Video

Eerste trailer Silver Linings Playbook

Nieuwe film van regisseur van The Fighter met Bradley Cooper en Jennifer Lawrence.

door Arman Avsaroglu op 29.06.2012 om 12:09 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film Silver Linings Playbook. Het is de nieuwe film van regisseur David O. Russell, bekend van The Fighter en Three Kings. Hoofdrollen in de film die al genoemd wordt voor de Oscars volgend jaar zijn voor Bradley Cooper en Jennifer Lawrence en Robert De Niro.

In de film lijdt een leraar van een middelbare school aan een flinke depressie. Hij besluit zich te laten opnemen in een inrichting. Na zijn ontslag uit de inrichting trekt hij in bij zijn moeder. Als hij tracht zijn ex-vrouw terug te winnen, raakt hij verliefd op de excentrieke buurvrouw.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

n de komedie lijdt een leraar van een middelbare school aan een flinke depressie. Hij besluit zich te laten in een inrichting.

Haha i love Arman.

Ziet er goed uit!Grappig om opeens Chris Tucker weer te zien,dacht dat die inmiddels patatjes verkocht bij de Macdonalds.

Hogader

Avatar

Ik keek al uit naar het zien van Cooper en Lawrence in 1 film, maar deze trailer heeft mijn verwachtingen flink verhoogt. Nu helaas nog het wachten.

Sand

Avatar

Frietgezicht "n de komedie lijdt een leraar van een middelbare school aan een flinke depressie. Hij besluit zich te laten in een inrichting.

Haha i love Arman.

Ziet er goed uit!Grappig om opeens Chris Tucker weer te zien,dacht dat die inmiddels patatjes verkocht bij de Macdonalds."


haha ja Chris Tucker, eindelijk hem nog eens zien, maar zal er wrs wel niet veel inkomen.

de film ziet er wel goed uit alleszins

Jonathancrane

Avatar

Mijn goeie vriend Chris Tucker maakt weer een comeback op het witte doek, en ik vind dat prima.

Dit was een beetje een vreemde trailer, had niet helemaal hoogte of ik dit goed moet vinden. Ik ben een groot fan van Three Kings, maar vond I Heart Huckebees niet kijkbaar. The Fighter daarintegen was dan wel weer uitstekend.

Is hij een man die een geslaagde film constant afwisselt voor een zeperd ?

Jeeh

Avatar

Hoe leuk dit er ook uit zou kunnen zien, we hebben net de hele film gekeken.

Vreselijke trailer.

Angelater

Avatar

Kan wel leuk zijn om een keer te zien, maar daar houd ik het waarschijnlijk bij. Ook, zoals eerder vermeld, is het grappig om de (nog altijd) forse Chris Tucker in een bemachtigde rol te zien :E Had zeker weer geld nodig.

nilserr

Avatar

Ik ben fan van de regisseur, dus laat maar komen dit filmpje! Ook lijkt DeNiro zijn oude zelf hier een klein beetje te hebben terug gevonden.

NieuwsFilm

meest populair