Eerste blik op James Franco in Oz: the Great and Powerful

De nieuwe film van Sam Raimi.

Bram de Groot 22 juni 2012 08:47 in Algemeen
De website Bleeding Cool heeft een afbeelding geplaatst van een blaadje waarin een eerste promotionele afbeelding te zien voor Oz, the Great and Powerful, de nieuwe film van regisseur Sam Raimi. Naast het filmlogo is ook acteur James Franco (Rise of the Planet of the Apes, 2011) te zien. De 3D prequel op de klassieker The Wizard of Oz (1939) gaat over een jonge, arrogante illusionist die wordt gedwongen om te vluchten met een een reizend circus. Zijn luchtballon wordt plots opgeslokt door een tornado en hij komt terecht in het land van Oz, dat onder leiding staat van twee magische heksen.

Naast Franco zijn ook Mila Kunis, Rachel Weisz en Michelle Williams te zien in de sprookjesfilm die op 7 maart 2013 in de (3D) bioscoop te zien moet zijn.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Wow is dat James Franco?? Ik herken hem helemaal niet. Zo getransformeerd voor deze rol, echt compleet, niet normaal gewoon! Hij lijkt er ook erg zin in te hebben!

Velociraptor

Avatar

Steve-O "Wow is dat James Franco?? Ik herken hem helemaal niet. Zo getransformeerd voor deze rol, echt compleet, niet normaal gewoon! Hij lijkt er ook erg zin in te hebben!"


Ik herkende hem eigenlijk wel meteen. Ik hoop dat de film niet zoals Alice in Wonderland wordt. Het verhaal staat me wel aan. Circus, illusionisten, ballonnen... Kan leuk worden met de juiste mensen aan boord.
James Franco is een goede acteur, dus dat zit wel al goed.

Banned

Avatar

Enkel hoe de titel eruit ziet spreekt me aan. Voor de rest zegt Franco en die ballon me niks.

Steve-O

Avatar

Velociraptor "Ik herkende hem eigenlijk wel meteen. Ik hoop dat de film niet zoals Alice in Wonderland wordt. Het verhaal staat me wel aan. Circus, illusionisten, ballonnen... Kan leuk worden met de juiste mensen aan boord.
James Franco is een goede acteur, dus dat zit wel al goed."

O ik had er natuurlijk sarcasme bij moeten zetten! [sarcasme]Wat dom van me. O+[/sarcasme]

NieuwsFilm

meest populair