Algemeen

Universal wil snel door met Snow White and the Huntsman sequel

De studio heeft David Koepp (Jurassic Park, Spider-Man) benaderd om het scenario te verzorgen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 28.04.2012 om 15:24 in Algemeen
Na de positieve reacties op de eerste beelden van Rupert Sanders' Snow White and the Huntsman is het niet zo gek dat Universal alweer druk nadenkt over een sequel. De studio is zelfs al in gesprek met David Koepp (Jurassic Park, Spider-Man) om een vervolg op papier te pennen. Het project wordt een prioriteit gemaakt zodat Sanders gelijk weer aan de slag kan.

De film, met Kristen Stewart en Chris Hemsworth in de titelrollen en Charlize Theron als de boosaardige koningin, komt bij ons op 7 juni uit. Het is onduidelijk welke van de personages terug zullen keren voor de sequel, niet alleen verhaaltechnisch maar ook omdat mensen als Stewart en Hemsworth het momenteel gewoon ontzettend druk hebben. Een week of twee terug kwam het bericht nog naar buiten dat Universal nadenkt over een aparte spin-off rondom Hemsworth's jager.

Eerst maar even kijken hoe de eerste film het doet. Tenslotte is dat vaak toch vrij essentieel voor de keuze om een vervolg te gaan maken. Hier nog eens de trailer:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

blokje12 "weet iemand of deze in 3d uitkomt ofniet?"


Gewoon in 2D.

benjamin

Avatar

De film ziet er alvast goed uit, maar over een vervolg heb ik toch twijfels. Deze zal een totaal andere versie van het sprookje worden, maar wat moet een vervolg dan opleveren: een totaal nieuw verhaal waarin gewoon Snow White opduikt?

Golden Ghost

Avatar

Ziet er helemaal niet slecht uit. Had ik eerlijk gezegd toch niet helemaal verwacht. Wat een spin-off met de Huntsman betrefd zou een film met Snow White op de troon in een bijrol an sich wel kunnen maar ik verwacht eigenlijk meer een film uit het eerdere leven van hem. Dus voordat hij achter Snow White aan moet.

2ndSystem

Avatar

TheFirst "Natuurlijk zou het ook kunnen dat het vervolg gewoon een geheel ander sprookjes wordt met de Huntsman erin (die spin-off).

Wat zijn nou nog meer sprookjes met jagers erin? Red Riding Hood and the Huntsman?

Of misschien verwerken ze hem wel gewoon in een ander sprookje? Cinderella and the Huntsman? Sleeping Beauty and the Huntsman?"


het vervolg gaat natuurlijk "Huntsman Fighting Around The World" heten:P

benjamin

Avatar

Dubbelpost, sorry.

TheFirst

Avatar

Ik meen ergens gelezen te hebben dat het script van deze film geschreven is met een trilogie in gedachten. Dus het zou kunnen dat het einde nog wel wat open laat voor een vervolg.

Natuurlijk zou het ook kunnen dat het vervolg gewoon een geheel ander sprookjes wordt met de Huntsman erin (die spin-off).

Wat zijn nou nog meer sprookjes met jagers erin? Red Riding Hood and the Huntsman?

Of misschien verwerken ze hem wel gewoon in een ander sprookje? Cinderella and the Huntsman? Sleeping Beauty and the Huntsman?

blokje12

Avatar

Weet iemand of deze in 3d uitkomt ofniet?

2ndSystem

Avatar

benjamin "Gewoon in 2D."


mischien een bioscoopavontuurtje dan toch? vertrouwde 2D films, heerlijk:E
ik vind Kirsten wel wat hebben:P en als Thor-guy de hero speelt, then count me in!;)

FilmMaster

Avatar

Deze film lijkt me best leuk.