Tweede after-credit scene The Avengers

En de Marvel superheldenfilm staat al op $260 miljoen.

Een groot deel van de wereld heeft reeds de mogelijkheid gekregen - en deels ook gepakt - om The Avengers in de bioscoop te aanschouwen. De superheldenfans uit Amerika moeten echter wachten tot aankomende vrijdag. Voor hun geduld worden zij wel beloond, aangezien Marvel Studios alleen in de States een tweede "credits scene" aan de film heeft toevoegd. Nu starten de spoilers.

Mocht je de film van regisseur Joss Whedon al gezien hebben dan weet je dat Thanos opduikt voorafgaand aan de credits. Deze villain wordt gespeeld door de acteur Damion Poitier en is dus niet compleet uit de computer getoverd. Naar verwachting keert deze villain terug in een van de volgende Marvel films, vermoedelijk Thor 2 (2013) of anders in The Avengers 2 die waarschijnlijk in 2015 verschijnt.

De inhoud van de tweede clip, die opgenomen is na de officiële première enkele weken geleden, borduurt niet verder op het verhaal. Het is eerder een humoristische clip naar aanleiding van Tony Starks voorstel om naar een shoarmatent te gaan. Hieronder een beschrijving van iemand die de scene al heeft gezien, gevolgd door het bewijs.

After the battle, the Avengers team sitting quietly with no dialogue eating shwarma. Stark was not in his suit. Banner wasn't Hulked out.


Ondertussen staat The Avengers al op $260,5 miljoen wereldwijd. Aangezien het aankomend weekend ook in landen als de States, Rusland en China te zien is, wordt verwacht dat de film na het weekend de $600 miljoen kan aantikken. Hieronder een tv-spotje waarin de film wordt gepromoot via de positieve recensies:



NieuwsFilm

meest populair