Algemeen

Nieuwe Nederlandse poster Prometheus

De film draait vanaf 31 mei in de bioscopen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 11.05.2012 om 17:29 in Algemeen
Hieronder de nieuwe Nederlandse poster voor Ridley Scott's science fiction horror Prometheus, die onlangs een R-rating kreeg. Rollen in Prometheus zijn weggelegd voor onder andere Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Guy Pearce en Logan Marshall-Green.
Prometheus volgt de bemanning van het ruimteschip Prometheus. Ze volgen een oude sterrenkaart die door archeologen gevonden werd in Azteekse en Mesopotamische tempels. Die leidt naar een verre planeet, waar ze tekenen vinden die mogelijk de oorsprong van de mens kunnen verklaren. Tegelijkertijd treffen ze echter een bedreiging aan die het einde van de mens kan betekenen.

Prometheus is vanaf 31 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmjunky

Avatar

Kan niet wachten!
ga alle 4 de aliens nog maar weer eens op blu-ray kijken T+)
en hij draait hier in eindhoven in imax :W

SeanDeNiro

Avatar

Shellghost 11-05-2012 18:06|||Dan moet je toch eens het nieuwsitem van een paar uur geleden afspelen, daar hoor je Scott zeggen dat NASA zegt dat er ander biologisch leven in het heelal moet zijn en Prometheus is een mogelijk scenario.
(http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=25931)
Benjamin 11-05-2012 19:22|||Zolang jij je blijft ergeren en veder niets zinnigs te zeggen hebt ga ik vrolijk door. Denk jij dat ik me iets aantrek van jou of ander gelul in de ruimte? Dé film van 2012 en het millennium.

Aston

Avatar

Decepticon "
Ridley Scott: Ofcourse what I wanna do, is scare the living shit out of you!"

Nou, laat maar komen dan. :) Ben benieuwd.

benjamin

Avatar

SeanDeNiro "De poster is niet echt bijzonder maar dat hoeft gelukkig ook niet, goede wijn behoeft geen krans. Dit is de film van het jaar en een klassieker.
Avengers en TDKR zijn veel populairder, dat is al aan het aantal reacties op nieuwspost alhier te zien. Voor mij geen superhelden maar meer realisme."


En voor realisme moet je dan naar Prometheus gaan en niet naar pakweg Gangster Squad of On The Road?

Verder vraag ik mij ook af of het nu echt zo nodig is jouw verwachting (want dat blijft het - een feit is het nog niet en zelfs voor een mening moet je eerst de film zien) te blijven herhalen.

benjamin

Avatar

On-topic dan maar weer: vind deze poster er niet zo slecht uitzien: laat niet te veel zien en heeft wel een wat mysterieus sfeertje. Kijk toch wel sterk uit naar deze. Ga niet overdrijven, maar één van de toppers van het jaar kan dit wel worden.

Steve-O

Avatar

Nou ik heb de trailer (teaser) in 3D gezien, echt TOP! Ik kan niet wachten om dit in IMAX te aanschouwen.

shellghost

Avatar

SeanDeNiro "De poster is niet echt bijzonder maar dat hoeft gelukkig ook niet, goede wijn behoeft geen krans. Dit is de film van het jaar en een klassieker.
Avengers en TDKR zijn veel populairder, dat is al aan het aantal reacties op nieuwspost alhier te zien. Voor mij geen superhelden maar meer realisme."


Realisme en scifi in een zin zeg maar? :D

2ndSystem

Avatar

Nou dit is een poster die duidelijk laat zien waar de film over gaat :E
goedzo! ik vind m wel mooi de poster:)

Banned

Avatar

De posters zelf vind ik niet echt zo heel erg goed of mooi van Prometheus. Nergens zat er al één tussen waarvan ik zeg waauw of nice. Maar goed de film zal zeker top worden!

movieboy

Avatar

shellghost "Realisme en scifi in een zin zeg maar? :D"


inception lol

Decepticon

Avatar

Nieuwe featurette
Ridley Scott: Ofcourse what I wanna do, is scare the living shit out of you!
T+) Geweldig!

benjamin

Avatar

SeanDeNiro "Benjamin 11-05-2012 19:22|||Zolang jij je blijft ergeren en veder niets zinnigs te zeggen hebt ga ik vrolijk door. Denk jij dat ik me iets aantrek van jou of ander gelul in de ruimte? Dé film van 2012 en het millennium."


En jij hebt soms wel iets zinnigs te zeggen? Trouwens, als je je niks aantrekt van "ander gelul" is het wel vreemd dat je op een site als deze komt. Gewoon jouw mening geven en je van de rest niks aantrekken is een beetje flauw om het even zo te benoemen.

Maar goed: ik ga er niet meer op reageren - ik denk dat iedereen wel voor zichzelf mag uitmaken hoe wat het verschil is tussen feiten, meningen en verwachtingen. En als je het alleen wil doen om mij te ergeren: ik zal me er zelfs niet meer aan storen (denk je echt dat jouw berichten belangrijk genoeg zijn om mijn humeur te bepalen?), dus daarvoor moet je het zeker niet doen.

SeanDeNiro

Avatar

De poster is niet echt bijzonder maar dat hoeft gelukkig ook niet, goede wijn behoeft geen krans. Dit is de film van het jaar en een klassieker.
Avengers en TDKR zijn veel populairder, dat is al aan het aantal reacties op nieuwspost alhier te zien. Voor mij geen superhelden maar meer realisme.