Video

Nieuwe featurette en tv-spots The Amazing Spider-Man

Dit keer krijgt Emma Stone's Gwen Stacy de nodige aandacht.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 12.06.2012 om 08:54 in Video
Eind deze maand verschijnt met The Amazing Spider-Man de tweede superheldenfilm van 2012. Afgelopen maanden vinden de video's, foto's en ander promo-materiaal bijna dagelijks hun weg naar het web. Hieronder kun je kijken naar drie nieuwe tv-spots en een korte featurette, die onder meer inzoomt op de personages Gwen en Peter, gespeeld door Emma Stone en Andrew Garfield.

Andere rollen zijn voor Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field en Dennis Leary. The Amazing Spider-Man draait vanaf 27 juni in de (3D) bioscoop.

De featurette:

De drie nieuwe tv-spots, in één video:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

27 juni, dat is al over 2 weken!!! :D Wat gaat de tijd snel :P

Steve-O

Avatar

Leuk dat ze hier eerder uitkomen :Y 27 juni is niet zo gek ver weg! Dit is nou echt zo'n film die ik perse in 3D wil zien, Spidey lijkt er geboren voor!

JamesBond

Avatar

2 weken! Ik wil deze film nog zeker even meepakken, voor mijn verjaardag ;)

Leuke feature (waar in het me opviel dat Emma Stone een t-shirt draagt met "Stand up to cancer" misschien willen ze daar extra aandacht voor?)

Ook erg gave tv-spots, vooral die eerste, waardoor ik echt denk dat dit een actie-film gaat worden

Frietgezicht

Avatar

Steenvoorden "In de commic zijn ze bezig om een medicijn te vinden om inderdaad kanker te genezen, en daaruit schijnt Venom geboren te worden, dus misschien krijgen we ook wel iets van Venom te horen/zijn in de after credits van spiderman."


In welke comic? Volgens mij is Venom nog altijd geboren uit een kruising tussen Eddy Brock en een buitenaardse levensvorm...

Frietgezicht

Avatar

Ereptile "27 juni, dat is al over 2 weken!!! :D Wat gaat de tijd snel :P"


Idd maar ik als voetbal-liefhebber geniet nu van het EK met lekker elke dag voetbal en als dat straks afgelopen is is Spidey al uit en is o.a. TDKR nog dichterbij gekomen,lekker hoor..

Steenvoorden

Avatar

Batman4 "

Leuke feature (waar in het me opviel dat Emma Stone een t-shirt draagt met "Stand up to cancer" misschien willen ze daar extra aandacht voor?)

"


In de commic zijn ze bezig om een medicijn te vinden om inderdaad kanker te genezen, en daaruit schijnt Venom geboren te worden, dus misschien krijgen we ook wel iets van Venom te horen/zijn in de after credits van spiderman.