Algemeen

Tweede after-credit scene The Avengers

En de Marvel superheldenfilm staat al op $260 miljoen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 03.05.2012 om 08:52 in Algemeen
Een groot deel van de wereld heeft reeds de mogelijkheid gekregen - en deels ook gepakt - om The Avengers in de bioscoop te aanschouwen. De superheldenfans uit Amerika moeten echter wachten tot aankomende vrijdag. Voor hun geduld worden zij wel beloond, aangezien Marvel Studios alleen in de States een tweede "credits scene" aan de film heeft toevoegd. Nu starten de spoilers.

Mocht je de film van regisseur Joss Whedon al gezien hebben dan weet je dat Thanos opduikt voorafgaand aan de credits. Deze villain wordt gespeeld door de acteur Damion Poitier en is dus niet compleet uit de computer getoverd. Naar verwachting keert deze villain terug in een van de volgende Marvel films, vermoedelijk Thor 2 (2013) of anders in The Avengers 2 die waarschijnlijk in 2015 verschijnt.

De inhoud van de tweede clip, die opgenomen is na de officiële première enkele weken geleden, borduurt niet verder op het verhaal. Het is eerder een humoristische clip naar aanleiding van Tony Starks voorstel om naar een shoarmatent te gaan. Hieronder een beschrijving van iemand die de scene al heeft gezien, gevolgd door het bewijs.

After the battle, the Avengers team sitting quietly with no dialogue eating shwarma. Stark was not in his suit. Banner wasn't Hulked out.Ondertussen staat The Avengers al op $260,5 miljoen wereldwijd. Aangezien het aankomend weekend ook in landen als de States, Rusland en China te zien is, wordt verwacht dat de film na het weekend de $600 miljoen kan aantikken. Hieronder een tv-spotje waarin de film wordt gepromoot via de positieve recensies:33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ntt

Avatar

Decepticon "Een mooier cadeau kun je (haast) niet krijgen. Dan ga je een fantastische dag krijgen.
Ook alvast gefeliciteerd, toevallig ben ik morgen ook jarig,"


Happy Birthday to you. :+


Die scene zien we wel op Bluray ;)

DannyEsth

Avatar

Haha, dat is echt een leuke scene. Robert Downey Jr heeft altijd een aparte aanstekelijke humor. :Y

chewy

Avatar

Die scene dat tony trek heeft in shoarma is echt geniaal de humor die er in zit top T+)

Decepticon

Avatar

Metanite "Morgen ga ik hem voor het eerst zien :-) na een week alle Marvel (introductie tot de Avengers) films gezien te hebben, is het dan morgen eindelijk zover op mijn eigen verjaardag :D"
Een mooier cadeau kun je (haast) niet krijgen. Dan ga je een fantastische dag krijgen.
Ook alvast gefeliciteerd, toevallig ben ik morgen ook jarig, maar ik heb hem al in de voorpremiere gezien en ik ga zaterdag voor de 2e keer :E

Hilarisch bedacht deze 2e after-credits scene, je zult hem ook snappen, als je de film hebt gezien, want het haakt in op wat Tony Stark zegt op het einde.

Jammer dat wij moeten wachten op de blu-ray om het te kunnen zien. Oh ja, hij zal uiteraard binnenkort ook wel op youtube te zien zijn.
Dit zal wel een goedmakertje zijn voor de Amerikanen, omdat zij de film pas anderhalve week later kunnen zien dan ons.

Mysterio

Avatar

ntt "Spoiler Allert!!! Spoiler Allert!!! Spoiler Allert!!! Spoiler Allert!!!:E

Ik wil ook even meedoen met de Thanos dillema. Ik denk dat de Thanos die wij zagen in Avengers een verbannen/verslagen Thanos is, Dat waarschijnlijk Odin of Heimdall dat gedaan hebben. In de film Thor ligt namelijk de Infity Gauntlet die Thanos gemaakt heeft, In Odin's schatkamer. Na de Avengers Komt Iron man 3. Deze zal weer upgraden. Tony Stark gaat op zoek naar de next level Extremis Armor.! Wat hem dan ook weer sterker maakt voor toekomstige ontmoetingen met galactisch gespuis.
Thor 2 zal zich denk ik focussen naar het opbouwende verhaal voor Thanos vs Avengers 2. Loki zit vast, Thanos heeft de infity Gauntlet nodig, En Loki heeft nog een rekening open staan bij Thanos en de Chintauris. In ruil voor vrijheid en macht moet hij Thanos die Handschoen bezorgen. aan het einde van Thor 2 zal Thanos er met de infinity gauntlet vandoor gaan. En dat zal dan weer ertoe leiden dat de Aarde en de rest van het universum weer in gevaar is, En de Avengers moeten alle zeilen bijzetten om dit varkentje te wassen in Avengers 2.!!"Werk jij bij Marvel ? :)

Ereptile

Avatar

Dan ben ik toch blij met de eerste After-The-Credit scene :) Die is wat serieuzer. En wat een opbrengst :) Morgen gaat hij in de USA draaien, dus ik denk dat de box office zal exploderen :P

OT (maar toch Marvel nieuws): The Lizard met Lab Coat Ik kan niet wachten op de nieuwe trailer van Spidey :D

Havoc

Avatar

Ik denk dat Thanos toch een optreden gaat hebben in Iron Man 3, aangezien Thanos origineel uit de Iron Man boeken komt..

UniMatriX

Avatar

Als ik dit stukje after-credits moet missen om hem 1,5 week eerder te zien dan kies ik toch voor die 1,5 week :)

11qqaazz

Avatar

UsurPia "Vet :) Jammer dat die later pas is toegevoegd; ik heb hem niet gezien.
Dan moet ik nog een keer.. Vervelend :)"


En een vliegticket kopen....

Metanite

Avatar

Morgen ga ik hem voor het eerst zien :-) na een week alle Marvel (introductie tot de Avengers) films gezien te hebben, is het dan morgen eindelijk zover op mijn eigen verjaardag :D

Aston

Avatar

Metanite "The Mandarin wordt toch al de main villain in IM3 lijkt me teveel van het goede twee supervillains in één film. Is Thanos ook niet machtiger/sterker dan Loki in de comics?"

Veel sterker. ALs je kijkt op Wikipedia kan hij echt bizar veel en komt hij ook extreem sterk over.

Ik verwacht Thanos niet in Iron Man.

1. Omdat waarschijnlijk The Mandarin er in zit.
2. Omdat hij te sterk is voor Iron Man.

Ereptile

Avatar

Decepticon " - toevallig ben ik morgen ook jarig, maar ik heb hem al in de voorpremiere gezien en ik ga zaterdag voor de 2e keer :E."


Ook alvast gefeliciteerd dan :+ Ik wil de film echt nog een keer zien ;) En dat ben ik ook van plan!

UndercoverPanda

Avatar

Ja, k#t, deze after-credit scene was natuurlijk veel leuker geweest dan die andere. :(

ntt

Avatar

Mysterio "Werk jij bij Marvel ? :)"


Niet verder vertellen 8-)

Mysterio

Avatar

Ereptile "Voor iedereen die meer wilt leren over Mr.T, kijk dit filmpje maar :) : Bio over T*****

Het legt alles uit over hem ;) En ik snapte ook meteen de dubbele betekenis van wat er werd gezegd in de Avengers credit scene:To challenge them, is to court Death.. Een van de dingen die ik leerde door dat filmpje was dat Thanos, in de comics, had een crush op Death. Een vrouwelijk personage. Hij heeft een nucleaire explosie veroorzaakt dat duizenden doden opleverde, alleen voor Death."


Mooie uitleg.. Ik wist niet dat T voor het eerst voorkwam in Iron Man .... Weer wat geleerd op mijn oude dag. :)

TheFirst

Avatar

Haha, vet :)

Al was dat gedoe over de shoarma wel een beetje random.

Metanite

Avatar

Havoc "Ik denk dat Thanos toch een optreden gaat hebben in Iron Man 3, aangezien Thanos origineel uit de Iron Man boeken komt.."

The Mandarin wordt toch al de main villain in IM3 lijkt me teveel van het goede twee supervillains in één film. Is Thanos ook niet machtiger/sterker dan Loki in de comics?

Mysterio

Avatar

Timothy "Sterker nog: Thanos is in eerste instantie de aartsvijand van Captain Marvel (de Kree krijger die de Aarde probeert te beschermen tegen buitenaardse dreigingen). Als je een comicfan bent, probeer dan The Death Of Captain Marvel te pakken te krijgen, waarin beiden te zien zijn in een prachtig verhaal."


Goeie tip.. Eens kijken op cheap comic.nl .. De Kree's hadden toch een relatie met de FF via de verhalen van Byrne ?

Decepticon

Avatar

@ Metanite, Ntt, Ereptile, Benjamin:

Thanx :+

Jongens, we moeten Thanos eigenlijk nog wel ff in spoilertags blijven zetten, want nu weet Metanite ook al dat hij de supervillain is, die te zien zal zijn in de mid-credits scene.
Ik weet niet of dat erg vind, nu al te weten.

PKP

Avatar

Haha, briljant. Ook al zou het grappig zijn om te zien hoe Hulk een complete rol shoarma naar binnen werkt. :D

ntt

Avatar

Metanite "Morgen ga ik hem voor het eerst zien :-) na een week alle Marvel (introductie tot de Avengers) films gezien te hebben, is het dan morgen eindelijk zover op mijn eigen verjaardag :D"


Heb je dezelfde geboortedag als mijn vrouw :9
:-S Happy Birthday to YOU T+) en Heeeeeeeel veeeel plezier met de film.
Ik had 2 weken geleden net zo'n Marathon gedaan,Zodat alles er weer up2date in zat. Maakt de Avengers nog beter.! Heb hem nu al 2x gezien :X

Mysterio

Avatar

Havoc "Ik denk dat Thanos toch een optreden gaat hebben in Iron Man 3, aangezien Thanos origineel uit de Iron Man boeken komt.."Thanos is de tegenstander van heel het Marvel universum.. niet alleen van Iron Man ... (zie The infinity Gauntlet)

Ereptile

Avatar

Metanite "Morgen ga ik hem voor het eerst zien :-) na een week alle Marvel (introductie tot de Avengers) films gezien te hebben, is het dan morgen eindelijk zover op mijn eigen verjaardag :D"


Alvast gefeliciteerd en veel plezier :+

Ereptile

Avatar

Voor iedereen die meer wilt leren over Mr.T, kijk dit filmpje maar :) : Bio over T*****

Het legt alles uit over hem ;) En ik snapte ook meteen de dubbele betekenis van wat er werd gezegd in de Avengers credit scene:To challenge them, is to court Death.. Een van de dingen die ik leerde door dat filmpje was dat Thanos, in de comics, had een crush op Death. Een vrouwelijk personage. Hij heeft een nucleaire explosie veroorzaakt dat duizenden doden opleverde, alleen voor Death.

ghossler

Avatar

Huh dus ff voor de duidelijkheid er zijn dus wel after credit clips? net als bij andere marvel films? -_- .. grrrr

benjamin

Avatar

Alvast een zeer gelukkige verjaardag gewenst, Decepticon & Metanite.

movieboy

Avatar

Tot nu toe een van mij favoriete films aller tijden! XD

Ik ga hem zeker nog 4-5 keer zien in de toekomst en hoop dat er nog meer vervolgen zullen komen.

;)!

UsurPia

Avatar

Vet :) Jammer dat die later pas is toegevoegd; ik heb hem niet gezien.
Dan moet ik nog een keer.. Vervelend :)

movieboy

Avatar

Metanite "Morgen ga ik hem voor het eerst zien :-) na een week alle Marvel (introductie tot de Avengers) films gezien te hebben, is het dan morgen eindelijk zover op mijn eigen verjaardag :D"


happy b day! and trust me je zal niet teleurgesteld worden van The Avengers!

Metanite

Avatar

Decepticon "Een mooier cadeau kun je (haast) niet krijgen. Dan ga je een fantastische dag krijgen.
Ook alvast gefeliciteerd, toevallig ben ik morgen ook jarig, maar ik heb hem al in de voorpremiere gezien en ik ga zaterdag voor de 2e keer :E

."


Ook jij alvast gefelicieerd!

ntt

Avatar

Spoiler Allert!!! Spoiler Allert!!! Spoiler Allert!!! Spoiler Allert!!!:E

Ik wil ook even meedoen met de Thanos dillema. Ik denk dat de Thanos die wij zagen in Avengers een verbannen/verslagen Thanos is, Dat waarschijnlijk Odin of Heimdall dat gedaan hebben. In de film Thor ligt namelijk de Infity Gauntlet die Thanos gemaakt heeft, In Odin's schatkamer. Na de Avengers Komt Iron man 3. Deze zal weer upgraden. Tony Stark gaat op zoek naar de next level Extremis Armor.! Wat hem dan ook weer sterker maakt voor toekomstige ontmoetingen met galactisch gespuis.
Thor 2 zal zich denk ik focussen naar het opbouwende verhaal voor Thanos vs Avengers 2. Loki zit vast, Thanos heeft de infity Gauntlet nodig, En Loki heeft nog een rekening open staan bij Thanos en de Chintauris. In ruil voor vrijheid en macht moet hij Thanos die Handschoen bezorgen. aan het einde van Thor 2 zal Thanos er met de infinity gauntlet vandoor gaan. En dat zal dan weer ertoe leiden dat de Aarde en de rest van het universum weer in gevaar is, En de Avengers moeten alle zeilen bijzetten om dit varkentje te wassen in Avengers 2.!!

Timothy

Avatar

Mysterio "Thanos is de tegenstander van heel het Marvel universum.. niet alleen van Iron Man ... (zie The infinity Gauntlet)"


Sterker nog: Thanos is in eerste instantie de aartsvijand van Captain Marvel (de Kree krijger die de Aarde probeert te beschermen tegen buitenaardse dreigingen). Als je een comicfan bent, probeer dan The Death Of Captain Marvel te pakken te krijgen, waarin beiden te zien zijn in een prachtig verhaal.

Aston

Avatar

Aha, dus toch.