fatsoenlijk schript gebruikt zou worden.....aangezien dit er tot heden nog niet is....wijgert Bill. Nieuwe film wordt kut. Zou ik ook doen..

Dan Aykroyd weet niet waar hij het over heeft....

Angelater

Avatar

Wordt een beetje moe van die vent. Gooi een munt omhoog; kop = doen, munt = muil houden en wegkwijnen.