TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Taken (2008)

Zaterdag 28 april om 20:10 op RTL5

Bryan is een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Hij zal opnieuw in actie moeten komen, aangezien zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.
Bekijk de afbeelding

The Frighteners (1996)

Zondag 29 april om 20:45 op RTL7

Frank Bannister is een medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave voor kleine oplichterijen. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten dankt, heeft Frank zich nooit meer op zijn gemak gevoeld bij de levenden. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Maandag 30 april om 20:30 op SBS6

Harry gaat samen met zijn vrienden Ron en Hermione naar het WK Quidditch. Helaas loopt dit evenement mis doordat een groep volgelingen van Voldemort, ook wel Dooddoeners genoemd, door het veld parradeert. Er zijn gelukkig geen gewonden of doden maar de kans dat Voldemort gaat terugkeren wordt wel steeds groter... Op Hogwarts is er een ander evenement; het Tri Wizard Tournement. Hierin moeten drie kampioenen van drie verschillende toverscholen drie gevaarlijke opdrachten voltooien om de Toverschool beker te winnen. Deze drie kampioenen worden door de Goblet of Fire gekozen. Hij kiest Fleur Delacour van Beauxbatons, Viktor Krum van Klammfels en Cedric Diggory van Hogwarts. Echter, de vuurbeker spuwt nóg een naam uit; Harry Potter...
Bekijk de afbeelding

Hot Fuzz (2007)

Dinsdag 1 mei om 20:30 op RTL7

Nicholas Angel (Simonn Pegg) is een topper binnen de Londense politie. Zijn arrestatiecijfers liggen 400% hoger dan die van zijn collega's. Hij is zo goed, dat hij de rest voor schut zet. Daarom sturen zijn bazen hem ergens naar toe....
Bekijk de afbeelding

Terminator Salvation (2009)

Woensdag 2 mei om 20:30 op RTL7
Regie: McG

De film volgt John Connor (Christian Bale) die wanhopig poogt een verzetsleger te organiseren in een oorlog met een leger van robot-overheersers (Skynet). Het is de laatste en enige hoop voor de mensheid om zich aan de heerschappij van Skynet te onttrekken. Sleutelfiguur binnen het verzet is Marcus Wright (Sam Worthington), een ter dood veroordeelde crimineel die in zijn dodencel op zijn lot wacht.
Bekijk de afbeelding

Valkyrie (2008)

Donderdag 3 mei om 20:30 op Veronica

Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) staat dichtbij Hitler en is een dienaar in diens Derde rijk. Maar Stauffenberg walgt van de misdaden van de nazi-regering. Hoe langer hij de gruwelijke misdaden meemaakt, des te meer hij inziet dat Hitler een enorm gevaar vormt. Hij besluit samen met enkele andere officieren Hitler om te brengen door een aanslag op hem te plegen.
Bekijk de afbeelding

Four Brothers (2005)

Vrijdag 4 mei om 20:30 op RTL5

Nadat hun adoptiemoeder bij een winkeloverval is vermoord, komen de vier - zeer verschillende - Mercer-broers bij elkaar om de zaak in eigen handen te nemen. Als ze de moordenaar op het spoor komen, realiseren ze zich al gauw dat hun oude manier van zakendoen nieuwe gevolgen heeft.



NieuwsFilm

meest populair