Eerste blik op Chloe Moretz als Carrie

Daarnaast de officiële synopsis van deze remake.

Splash News had de kans om op de set van de Carrie-remake een foto te maken van Chloe Moretz, terwijl ze in kostuum rondloopt. Die zonnebril en smartphone horen daar waarschijnlijk niet bij, aangezien Carrie een sociaal geïsoleerd meisje is. Hieronder de foto.

[/url]

Verder werd er nog een synopsis van de film, waarin [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=9532]Jullianne Moore, Judy Greer, Portia Doubleday, Gabrielle Wilde en Ansel Elgort rollen spelen, vrijgegeven.

Carrie (Moretz) is een meisje dat opgroeit bij haar religieuze en zeer conservatieve moeder, Margaret White (Moore). Omdat haar moeder haar tegen de gruwelen van de moderne maatschappij probeert te beschermen, is Carrie op school een buitenbeentje dat ook nog eens gepest wordt door een groepje gemene meisjes. Dat groepje wordt geleid door Chris Hargenson (Doubleday) en alleen haar beste vriendin, Sue Snell (Wilde) heeft spijt van hun daden. In een poging de zaken bij te leggen vraagt ze haar vriendje, Tommy Ross (Elgort), Carrie mee te vragen naar het schoolbal. Eenmaal daar bereikt Carrie het einde van haar geduld met de groep en lopen de dingen al snel uit de hand.

Carrie moet vanaf 13 juni 2013 in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair