Brosnan toch nog een keer 007

Er waren vele geruchten de laatste dagen over het feit dat Brosnan niet meer terug zou keren in de rol van James Bond, maar dit blijkt niet waar zijn. Pierce Brosnan zal, voor de vijfde en misschien laatste keer, in de huid kruipen van James Bond. Dit maakt Variety vrijdag bekend. Het is de bedoeling dat de Britse geheim agent in november 2005 weer in de bioscopen te zien is.

Het wordt de 21e Bond-film uit de beroemdste reeks spionnenfilms. Wie Brosnan's tegenspelers worden en welke titel de film meekrijgt is nog niet bekend, maar er gaan geruchten dat Britney Spears in onderhandeling is om een van de Bond-girls in deze film te spelen.

Behalve Bond, gaat Brosnan ook een vervolg maken op zijn succesvolle remake van 'The Thomas Crown Affair', met Renee Russo naast zich. In de film gaat hij weer de rol vertolken van de exentrieke rijkaard Crown, die in zijn vrije tijd kostbare schilderijen steelt.

Verder is Brosnan's productiemaatschappij Irish DreamTime bezig met het ontwikkelen van de actiefilm 'Mexicali' en de thriller 'The Matador', beide met de Ierse acteur in de hoofdrol. Dit jaar is hij te bewonderen naast actrice Julianne Moore in de romantische komedie 'Laws of Attraction'.



NieuwsFilm

meest populair