King blijft Shouf Shouf de baas

'Shouf Shouf Habibi' heeft het dit weekend niet gered om de nummer 1 positie van 'The Return of the King' over te nemen. De Lord of the Rings-film staat voor de negende(!) week op de eerste plaats in de bioscoop Top 20. De film haalde dit weekend nog eens 0,4 miljoen euro binnen, om op een totaal te komen van 13,8 miljoen euro.

De Marokkaanse komedie 'Shouf Shouf Habibi' kwam net iets te kort. De Gouden Film-winnaar was goed voor 345.000 euro en heeft nu bijna de miljoen euro bereikt. De eerste binnenkomer was de romantische komedie 'Something's Gotta Give' met een notering op de derde plaats. De Jack Nicholson-film heeft 325.000 euro aan bezoekers weten te trekken.

De tweede nieuwkomer staat op vijf. Het is 'Once Upon a Time in Mexico' met Antonio Banderas. De actiefilm was in zijn eerste weekend goed voor 248.000 euro. Op de vierde plek staat nog steeds Tom Cruise's 'The Last Samurai' met een totaalrecette van 2,8 miljoen euro.

Donderdag gaan er heel wat nieuwe films in première. Onder andere de nieuwe Disney-tekenfilm 'Brother Bear', de nieuwe Nederlandse komedie 'Feestje!' met Antonie Kamerling en Daphne Bunskoek, de muziek-komedie 'The School of Rock' met Jack Black en de erotische thriller 'In the Cut' met Meg Ryan. De verwachting is dat een van deze films dan toch eindelijk de 'King' gaat verslaan.



NieuwsFilm

meest populair