Algemeen

Sfeervolle poster Rock of Ages

Veel sterren in nieuw muziekspektakel Adam Shankman.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 20.04.2012 om 09:34 in Algemeen
Onderstaande poster van Rock of Ages van Hairspray-regisseur Adam Shankman ziet er sfeervol uit. Uiteraard moet het genre musical je wel liggen, maar de poster geeft een mooi beeld van wat we al eerder zagen in de trailer. De filmversie van Rock of Ages gaat over twee mensen, het meisje Sherrie en de jongen Drew, die elkaar ontmoeten in de gelijknamige club in Sunset Strip (West Hollywood). Ze worden verliefd op elkaar en proberen samen te blijven te midden van klinkende rocksongs. Het filmscenario komt van Chris D'Arienzo, ook de maker van de musical.

Vanaf 7 juni 2012 in de Nederlandse bioscoop.De musical is gebaseerd op de gelijknamige Broadway musical boordevol klassieke rockhits uit de jaren '80. De voornaamste rollen zijn weggelegd voor Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Bryan Cranston, Alec Baldwin en Tom Cruise. De eerdere trailer:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik vind hem best mooi!

FilmMaster

Avatar

Sfeervolle poster?
je bedoelt Kitsch poster.