Jurassic Park 4 krijgt nieuw schrijversteam

Geen genetisch gemanipuleerde superdinosaurussen meer.

De film verkeert al enige tijd in limbo, maar het lijkt erop dat er nog altijd gewerkt wordt aan Jurassic Park IV. Afgelopen juli gaf Steven Spielberg tijdens de Comic-Con nog aan dat er verschillende ideeën waren voor een vierde film in de franchise. Een daarvan concentreerde zich bijvoorbeeld op genetisch gemanipuleerde dinosaurussen die met geweren overweg konden. Gelukkig is men daar vanaf gestapt en is er nu een nieuw schrijversteam aan het werk gezet. Dat is het team dat verantwoordelijk is voor Rise of the Planet of the Apes, bestaande uit Rick Jaffa en Amanda Silver.

Vanzelfsprekend zijn de details schaars, want Spielberg en co-producent Kathleen Kennedy beschermen de details als een moederdinosaurus die haar eieren bewaakt. Wat we wel weten is dat Spielberg net als bij Jurassic Park III niet als regisseur bij het project betrokken is. Wel treedt hij op als producent.

Voorlopig blijft het project ergens tussen limbo en de wereld van de bioscoopschermen, maar het eerste levensteken in tijden is hoopvol. Als je niet kunt wachten en de dinosaurussen nu al in de bioscopen wil zien, raden we je aan om een jaartje geduld op te brengen. De originele film komt in 19 juli 2013 in drie dimensies terug naar de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair