Video

Nieuwe The Dark Knight Rises trailer

Met nieuwe beelden uit de laatste Batman film van Christopher Nolan.

door Arman Avsaroglu op 19.06.2012 om 17:44 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van The Dark Knight Rises, de laatste Batman film van Christopher Nolan. De film, met onder meer Christian Bale, Joseph-Gordon Levitt, Michael Caine, Tom Hardy en Anne Hathaway, is vanaf 20 juli dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien.

In de film krijgt Gotham City te maken met een nieuw gevaar: Bane (Tom Hardy), een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Batman (Christian Bale) zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.54 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KurtLourens

Avatar

MR Wayne! Gaaf......kan niet meer wachten Smiley face

chakib82

Avatar

Gruwelijk, voor al deze Hello Mr Wayne, Bane weet wie Batman is.

Frietgezicht

Avatar

Pff kon het niet laten toch de kijken helaas.
Vind het de slechte trailer tot nu toe,de muziek vond ik in de andere juist mooi maar hier eerder vervelend en teveel (actie)beelden door elkaar terwijl in de andere ook nog een opbouw zit.
Een stukje van het pak slaag die Batman krijgt is wel leuk om te zien maar dat was het wel.

Steve-O

Avatar

AAAAAAA FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heb zo'n zin in de marathon :E

Frietgezicht

Avatar

chakib82 "gruwelijk, voor al deze hello mr wayne, Bane weet wie batman is."


Dat was allang duidelijk uit de andere trailers ja want dan praat Bane met Bruce Wayne. (Your punishment must be more severe, when gotham is ashes you have my permission to die)

JamesBond

Avatar

Zag hem net op Twitter, ik dacht: "Misschien heeft FilmTotaal hem ook al gepost.." en ik kwam niet bedrogen uit!

Gave trailer! Volgens mij wil Nolan gewoon dat we weten dat Batman iets overkomt!

Ereptile

Avatar

Ziet er goed uit :D! Ik heb trailer proberen te vermijden maar das bij deze niet gelukt. Is de muziek in de trailer de muziek van de officiele soundtrack?

Feanatieke

Avatar

Ik geniet intens van deze trailer. In elke trailer wordt er voor een iets andere aanpak gekozen. Die van trailer 3 beviel me het meest, maar wat een spektakel biedt dit zeg. Hello mr. Wayne!

Rises wordt het kroonjuweel op de trilogie der trilogieën. Absoluut.

Arteron

Avatar

Coole trailer al zijn die andere twee beter, met name de allereerste vind ik prachtig!

Heeft Filmtotaal trouwens eindelijk een mediaplayer gevonden voor alle filmpjes?^^

benjamin

Avatar

Wauw, alweer een trailer die mij zin doet krijgen in de grote finale. Nog een maandje.

MrMister

Avatar

Filmtotaal " De film, met onder meer Christian Bale, Joseph-Gordon Levitt, Michael Caine, Tom Hardy en Anne Hathaway, is vanaf 20 juli dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien."


beetje overbodig, alsof je mensen nog moet laten herinneren dat het om dit jaar gaat en niet om 2014 ofzo...

Banned

Avatar

Fucking hell. Hoe goed kan een trailer zijn!!!!! En wat een aantal nieuwe beelden. Wou dat ik het niet gekeken had! (eigenlijk wel) maar m'n verwachtingen zijn torenhoog geworden nu!!!

Paranoid

Avatar

Ik ga deze trailer ook niet kijken. Net als de vorige paar. Ik wil overdonderd worden in de bios. Wat heb ik zin in deze film zeg.

filmjunky

Avatar

Kan niet wachten op de :W marathon :W zonde dat ze geen toestemming hebben om de marathon in imax te draaien!

Arteron

Avatar

filmjunky "kan niet wachten op de :W marathon :W zonde dat ze geen toestemming hebben om de marathon in imax te draaien!"


Zonde dat ze de marathon niet in Maastricht draaien. Maar goed, ik ben toch pas de 22e juli thuis...

Ed Crane

Avatar

EPIC!

Maar je vraagt je wel af waarom Batman eerst Bane, een veel grotere, sterkere sloopmachine, een vuitslag probeert te verkopen in plaats van dat hij die vlijmscherpe punten aan z'n onderarmen z'n gezicht en nek in schiet.

wallace

Avatar

Pff lastig, ik w8 liever tot ik het gewoon in Imax kan zien.
Maar als ik iedereen hoor van, geweldige trailer is het best lastig om hem niet te kijken :P

Asperientje

Avatar

Blijkbaar word z'n rug gebroken, aangezien wayne aan het einde met een stok loopt en met een stok in de auto zit

Bilbo

Avatar

Dat was gewoon gaaf! Niet echt zo'n goeie trailer als de 3de, maar wel heel episch. Laat maar komen!

Glennekeeeee

Avatar

Ik vind dat de trailer al wat te veel leuke momenten laat zien. Laat de kijker toch in het ongewisse zoals in de vorige trailers... De bezoekers gaan toch omdat de vorige zo sterk was, maak dan van u trailers een troef...

Pedrobear

Avatar

GRUWELIJK

Oojah, de stem van Bane komt niet overeen met de scene van de trailer. Dus hij kan het net zo goed gezegd hebben wanneer hij Mr Wayne gijzelt omdat het een rijkaard is. De film gaat namelijk ook deels over de clash tussen armen en rijken.

En waarom zie ik Bane een muur inslaan?

Glennekeeeee

Avatar

Btw, ze zouden beter Batman laten sterven... Dan krijgt de epische veldslag ook een episch einde...

YankeeWaRRiaH

Avatar

WILL.. NOT... WATCH... TRAILER... ik heb enkel de eerste trailer nog maar gezien. Nog een dikke maand en dan is het zo ver!

jaime91

Avatar

YankeeWaRRiaH "WILL.. NOT... WATCH... TRAILER... ik heb enkel de eerste trailer nog maar gezien. Nog een dikke maand en dan is het zo ver!"

Ik doe lekker met je mee. Heb na mijn idee al te veel van deze film gezien en die laatste trailer was tof en daar ga ik het ook bij laten. Nu wil ik hem gewoon zien!

pmw84

Avatar

Ik weet het niet hoe vaak ik het moet zeggen, maar alllllllllle trailers zien er PRACHTIG uit, een voor een. Sommige leden van FT kunnen echt ongeloofelijk irritant zijn met hun idiote opmerkingen over de trailers en zogenaamde filmkennis. Pffff


Maar goed, ik vind de soundtrack in deze trailer echt adembenemend mooi zeg, kreeg gwn kippenvel van ;D. Die Hans Zimmer verdient en dikke oscar voor zijn soundtracks in Batman trilogie ;D

Laatste stukje, opmerking van Alfred is briljant ;D hahaha droooog ;D. Ik hoop dat de directed cut op BR verkrijgbaar is straks :P

Remco

Avatar

Tering hee :9. Hier is niks meer aan toe te voegen. Ik zie ook een paar shots die er in Imax volgens mij echt geweldig gaan uitzien. Volgens mij ook de ideale manier om de film te gaan zien met haarscherp groot beeld en geweldig geluid T+)

Ed Crane

Avatar

@pmw84:

Ik neem aan dat de bioscoopversie de diretor's cut is. Van de eerste twee films is immers ook maar één versie en ik neem aan dat Nolan zo'n macht ende carte blanche heeft na het enorme succes van de twee Batmanfilms (en Inception) dat hij echt wel in z'n contract heeft opgenomen dat hij de final cut heeft.

jaime91

Avatar

pieterdegieter "hoe zou Bane eigenlijk eten?"

LOL door een rietje. XD

B@chelor

Avatar

Awesome shit, bitches! Tom Hardy zal baas zijn als Bane. Ik vind die stem van Bane super. Vooral dat stuk waarin hij "Mr. Wayne" zegt...I like it! De muziek is ook topwerk van Zimmer. Sommige stukjes deden mij denken aan Crysis 2, waaraan Zimmer heeft meegeholpen.

aspers

Avatar

Epic!!!!

Ikmweet we noh niet wat ik moet denken van badguy Bane.... Is het gewoon een krachtpatser, of heeft ie nog een paar truuks achter de hand?

GREAT martial art fan

Avatar

Fantastische trailer zeg, beste tot nu toe naar mijn mening, ik ben er volledig klaar voor :D

jaime91

Avatar

aspers "Epic!!!!

Ikmweet we noh niet wat ik moet denken van badguy Bane.... Is het gewoon een krachtpatser, of heeft ie nog een paar truuks achter de hand?"

Hij is niet alleen een krachtpatser maar bovenal ontzettend slim! Een geduchte tegenstander dus.

Ik dacht trouwens dat ie pas in augustus ging draaien maar het is volgende maand al! Wauw wat gaat dat snel zeg. Ben nu nog even die andere 2 films (Batman Begins & The Dark Knight) aan het kijken. Je moet toch goed voorbereid zijn he. ;)

KeesjeNL

Avatar

Ereptile "Ziet er goed uit :D! Ik heb trailer proberen te vermijden maar das bij deze niet gelukt. Is de muziek in de trailer de muziek van de officiele soundtrack?"

Ik hoop (en denk) van niet, vond er niet veel aan:P. Zimmer kan beter!

Feanatieke

Avatar

pieterdegieter "hoe zou Bane eigenlijk eten?"


Oei, hier zegt hij wat. Hoe irrelevant het voor het verhaal misschien is, ben ik toch benieuwd of Nolan hier antwoord op gaat geven. Want in zijn realisme kan er toch geen plaats zijn voor iemand die onmogelijk kan eten.

nietselam

Avatar

Dat Nolan trouwens stopt wil niet zeggen dat ze niet gewoon verder kunnen gaan, er zijn verhalen zat, een goeie regisseur neerzetten en fassbender die dan de rol van Wayne overneemt. Om maar eens een zinnetje te herhalen, it doesnt have to end here!

Steve-O

Avatar

nietselam "Dat Nolan trouwens stopt wil niet zeggen dat ze niet gewoon verder kunnen gaan, er zijn verhalen zat, een goeie regisseur neerzetten en fassbender die dan de rol van Wayne overneemt. Om maar eens een zinnetje te herhalen, it doesnt have to end here!"

Waarom Fassbender? Ik zie totaal geen Wayne in hem. Dat hij de afgelopen tijd goed werk aflevert hoeft hij toch niet aan elke rol gelinkt te worden?! Hij lijkt me niks als Wayne. Ik zie liever Richard Armitage als de volgende Bruce Wayne/Batman.

jaime91

Avatar

nietselam "Dat Nolan trouwens stopt wil niet zeggen dat ze niet gewoon verder kunnen gaan, er zijn verhalen zat, een goeie regisseur neerzetten en fassbender die dan de rol van Wayne overneemt. Om maar eens een zinnetje te herhalen, it doesnt have to end here!"

Heeeeeel slecht idee. Natuurlijk moet er over een tijdje weer een Batman film komen en Fassbender als Wayne zie ik ook wel zitten maar niet om dit verhaal verder te gaan vertellen. Nolan gaat er gewoon een einde aan breien en dan is het wat dit verhaal betreft klaar. Dit is Chris Nolan zijn verhaal en hier stopt het. En dat is ook prima want het is een prachtige trilogie,althans ik ga er vanuit dat deze film gewoon een waardig einde bevat en dat hierna de cirkel rond is. En dat dit gewoon naast The Avengers een ontzettende knaller zal gaan worden! Maar hierna is het klaar afgelopen uit.

Frietgezicht

Avatar

pieterdegieter "hoe zou Bane eigenlijk eten?"


Hij heeft raad aan Sub-Zero gevraagd en via een buis in z'n reet krijgt die zat havermout en brinta binnen,grootste probleem is eerder hoe die ooit nog een vrouwtje wil likken,vind je het gek dat die altijd kwaad is en dingen wil slopen.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Hij heeft raad aan Sub-Zero gevraagd en via een buis in z'n reet krijgt die zat havermout en brinta binnen,grootste probleem is eerder hoe die ooit nog een vrouwtje wil likken,vind je het gek dat die altijd kwaad is en dingen wil slopen."

HAHAHAHA!! *hierom moest ik hardop lachen* T+)

Frietgezicht

Avatar

Haha,ik heb het ff opgezocht en gevonden hoe Bane eet

Aston

Avatar

Frietgezicht "Haha,ik heb het ff opgezocht en gevonden hoe Bane eet"

Lol. :P

Feanatieke "Oei, hier zegt hij wat. Hoe irrelevant het voor het verhaal misschien is, ben ik toch benieuwd of Nolan hier antwoord op gaat geven. Want in zijn realisme kan er toch geen plaats zijn voor iemand die onmogelijk kan eten."

Ik denk niet dat we in de films Bane een Milkshake of een Big Mac ziet eten. Dat zou wel droog zijn maar meer geschikt voor The Avengers. >Smiley face

FilmMaster

Avatar

Aston "een Milkshake ziet eten. "

nee inderdaad :P

RGS

Avatar

Feanatieke "Oei, hier zegt hij wat. Hoe irrelevant het voor het verhaal misschien is, ben ik toch benieuwd of Nolan hier antwoord op gaat geven. Want in zijn realisme kan er toch geen plaats zijn voor iemand die onmogelijk kan eten."


Zijn masker af doen kan gewoon. Ook al zal dat pijnlijk zijn omdat hij dan tijdelijk geen gas toegedient krijgt.

Jonathancrane

Avatar

Aan het einde van de trailer zien jullie Mr.Wayne xD met een stok in zijn hand. Dat is dus enige hoop dat alles goed komt !

pmw84

Avatar

Trouwens ligt het aan mij of lijkt de soundtrack van TDKR heel erg veel op Inception? Die toon lijkt ongeloofelijk veel op het einde van Inception dat Leonardo terugkeert in het flatje en zijn vrouw overtuigt dat hij niet meer terugkomt (waar dat kleine meisje met die rijke gast uit het balkon naar beneden springen) !!??


Ik had (eventueel) liefst in deze deel Riddler als villian gezien en ik ben van overtuigd dat Johnny Depp die rol zoooooooo goed had kunnen neerzetten !!?? En ik denk zelfs dat Johnny Depp de rol van The Joker ook heel goed had kunnen spelen, die twee rollen zijn echt zijn ding!

UndercoverPanda

Avatar

pmw84 "Ik had (eventueel) liefst in deze deel Riddler als villian gezien en ik ben van overtuigd dat Johnny Depp die rol zoooooooo goed had kunnen neerzetten !!?? En ik denk zelfs dat Johnny Depp de rol van The Joker ook heel goed had kunnen spelen, die twee rollen zijn echt zijn ding!"


Denk dat ze er daarom juist niet voor gekozen hebben, omdat de Riddler misschien teveel op de Joker zou lijken. Denk dat ze met Ra's Al Ghul, Scarecrow, Joker en Bane op zich wel een interessante mix aan villains door heel de trilogie hebben.

OT: Ik ben inmiddels wel verzadigd aan TDKR promotiemateriaal, ik ga die trailer niet kijken en wacht wel totdat ik 'm in de bios zie.

rick512

Avatar

WOWHOW wat een trailer. Nog even wachten en dan wordt het knallen in de bios. Dit gaat nog wat records verpulveren. Dat weet ik zeker. Ik zal er ook niet gek van staan kijken als Tom Hardy iets zal overkomen en dat hij net als Heath Ledger de premiere niet kan meemaken. Dat zal echt bizar zijn

FilmMaster

Avatar

pmw84 "Trouwens ligt het aan mij of lijkt de soundtrack van TDKR heel erg veel op Inception? Die toon lijkt ongeloofelijk veel op het einde van Inception dat Leonardo terugkeert in het flatje en zijn vrouw overtuigt dat hij niet meer terugkomt (waar dat kleine meisje met die rijke gast uit het balkon naar beneden springen) !!??


Ik had (eventueel) liefst in deze deel Riddler als villian gezien en ik ben van overtuigd dat Johnny Depp die rol zoooooooo goed had kunnen neerzetten !!?? En ik denk zelfs dat Johnny Depp de rol van The Joker ook heel goed had kunnen spelen, die twee rollen zijn echt zijn ding!"

Ben zoooooo blij dat Depp niet hierin voorkomt,zo'n overrated acteur.

Asyrian

Avatar

Dat "Mister Wayne" wint het nog nét niet van de
"Hello Dexter Morgan" in de serie Dexter. Dat was echt episch.
Maar dit komt ook heel dicht in de buurt.

Zin aan de film! T+)

Masterbrain

Avatar

Het kan zomaar zijn dat Joseph-Gordon Levitt in de film als Robin aan het einde of after-credits ierdereen verrast , want hij heeft wel de potentie en de look dr voor.

Tomas300

Avatar

Wordt na Twilight een van de betere films van het jaar

2ndSystem

Avatar

Tomas300 "Wordt na Twilight een van de betere films van het jaar"


grapjas 1e klas hierboven:P
ik ben zo hyped voor deze film oh shit!
Beter deze trailer ook maar niet kijken, ik ga dit mooi in de bios zien en dan genieten van alles, lange trailers verpesten echt de film, ik heb volgensmij een trailer gezien en toen ik zag wat er tijdens de Football match gebeurt klikte ik m gelijk weg want dat spoilerde gewoon al teveeeel!

NieuwsFilm

meest populair