Algemeen

Gloednieuwe trailer Prometheus

Veel nieuwe beelden en plotpunten in deze drie minuten durende trailer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 30.04.2012 om 13:52 in Algemeen
Hieronder de gloednieuwe, drie minuten durende trailer van Prometheus. Deze trailer van Ridley Scott's nieuwe science fiction-film zal de mensen die niet kunnen wachten op de bioscooprelease niet teleurstellen. Niet alleen wordt nu nog duidelijker welke rol bepaalde personages in de film zullen spelen, het plot wordt nu ook erg expliciet in beelden naar voren gebracht. Als je niet teveel van de film wil zien voordat de film in de bioscopen uitkomt, raden we je aan deze trailer niet te bekijken.In Azteekse en Mesopotamische tempels wordt een sterrenkaart ontdekt, die de bemanning van het ruimteschip Prometheus naar een verre planeet leidt. Daar ontdekken ze een oude beschaving die de oorsprong van de mens kan verklaren, maar tegelijkertijd treffen ze een bedreiging die het einde van de mensheid kan betekenen. Rollen in de film zijn weggelegd voor onder andere Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Guy Pearce en Logan Marshall-Green.

Prometheus is vanaf 31 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

krisiz "Sorry hoor. Maar FT mag soms best de referentie erbij plaatsen. Gisteren kwam deze trailer exclusief online. Ik heb ze via twitter, en zelf via de site zelf een bericht gestuurd, en pas nu gaan ze met de eer strijken. Beetje jammer...."


Goed dat je dat ff laat weten en hoewel FT daar geen melding van maakt weten we dat nu alsnog dankzij jouw berichtje.
Daarom ben jij voor mij de man,heel erg bedankt,ga zo door baas!

SeanDeNiro

Avatar

Alle trailers bij elkaar kunnen toch niet op tegen de film zelf. Ik ga zo eerst een kop koffie zetten en een flinke pretsigaret draaien voordat ik op play ga klikken.
Nog één maand en 0 dagen.

DannyEsth

Avatar

Leuk is ie niet super spectaculair, maar de film moet je als filmliefhebber natuurlijk gewoon zien. Hij beloofd leuk te worden, kijken of die de verwachtingen kan waarmaken.

krisiz

Avatar

Sorry hoor. Maar FT mag soms best de referentie erbij plaatsen. Gisteren kwam deze trailer exclusief online. Ik heb ze via twitter, en zelf via de site zelf een bericht gestuurd, en pas nu gaan ze met de eer strijken. Beetje jammer....

Yanggie

Avatar

krisiz "Sorry hoor. Maar FT mag soms best de referentie erbij plaatsen. Gisteren kwam deze trailer exclusief online. Ik heb ze via twitter, en zelf via de site zelf een bericht gestuurd, en pas nu gaan ze met de eer strijken. Beetje jammer...."


Met de eer strijken? Heb jij soms de trailer gemaakt of heb je de exclusieve rechten erop? De trailer is openbaar gemaakt en is op meerdere sites te vinden. Denk je soms dat jij de enige bent die van de trailer af wist? Sorry hoor maar ik vind het echt een kinderachtige reactie en tikkeltje hoge Look at me! I'm an attention whore! gehalte.

Silverwing

Avatar

"It's an invitation"

"from who?"

"from Ridley Scott"

:P

Banned

Avatar

Hier kan ik me nog bedwingen maar ik vrees ervoor als de nieuwe trailer van The Dark Knight Rises er is. Ookal kijk ik naar beide films even hard uit!

Ereptile

Avatar

T ziet er cool uit :)

Ed Crane

Avatar

Leuk? Als het meezit krijgt Prometheus een vette R-rating en is het de enige wchte blockbuster met horror en gruwelijke beelden. Het grappige is dat mensen doen alsof de trailer veel weggeeft, terwijl we juist slechts de oppervlakte te zien krijgen, dus allen dat wat je kunt verwachten. Er wordt veel verhuld, vooral van de personages en hun plotlijnen weten we vrijwel nog niks, net als het geheim achter de Space Jockeys. Het gaat allemaal een vrij grote verrassing worden. En dat lekker macabere shit en fucked up horror.

Steenvoorden

Avatar

krisiz "Sorry hoor. Maar FT mag soms best de referentie erbij plaatsen. Gisteren kwam deze trailer exclusief online. Ik heb ze via twitter, en zelf via de site zelf een bericht gestuurd, en pas nu gaan ze met de eer strijken. Beetje jammer...."OMG, dit meen je toch niet he.

Kinderachtig, bijv wat andere doen op andere website's, first post first post first post.

Je zal maar niks te doen hebben in je leven.

SeanDeNiro

Avatar

Benjamin 30-04-2012 15:48|||Het valt best mee. De eerste trailer was sowieso beter.

11qqaazz

Avatar

Hmmmmmm.....geeft te veel weg.....ik denk dat niemand deze film overleeft...

KeesjeNL

Avatar

Brrr, kippenvel. En dit was ook gelijk de beste trailer van Promentheus, dit wordt een geweldige horror:9!

benjamin

Avatar

Bedankt voor de waarschuwing FT, ga braafjes van de play-knop afblijven. :) Ik ga met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid toch kijken, dus ik wil zo veel mogelijk verrast worden.

r8gingbull

Avatar

Niet normaal een MUST SEE en batman also een MUST SEE

Ed Crane

Avatar

Beste Krisiz, sorry, maar het iis niet zo dat ze nu door jou weten dat er een nieuwe trailer is hoor, dat werd al dagen aangekondigd, en toen ie net uit was, was het overal nieuws. Wat wel niemand schijnt te weten, is dat er ook een iets andere versie van de trailer is, beter, zie m'n post en link hier.

Enjoy!

Remco

Avatar

Tering ziet er echt vet goed uit ik vind persoonlijk de trailers hoopvoller dan The Dark Knight rises trailer(s). Het ziet er allemaal wat strakker uit :)

11qqaazz

Avatar

Ed Crane "Leuk? Als het meezit krijgt Prometheus een vette R-rating en is het de enige wchte blockbuster met horror en gruwelijke beelden. Het grappige is dat mensen doen alsof de trailer veel weggeeft, terwijl we juist slechts de oppervlakte te zien krijgen, dus allen dat wat je kunt verwachten. Er wordt veel verhuld, vooral van de personages en hun plotlijnen weten we vrijwel nog niks, net als het geheim achter de Space Jockeys. Het gaat allemaal een vrij grote verrassing worden. En dat lekker macabere shit en fucked up horror."


Dat ben ik niet met je eens....de film, met uitzondering van de 3de akte, wordt in 3 minuten kort samengevat.....Het is als de trailer van Avatar....iedereen die de trailer hat gezien, wist hoe de film ging verlopen.

Wat laat deze trailer zien.
Een ruimteschip komt aan op een onbekende planeet en de personages en de protagonist worden geintroduceert....ze zijn hier dankzij vage sterrenkaarten, die op aarde gevonden zijn (wat knap is aangezien sterren niet stil staan, Sterre kaarten van vroeger zijn niet de Sterre kaarten van nu). Het wort duidelijk dat de protagonist een geheime agenda heeft (een opdracht van haar baas? Weet de robot in hun bemaning er meer over? In de korte intro was hij een van de belangrijkste personages)......ze vinden een ruimte schip en de bemaning raakt besmet met buitenaards leven. Minstens 2 van hun. er wordt een Alien naar hun ruimteschip terug gebracht.Het ontsnapt...een van de bemaningsleden begint te transformeren. (ik denk in de Space Jocky)....Het besmete bemaningslit ontsnapt en gaat naar het ruimteschip toe om het naar de aarde te vliegen en zo de gehele Aarde te besmetten. Vreselijke gevechten, waarbij het een en ander dood gaat....Zowel het buitenaardse Ruimteschip als Het Ruimteschip van onze helden gaat er aan.

Toky

Avatar

Sci-Fi films boeien me normaal helemaal niets, echter deze trailer weet me van begin tot eind te boeien en bezorgt zelfs kippenvel! Must see dit :P