Nieuwe teaser Django Unchained

Wederom nieuwe beelden van Quentin Tarantino's nieuwste.

Regisseur Quentin Tarantino en acteur Jamie Foxx waren te gast op de jaarlijkse BET awards. Ze kwamen natuurlijk niet met lege handen naar de uitreiking, maar namen een zestig seconden durende teaser voor Tarantino’s nieuwste film, Django Unchained, mee. In de teaser zien we een paar beelden van Samuel L. Jackson, en wat niet eerder geziene beelden.


In de film bevrijdt Schultz de slaaf Django. Als Django zijn nut heeft bewezen, worden de twee vrienden en gaan ze op zoek naar de vrouw van Django, Broomhilda (Kerry Washington). Ze vinden haar op de plantage van Calvin Candie, waar ze de nodige moeite moeten doen om haar te bevrijden.
In Django Unchained is premiejager Dr. King Schultz (Christoph Waltz) op jacht op de Brittle Brothers. Niemand weet hoe ze eruit zien, op de slaaf Django (Foxx) na. Eerder nog werd Django’s vrouw, Broomhilda (Kerry Washington), ontvoerd. Schultz stelt daarom voor eerst de Brittle Brothers op te pakken, en vervolgens als terugbetaling zal hij Django helpen zijn vrouw te bevrijden uit de handen van de ongenadige plantage-eigenaar Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) en zijn trouwe huisslaaf Woody (Jackson).

Vanaf 28 februari 2013 kunnen we in de bioscopen zien hoe Foxx en Waltz de pistolen oppakken.

NieuwsFilm

meest populair