Video

Trailer Hyde Park on the Hudson

Bill Murray speelt de Amerikaanse president Roosevelt in nieuwe drama.

door Arman Avsaroglu op 19.05.2012 om 09:21 in Video
Hieronder zie je een eerste trailer van de nieuwe film Hyde Park in the Hudson. De film is geregisseerd door de Nieuw-Zeelander Roger Michell, de regisseur van films als Notting Hill en Venus. Hoofdrol Hyde Park is voor Bill Murray en er zijn ook rollen voor Laura Linney en Olivia Williams.

Murray speelt in de film de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt. De film gaat vooral in op de affaire die Roosevelt had met zijn nicht Daisy, gespeeld door Linney. De film speelt zich af in 1939 aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog toen de Britse koningin een weekend langskwam bij Roosevelt. De film draait vanaf januari 2013 in de Nederlandse bioscopen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Dit kan wel wat worden. Ze hebben er in ieder geval geen zwaar drama van gemaakt zo te zien maar een meer luchtige aanpak. Weer een topprestatie van Murray?

ntt

Avatar

And the Academy goes to...... T+)

Offtopic. Als ze een leuke Ghostbusters III willen maken dan zullen ze wel vaart moeten maken. En met een hele goeie cast als opvolging moeten komen, Leuke titel meschien The Offspring of the Ghostbusters.

benjamin

Avatar

Releasedatum lijkt alvast prima in het prijzenseizoen te vallen en dit ziet er het soort film uit dat daar wel eens kan meedoen, al denk ik dat Murray het moeilijk gaat hebben Day-Lewis te verslaan (iedereen zal daar moeite mee hebben) - misschien lukt het wel bij de Golden Globes als de luchtige aanpak van deze helpt in de categorie 'komedie' mee te doen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair