Video

Eerste trailer Taken 2!

Liam Neeson en zijn gezin krijgen het flink te verduren.

door Bram de Groot op 21.06.2012 om 22:13 in Video
In oktober verschijnt de sequel op de succesvolle wraakfilm Taken (2008). Van Taken 2 verscheen verleden maand een eerste preview en gisteren de eerste filmposter, hieronder kun je de eerste trailer checken! In de film van regisseur Olivier Megaton (Colombiana, Transporter 3) heeft Liam Neeson wederom de hoofdrol als CIA agent Bryan Mills. Ook Maggie Grace en Famke Janssen keren terug. Dit keer is het echter niet de dochter (Grace) die gered moet worden, maar de moeder (Janssen), aangezien de Mills' slachtoffers uit het eerste deel wraak nemen op hem en zijn familie.

Het eerste deel verzamelde $226,8 miljoen aan de wereldwijde box office. Taken 2 draait vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscoop.


46 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Een woord "ZALIG!"

Ziet er super uit!! veel actie, ik hoop dat ie even goed gaat zijn als de eerste.

B@chelor

Avatar

Lijkt me wel leuk, maar had niet gehoeven. Als ik zo de trailer bekijk is het niet Neeson die ontvoerd wordt, maar zijn vrouw Jansen? Je ziet Neeson samen met zijn dochter in die auto en je hoort Neeson vragen "Where is she?!"

jacksparrow070

Avatar

Dit keer is het echter niet de dochter (Grace) die gered moet worden, maar de vader (Neeson)

Snap er even niks van, als je de trailer bekijkt lijkt het alsof de moeder moet worden gered en dat weer de vader de redder is.

jaime91

Avatar

Like i said AWESOME trailer! Alleen idd een beetje vaag wie er nou precies Taken is. Maar goed ik ben al lang blij dat ze met een vervolg komen,hoop dat dit net weer zo een achtbaanrit als de 1ste gaat worden. Ik heb hier zin in jonguh!

B@chelor

Avatar

jacksparrow070 "Snap er even niks van, als je de trailer bekijkt lijkt het alsof de moeder moet worden gered en dat weer de vader de redder is."


Zo hoort het ook te zijn; Liam Neeson going bad-ass! :W

jaime91

Avatar

B@chelor "Zo hoort het ook te zijn; Liam Neeson going bad-ass! :W"

T+)

B@chelor

Avatar

jaime91 "T+)"


Boris The Blade doet ook mee. Nog een pluspunt!

Frietgezicht

Avatar

jaime91 " Alleen idd een beetje vaag wie er nou precies Taken is. "


Hoezo vaag,check de trailer dan maar :P

Steve-O

Avatar

Hm... Ik vindt Taken een geweldige actie film. Dit ziet er op het eerste gezicht niet slecht uit.. maar ik blijf sceptisch hierover. Ik wacht nog wel even af.

Bram

Avatar

jacksparrow070 "Dit keer is het echter niet de dochter (Grace) die gered moet worden, maar de vader (Neeson)

Snap er even niks van, als je de trailer bekijkt lijkt het alsof de moeder moet worden gered en dat weer de vader de redder is."

Helemaal gelijk, aangepast!!

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Hoezo vaag,check de trailer dan maar :P"

Neeson of Janssen? In de trailer lijkt het erop dat Janssen ontvoerd wordt maar dat klopt niet met de synopsis vandaar dat het een beetje vaag is.

Edit: O shit zie dat het is aangepast. Idd hoezo vaag? :E

Frietgezicht

Avatar

Lol werd wel tijd,we hebben nu 20 artikelen over Taken 2 gehad waarin dit stond en er zelfs discussies bezig waren over hoe het weerloze meisje uit deel 1 opeens in deel 2 papa moest gaan redden.
Maar goed,beter laat wakker worden dan nooit.

jaime91

Avatar

B@chelor "Boris The Blade doet ook mee. Nog een pluspunt!"

En dat is?..

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Neeson of Janssen? In de trailer lijkt het erop dat Janssen ontvoerd wordt maar dat klopt niet met de synopsis vandaar dat het een beetje vaag is.

Edit: O shit zie dat het is aangepast. Idd hoezo vaag? :E"


Haha ja ach,ze houden hier op FT in de artikelen over The Expendables 2 ook al een jaar vol dat Mickey Rourke erin meedoet :P

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Lol werd wel tijd,we hebben nu 20 artikelen over Taken 2 gehad waarin dit stond en er zelfs discussies bezig waren over hoe het weerloze meisje uit deel 1 opeens in deel 2 papa moest gaan redden.
Maar goed,beter laat wakker worden dan nooit."

Haha ja idd. Maar nu snap ik niet wat die dochter dan moet in het verhaal. Gaat ze dan samen met Neeson achter Janssen aan ofwat?

Angelater

Avatar

B@chelor "Boris The Blade doet ook mee. Nog een pluspunt!"


Ook wel Boris the Bullet Dodger :E Één van mijn favoriete acteurs die te weinig in grote engelse films speelt. Moet het continue maar met Snatch en Shooter doen :N

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Haha ja idd. Maar nu snap ik niet wat die dochter dan moet in het verhaal. Gaat ze dan samen met Neeson achter Janssen aan ofwat?"


Ja ach,wat moet een mooi meisje in de Transformer-films?En hoezo in zoveel films(zoals Jurassic Park) een kind? Tja..

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Ja ach,wat moet een mooi meisje in de Transformer-films?En hoezo in zoveel films(zoals Jurassic Park) een kind? Tja.."

Zolang ze Neeson maar niet irritant voor de voeten gaat lopen vind ik het prima.

Jaymson

Avatar

Deel 1 was onverwachts leuk dus laat deel 2 maar komen.

ghossler

Avatar

Miss was deel 1 juist zo leuk.. omdat de verwachtingen laag was... maar alsnog.. was deel 1 bruut :D .. heel leuk en opzich geloofwaardig neer gezet.. en liam neeson als bad ass agent.. is altijd lachen.

Deel 2 had idd niet gehoeven, maar stiekum hoopte ik et tog wel ^^ en dus ben blij datie er komt en is :D. Hoop datie deze ook weer vermakelijk is... we meoten niet allemaal te enthousiast worden.. want dan gaatie tegenvallen. En dat is dus moeilijk om je verwachtingen laag te houden omdat deel 1 dus een lat heeft gelegd voor deel 2.

Blijkbaar is tog niet dat neeson ontvoerd wordt maar zijn vrouw... blijkbaar hebben ze het dus geod gemaakt... en gaan dochter en manlief.. haar redden.. ik zeg awesome :D

Frietgezicht

Avatar

ghossler "... we meoten niet allemaal te enthousiast worden.. want dan gaatie tegenvallen. En dat is dus moeilijk om je verwachtingen laag te houden omdat deel 1 dus een lat heeft gelegd voor deel 2.

"


Haha totaal niet moeilijk juist en hoge lat bedoel je denk ik maar dat valt reuze mee.

UndercoverPanda

Avatar

Awesome! Liam 'überbadass' Neeson. Dit zijn van die films die stiekem eigelijk heel slecht zijn.. Maar tegelijkertijd ook echt goed. :P

jaime91 "En dat is?.."


Foei, ga eens even heel snel Snatch kijken jij! :-S

Decepticon

Avatar

Steve-O "Hm... Ik vindt Taken een geweldige actie film. Dit ziet er op het eerste gezicht niet slecht uit.. maar ik blijf sceptisch hierover. Ik wacht nog wel even af."
Ben ik met je eens. Het ziet er weer goed uit en de actie scenes zullen wel weer van scherm knallen, maar het lijkt gewoon een herhaling van zetten. Want het is overduidelijk dat Liam voor de actie gaat zorgen en zelfs de moeder ipv de dochter wordt ontvoerd.

Ik snap ook niet waar FT die totaal verkeerde synopsis vandaan had.

jaime91

Avatar

UndercoverPanda "Foei, ga eens even heel snel Snatch kijken jij! :-S"

Dat is die rare film met Brad Pitt en Jason Statham toch? Nah die sla ik liever ff over,niet zo mijn ding.

Crooker

Avatar

jaime91 "Dat is die rare film met Brad Pitt en Jason Statham toch? Nah die sla ik liever ff over,niet zo mijn ding."


Pardon?

jaime91

Avatar

Crooker "Pardon?"

Jaja ik begeef me op glad ijs,ik trap een klassieker de grond in i know maar dat wat ik van die film gezien heb en ik moet toegeven dat is niet veel (+/- 30 min) boeide mij totaal niet. Hetzelfde geld voor Lock Stock en nog iets,ook daar vind ik geen reet aan. Net als Fight Club hoewel Edward Norton wel mijn al time favoriete acteur is maar die film kon mij ook totaal niet boeien.Of wat dacht je van Pulp Fiction,ook geprobeerd kon me ook niet boeien. Je moet er van houden en dat doe ik dus totaal niet,sorry kan er niets anders van maken.. Niet iedere classic is aan mij besteed,en ik weet dat ik nu een hoop schijt over me heen krijg dus laat maar komen hahaha :E.

Jonathancrane

Avatar

jaime91 "Jaja ik begeef me op glad ijs,ik trap een klassieker de grond in i know maar dat wat ik van die film gezien heb en ik moet toegeven dat is niet veel (+/- 30 min) boeide mij totaal niet. Hetzelfde geld voor Lock Stock en nog iets,ook daar vind ik geen reet aan. Net als Fight Club hoewel Edward Norton wel mijn al time favoriete acteur is maar die film kon mij ook totaal niet boeien.Of wat dacht je van Pulp Fiction,ook geprobeerd kon me ook niet boeien. Je moet er van houden en dat doe ik dus totaal niet,sorry kan er niets anders van maken.. Niet iedere classic is aan mij besteed,en ik weet dat ik nu een hoop schijt over me heen krijg dus laat maar komen hahaha :E."


Als je geen haast maakt mis je de première van de nieuwe Twilight film waar je zo naar uit kijkt.

Banned

Avatar

Ik denk dat hij gewoon op de hielen zal worden gezeten door die mensen die op die berg wonen. Verder wel leuke trailer.

PKP

Avatar

Ik vond deel 1 echt SUPER! Het enige waar ik moeite mee had was het feit dat Maggie Grace zo'n jong meisje speelt, terwijl ik 'r ken uit tig andere rollen waar ze alles behalve het jonge dochtertje moet voorstellen. Ze speelt het ook kinderlijk, waar ik mij aan ergerde in deel 1.

Hoop dat ze in deel 2 wat 'volwassener' is. Desalniettemin heb ik gewoon zin in deze film!

FilmMaster

Avatar

Lijkt me weer een goeie film.

Secret1994goesFilm

Avatar

JAAAH !!!
Had echt schrik dat het 2de deel zwaar verkl**t zou zijn door slechte verhaal (dat dochter Neeson moet komen redden)
Maar blijkt dus dat synophis verkeert is

en de trailer is
AWESOME!!!

I'll finish this thing... you just have to die

als ik deze film nie zie dan ga ik dood ja ;P

benjamin

Avatar

Nu mag iemand mij toch nog altijd uitleggen wat er zo geweldig was aan de eerste Taken. Vind dat al een hele tijd een compleet overschat filmpje en zelfs Neeson in de titelrol vond ik niet zo geslaagd (prima acteur weliswaar, maar dit is echt verre van z'n beste rol).

Deel 2 lijkt alleen maar meer van hetzelfde te brengen: veel actie en verder niks. Maar we hebben dit najaar al een nieuwe Bourne en Bond, en die lijken mij toch een pak meer te bieden te hebben.

Kilian

Avatar

Jonathancrane "Als je geen haast maakt mis je de première van de nieuwe Twilight film waar je zo naar uit kijkt."


nou nou nou, dat is wel een hele vergaande belediging.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Jaja ik begeef me op glad ijs,ik trap een klassieker de grond in i know maar dat wat ik van die film gezien heb en ik moet toegeven dat is niet veel (+/- 30 min) boeide mij totaal niet. Hetzelfde geld voor Lock Stock en nog iets,ook daar vind ik geen reet aan. Net als Fight Club hoewel Edward Norton wel mijn al time favoriete acteur is maar die film kon mij ook totaal niet boeien.Of wat dacht je van Pulp Fiction,ook geprobeerd kon me ook niet boeien. Je moet er van houden en dat doe ik dus totaal niet,sorry kan er niets anders van maken.. Niet iedere classic is aan mij besteed,en ik weet dat ik nu een hoop schijt over me heen krijg dus laat maar komen hahaha :E."
Ik sluit me bij je aan hoor, ik heb precies hetzelfde.
Pulp Fiction vind ik nog leuk door SLJ zijn rol en Fight Club vond ik wel leuk voor 1x, maar Snatch en Lock Stock And Two Smoking Barrels vind ik ook helemaal niks, kan mij ook totaal niet boeien.
Niet alle films/klassiekers zijn aan iedereen besteed.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Nu mag iemand mij toch nog altijd uitleggen wat er zo geweldig was aan de eerste Taken."Er bestaat geen serieus antwoord op die vraag omdat die niet geweldig is.

MoJo

Avatar

benjamin "Nu mag iemand mij toch nog altijd uitleggen wat er zo geweldig was aan de eerste Taken. Vind dat al een hele tijd een compleet overschat filmpje en zelfs Neeson in de titelrol vond ik niet zo geslaagd (prima acteur weliswaar, maar dit is echt verre van z'n beste rol).

Deel 2 lijkt alleen maar meer van hetzelfde te brengen: veel actie en verder niks. Maar we hebben dit najaar al een nieuwe Bourne en Bond, en die lijken mij toch een pak meer te bieden te hebben."


Ben ik het mee eens, ik vond de eerste ook niet goed, en ik ben wel een actiefanaat.

jaime91

Avatar

Jonathancrane "Als je geen haast maakt mis je de première van de nieuwe Twilight film waar je zo naar uit kijkt."

En ook die uhm classic is niet aan mij besteed ;)

jaime91

Avatar

Decepticon "Ik sluit me bij je aan hoor, ik heb precies hetzelfde.
Pulp Fiction vind ik nog leuk door SLJ zijn rol en Fight Club vond ik wel leuk voor 1x, maar Snatch en Lock Stock And Two Smoking Barrels vind ik ook helemaal niks, kan mij ook totaal niet boeien.
Niet alle films/klassiekers zijn aan iedereen besteed."

Pfoe gelukkig valt me nog mee eerlijk gezegd. Ik dacht dat ik nu (bijna) iedereen over me heen zou krijgen haha. :P

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Pfoe gelukkig valt me nog mee eerlijk gezegd. Ik dacht dat ik nu (bijna) iedereen over me heen zou krijgen haha. :P"


Hoezo?Ik vind Pulp Fiction, Snatch, Lock Stock en Fight Club fantastisch maar iedereen heeft een eigen mening toch,lekker boeie.

UndercoverPanda

Avatar

jaime91 "Jaja ik begeef me op glad ijs,ik trap een klassieker de grond in i know maar dat wat ik van die film gezien heb en ik moet toegeven dat is niet veel (+/- 30 min) boeide mij totaal niet. Hetzelfde geld voor Lock Stock en nog iets,ook daar vind ik geen reet aan. Net als Fight Club hoewel Edward Norton wel mijn al time favoriete acteur is maar die film kon mij ook totaal niet boeien.Of wat dacht je van Pulp Fiction,ook geprobeerd kon me ook niet boeien. Je moet er van houden en dat doe ik dus totaal niet,sorry kan er niets anders van maken.. Niet iedere classic is aan mij besteed,en ik weet dat ik nu een hoop schijt over me heen krijg dus laat maar komen hahaha :E."


Ouch, 4 van mijn all time favourites worden zomaar even de grond in geboord :'( Maar smaken verschillen, daar ga ik verder niet over zeuren. :P

Toch even uit nieuwsgierigheid: Heb je Fight Club wel helemaal gekeken, tot aan het punt waarop je erachter komt dat Edward Norton zelf Tyler Durden is? Dat blijf ik toch wel een van de beste twist endings ever vinden!

Oh, en Snatch kan ik ook nog wel aanraden om helemaal te kijken, als je daar op een gegeven moment de draad kwijt raakt is ie ook wel moeilijk om nog te volgen. Tenzij je Lock Stock wel helemaal hebt gezien en niet leuk vond, dan vind je Snatch waarschijnlijk ook niks.

Glennekeeeee

Avatar

Ik vond de eerste Taken wel zeer goed maar deze lijkt me iets te veel hetzelfde. En het is inderdaad de moeder die gered moet worden en de vader die weer mag schieten enzo... Had eerder een Bourne-film verwacht met de maffia dan...
Zal eentje worden voor DVD

jaime91

Avatar

UndercoverPanda "Ouch, 4 van mijn all time favourites worden zomaar even de grond in geboord :'( Maar smaken verschillen, daar ga ik verder niet over zeuren. :P

Toch even uit nieuwsgierigheid: Heb je Fight Club wel helemaal gekeken, tot aan het punt waarop je erachter komt dat Edward Norton zelf Tyler Durden is? Dat blijf ik toch wel een van de beste twist endings ever vinden!

Oh, en Snatch kan ik ook nog wel aanraden om helemaal te kijken, als je daar op een gegeven moment de draad kwijt raakt is ie ook wel moeilijk om nog te volgen. Tenzij je Lock Stock wel helemaal hebt gezien en niet leuk vond, dan vind je Snatch waarschijnlijk ook niks."

Fight Club heb ik helemaal gezien maar dat eind vond ik zo bizar en raar,dat heeft voor mij de hele film verneukt. Daarbij vond ik de humor ook niet echt grappig kortom hij deed mij totaal niets en snapte er vrij weinig van.

En wat Snatch en Lock Stock betreft. Bij Snatch raakte ik idd de draad volledig kwijt en als dat gebeurd dan is het voor mij al klaar. Ik heb niets met dat soort ingewikkelde films,als ik een film kijk wil ik vermaakt worden en het hoeft voor mij allemaal niet zo lastig. Lock Stock heb ik nooit echt te behoefte voor gehad om te kijken omdat ik Snatch al boring vond en ik daardoor zeer aan Guy Ritchie ben gaan twijfelen. Jammer want de film(s) zit(ten) vol met geweldige acteurs maar ik kan daar gewoon niet meer voor gaan zitten. Het boeit me gewoon totaal niet. Dus het is misschien onterecht dat ik Lock Stock ook afbrand maar Snatch boeide me niet dus dan zal die film wel hetzelfde effect op mij hebben.

Het zullen vast en zeker goede films zijn als je van dat genre houdt maar ik vind er geen reet aan.

Moviemagic

Avatar

Toen ik hoorde over de dochter die 'badass' zou gaan omdat pappie ontvoerd zou worden had ik geen hoop voor de film. Echter in de trailer wat ik nu zie FREAKIN' AWESOME.

Rade Serbedzija die weer lekker een schurk kan spelen. Neeson die gaat knokken en Maggie Grace als mooie vertoning.

Ik ben weer erg hoopvol.

Remco

Avatar

Ziet er idd wel goed uit maar wel een beetje erg simpel verhaal natuurlijk. Weer een kidnap en hij moet weer in aktie komen. Hoop ook dat het plot niet net zo vol gaten zit als de 1e film.

pmw84

Avatar

1e deel in bios gezien en was vet en 2de deel wordt ook genieten in bios ;D

GREAT martial art fan

Avatar

Heerlijk! de actie is weer zeer intens, krijg er hetzelfde gevoel bij zoals deel 1 dus dat is uitstekend. En de trailer verhuld inderdaad dat Neeson's vrouw word ontvoerd, het leek me al wat onrealistisch dat dat hem ging zijn. Dus uitstekende trailer, laat deze maar snel komen :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair