Video

Trailer Killer Joe van William Friedkin

Stevige misdaadfilm met Emile Hirsch, Matthew McConaughey en Juno Temple.

door Bram de Groot op 09.05.2012 om 12:54 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film Killer Joe van regisseur William Friedkin (The Exorcist, French Connection). Van de gewelddadige film zagen we eerder twee posters (hier en hier) en naar verluid komt in de film een behoorlijk harde scene voor waarin een gefrituurde kip een belangrijke rol heeft. In de stevige misdaadfilm hebben Emile Hirsch, Matthew McConaughey en Juno Temple de voornaamste hoofdrollen.

Killer Joe gaat over de 22-jarige drugsdealer Chris (Hirsch) die snel met $6.000 op de proppen moet komen nadat zijn moeder zijn drugsvoorraad heeft gestolen. Wanhopig richt hij zich tot ‘Killer Joe’ (McConaughey) wanneer hij erachter komt dat zijn moeder een levensverzekering heeft ter waarde van $50.000. Joe aanvaardt Chris' jongere zus Dottie (Temple) als seksueel onderpand tot het geld van de levensverzekering te voorschijn komt.

Vanaf 23 augustus in de Nederlandse bioscoop.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Masterbrain

Avatar

Hahaha de titel had moeten zijn A Killer into the wild.......leuke trailer ,maar ik verwacht dat Gangster Squad dit jaar de beste misdaad film wordt.

UndercoverPanda

Avatar

Ziet er best vermakelijk uit. Smiley face

En jezus, wat lijkt die Emile Hirsch toch op een jongere versie van Leonardo DiCaprio. Zouden zo broers van elkaar kunnen spelen ofzo.

B@chelor

Avatar

Wel een beetje triest dat er gerefereerd moet worden naar een film van 40 jaar geleden..."from the director of The Exorcist". Met andere woorden; in de tussentijd heeft Friedkin weinig bekende projecten afgeleverd. Deze film lijkt me overigens wel tof.

Angelater

Avatar

Ben nog niet overtuigd, maar zal hem een kans geven.

NieuwsFilm

meest populair