Hoopgevende featurette Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Timur Bekmambetov en Tim Burton over de "superheldenfilm".

Hieronder zie je een nieuwe featurette van de film Abraham Lincoln: Vampire Hunter van regisseur Timur Bekmambetov (Wanted, 2008) en mede-producent Tim Burton. In de video van zo'n twee minuten praten beide heren over de film, die ook wordt bestempeld als een soort superheldenfilm.

De horror/thriller is gebaseerd op het boek Abraham Lincoln, Vampire Hunter (2010) van auteur Seth Grahame-Smith. Met hoofdrollen voor Benjamin Walker, Dominic Cooper, Robin McLeavy en Anthony Mackie verschijnt Abraham Lincoln: Vampire Hunter vanaf 9 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop.



Abraham Lincoln: Vampire Hunter is een fictieve vertelling van het leven van een van Amerika's bekendste presidenten, Abraham Lincoln. Het verhaal begint als de jonge Abraham erachter komt dat zijn grootvader en moeder zijn vermoord door vampiers en wraak zweert. Tijdens zijn wraaktocht komt hij erachter dat vampiers direct te maken hebben met slavenhandel. Maar daarnaast ontdekt hij dat er ook goede vampiers zijn, wat een moeilijke morele dimensie aan zijn strijd toevoegt.



NieuwsFilm

meest populair