Video

Nog twee trailers G.I. Joe: Retaliation

Met fonkel nieuwe beelden uit de film van Step Up 3D-regisseur Jon Chu.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 26.04.2012 om 08:00 in Video
Na de compleet nieuwe trailer eerder deze week zie je hieronder twee vergelijkbare trailers van G.I. Joe 2: Retaliation van regisseur Jon Chu (Step Up 3D). In de sequel op G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) nemen de goodguys het op tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan, die als laatste gezien is vermomd als president van de Verenigde Staten, heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak met als gevolg een naderende wereldoorlog waar onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

Vanaf 23 augustus in de Nederlandse (3D) bioscopen.

Hofdrollen zijn voor Byung-hun Lee als Storm Shadow, Elodie Yung (Jinx), Channing Tatum (Duke), Dwayne Johnson (Roadblock), Bruce Willis (General Joe Colton), Adrianne Palicki (Lady Jaye), Ray Park (Snake Eyes) en de main villain Cobra Commander, vermoedelijk gespeeld door Faran Tahir.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

blokje12

Avatar

benjamin "Ga toch ook niet kijken. Vermoed trouwens dat er ook eentje bij The Avengers zal zitten (allebei Paramount en blijkbaar ook allebei 3D)."


the avengers word door walt disney uitgebracht in 3d en imax (3d) en g i joe word uitgebracht door paramount in normaal 2d

2ndSystem

Avatar

Decepticon "
Alleen maar beter zo, geen 3D!
"


ja idd lekker niet naar 3D films gaan! en nadat ik TDKR heb gezien is het in augustus wel weer tijd voor een bioscoopbezoekje, dus maybe deze maar zien? of Total Recall?:}
ik vond Rise of Cobra heel leuk! Accelerator suits! FTW>:)

dus ik sla de trailer over en ik kijk naar beneden en zie redelijk wat positieve comments? hmm Retaliation... count me in;)

Ereptile

Avatar

T ziet er in ieder geval beter uit dan deel 1 ;) Dus waarschijnlijk nog vermakelijker!

Decepticon

Avatar

blokje12 "the avengers word door walt disney uitgebracht in 3d en imax (3d) en g i joe word uitgebracht door paramount in normaal 2d"
G.I. Joe 2 is ook 3D hoor.

blokje12

Avatar

Banned "Uitbraaaaakeuuh die handel!

Nee echt serieus nu. Ik heb net alle leuke stukjes uit de film gezien. Ik hoef de film de dus gelukkig niet meer te zien. Dankje wel meneer de trailer."


jy hebt zeker de film al helemaal gezien om nou al te zeggen dat je alle leuke stukjes hebt gezien??

SeanDeNiro

Avatar

En consequent in derde persoon blijven schrijven, echt humor. Maar nee, ik ga ze beide wel een keer in blue ray downen maar hoef geen trailers te zien. Rockje voor mij maakt weinig meer uit als het maar snel 30 mei is.

SeanDeNiro

Avatar

Hier zal The Rock wel blij van worden.

blokje12

Avatar

Decepticon "G.I. Joe 2 is ook 3D hoor."


Hoe weet je dat? Want ik kan nergens vinden dat hij in 3d uitkomt

SKREAN

Avatar

Wat een gezeur weer :P Ik zie Bruce Willis met one-liners, the rock ass kicken, special effects etc. etc. Film is entertainment en dit entertaint me ;) Niet zeker als ik het in de bios ga kijken, maar dit lijkt me sowieso leuk tijdverdrijf.

Decepticon

Avatar

benjamin "Denk nu toch eigenlijk echt wel van niet hoor. Hier en hier lees je toch iets anders en op het einde van de vorige trailers stond ook geen boodschap over 3D. Waar haal jij jouw informatie?"
Dan heb ik het blijkbaar helemaal verkeerd O+ my bad. Ik was van mening dat ik dat toch altijd ergens gelezen had.
Alleen maar beter zo, geen 3D!

Vreemd dat de film helemaal nog niet op de site van Utopolis wordt aangekondigd :?

Daarnaast heb ik nog goed nieuws: The Raid komt 28 juni in de bios!!

Dat was volgens mij nog niet bekend (gemaakt).

Banned

Avatar

Uitbraaaaakeuuh die handel!

Nee echt serieus nu. Ik heb net alle leuke stukjes uit de film gezien. Ik hoef de film de dus gelukkig niet meer te zien. Dankje wel meneer de trailer.

benjamin

Avatar

blokje12 "the avengers word door walt disney uitgebracht in 3d en imax (3d) en g i joe word uitgebracht door paramount in normaal 2d"


Bij de trailers van The Avengers had je toch nog het logo van Paramount.

Maar wat GI Joe betreft kun je wel gelijk hebben: had gedacht dat het 2D was, maar omdat iemand anders al in een antwoord zei dat het 3D ging zijn en het hier nu ook weer stond, was ik even aan het twijfelen.

TheRock

Avatar

SeanDeNiro "Hier zal The Rock wel blij van worden."


Bedankt Sean, hier wordt hij inderdaad blij van.
Zag je die Cobra Rattlers in het begin vliegen, net zoals in de tekenfilm serie...hier kan Bay nog een puntje aan zuigen. En Cobra commander ziet er ook geweldig uit.

In het begin dacht The Rock dat het complete bagger zou worden, maar toch gaat dit weer een spectakel worden, maar goed special effects zeggen ook niks, misschien valt het verhaal ook wel mee alleen lijkt The Rock dat erg sterk.

Decepticon

Avatar

benjamin "Bij de trailers van The Avengers had je toch nog het logo van Paramount.

Maar wat GI Joe betreft kun je wel gelijk hebben: had gedacht dat het 2D was, maar omdat iemand anders al in een antwoord zei dat het 3D ging zijn en het hier nu ook weer stond, was ik even aan het twijfelen."
Ik zag gisteren idd nog gewoon de Paramount berg, toen de film begon en niet de Disney toren. Terwijl op IMDB staat dat Disney wel de distributeur voor NL. en Belgie is. Maar Blokje zijn wikipedia stukje tekst maakt het al wel duidelijk.
Maar ik had geen G.I. Joe 2 trailer voorafgaande gisteren aan TA.

ghossler

Avatar

Deze wordt 1 vermakelijke film :D net als deel `1... en k blijf zeggen... zo jammer dat veel cast members niet terugkeren voor deel 2 :( maar dit wordt lachen :D jon m chu doet et niet verkeerd.. als k het oordeel aan de hand van de trailer.. wel weer jammer dat er zo veel wordt vrij gelaten en dat je bijna hele verhaal kan raden en ook alle actie scenes denk wel gezien heb nu >

blokje12

Avatar

benjamin "Bij de trailers van The Avengers had je toch nog het logo van Paramount.
"


Klopt, maar marvel cinematic universe is overgekocht door disney

dit staat er op wikipedia:

As part of the negotiation deal of transferring the distribution rights of future releases of Marvel Studios films to Walt Disney Pictures, Paramount Pictures's logo appears on marketing materials instead of Disney's

movieboy

Avatar

Weetje ik heb een beter idee, geef gewoon heel de film gratis online... -.-

ik ga hier niet naar kijken.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Ga toch ook niet kijken. Vermoed trouwens dat er ook eentje bij The Avengers zal zitten (allebei Paramount en blijkbaar ook allebei 3D)."


Toen ik naar The Avengers ging lieten ze MIB 3, Brave, Prometheus en Spider-Man zien.

benjamin

Avatar

Decepticon "G.I. Joe 2 is ook 3D hoor."


Denk nu toch eigenlijk echt wel van niet hoor. Hier en hier lees je toch iets anders en op het einde van de vorige trailers stond ook geen boodschap over 3D. Waar haal jij jouw informatie?

benjamin

Avatar

Ga toch ook niet kijken. Vermoed trouwens dat er ook eentje bij The Avengers zal zitten (allebei Paramount en blijkbaar ook allebei 3D).