Video

Veel nieuwe beelden The Dark Knight Rises

Waaronder een grote rol voor Catwoman en Joseph-Gordon Levitt's personage.

door Jim Pedd op 02.07.2012 om 17:19 in Video
Hieronder wederom nieuwe beelden van The Dark Knight Rises. De hoofdrol in deze nieuwe trailer, die tijdens de MTV Movie Awards werd vertoond (en vervolgens offline gehaald door Warner Bros.), is weggelegd voor Anne Hathaway en Joseph Gordon-Levitt. Overige beelden, zoals die van bruggen die instorten, kennen we al van andere trailers.

In wat de laatste Batman-film van regisseur Christopher Nolan moet zijn, neemt Batman (Christian Bale) het op tegen terroristenleider Bane (Tom Hardy). Hoe dat gebeurt kunnen we vanaf 20 juli in de bioscopen zien.

41 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lautjuhh

Avatar

Let the games begin! geweldig!

Solid

Avatar

Super!

dawgrule

Avatar

Oei, die stem van bane op 0:34 valt toch wel even tegen in deze trailer... :/

Paranoid

Avatar

Must...not...watch... Ik wil alles nieuw in de bios zien, maar het is verdomd lastig om al die sappige TDKR beelden over te slaan.

de1v3c1o

Avatar

Ik heb de stem van Bane nou drie keer verschillend gehoord!

JamesBond

Avatar

Opzich wel leuke trailer, minder dan de vorige dat wel..

Ik zie alleen veel te weinig Gordon of Ra's Al Ghul in de trailers.. Ik zie de film jammergenoeg pas als ik terug ben van vakantie ):

Bilbo

Avatar

Batman4 "Opzich wel leuke trailer, minder dan de vorige dat wel..

Ik zie alleen veel te weinig Gordon of Ra's Al Ghul in de trailers.. Ik zie de film jammergenoeg pas als ik terug ben van vakantie ):"


Bekijk het positief, kewrel, je zult hem dan toch wel zien Smiley face

Kan niet wachten, maar als de film plotseling een 16+ rating krijgt, maak ik iets kapot!

Feanatieke

Avatar

Ik heb nog niet gekeken. Met de nadruk op nog... want ik laat me elke keer weer verleiden helaas. Het is mogelijk dat het alsnog 16+ wordt. Was met TDK ook zo. We zullen zien...

Remco

Avatar

Heb nu eigenlijk wel genoeg gezien die vorige Nokia Trailer was de beste naar mijn mening. En idd de stem van Bane blijft kut. Hij klinkt als Fozzie Bear snap niet dat ze uit alle opties voor die stem gekozen hebben. Had meer een soort Darth Vader geluid verwacht ofzo. jammer..........

Banned

Avatar

Ik denk dat die stem gaat tegen vallen van Bane. Die klinkt veel te opgepoetst! Jammer dat ze eraan geprutst hebben... Vond dat jij geweldig dat hij moeilijk begrijpbaar was... Komt hij nog angstaanjagender over. Verder kijk ik er nog steeds rijkhalzend naar uit!

Frietgezicht

Avatar

Volgens mij ben ik de enige die de stem van Bane gewoon wel cool vind.
De stem van Batman was juist wat irritant in deel 2 en hoewel daar veel gezeik op was zou t toch raar zijn als die dat nu opeens niet deed.
Ben ook wel benieuwd als die Duckman geheten had welke stem die zou nadoen,zo'n schorre stem past dan ook niet.

DieSoft

Avatar

Ik vind de stem van Bane ook wel cool hoor! :E

Frietgezicht

Avatar

DieSoft "Ik vind de stem van Bane ook wel cool hoor! :E"


Haha sowieso beter dan die van jouw avatar in Spider-Man 3,net als het karakter was de stem ook lachwekkend.

F1WilliamsJeff

Avatar

Http://www.youtube.com/watch?v=axLUrhS_lD4&feature=youtube_gdata_player

In deze tv spot heeft Catwoman mij wel overtuigd dat ze in de film thuis hoort.

RyanD

Avatar

De verscheidene trailers van TDKR zien er indrukwekkend uit. De film belooft een episch meesterwerk te worden. Ik hoop dat Nolan het niveau van TDK ook daadwerkelijk overstijgt. Maar zelfs als TDKR in de buurt komt van TDK ben ik al zeer tevreden.
Batman zal het zwaar te verduren krijgen in deze slotfilm dat is een ding dat vast staat. Ik ben daarom uiterst nieuwsgierig naar de muilkorf dragende Bane. De Batman-flms kennen een reeks charismatische villains als Ra's al Ghul en natuurlijk the Joker. Ik ben benieuwd of Bane ook op zoveel sympathie kan rekenen van het publiek.
We wachten met smart af!

batmaster

Avatar

BobbyBoelhouwer "Kan niet wachten, maar als de film plotseling een 16+ rating krijgt, maak ik iets kapot!"


Op de Pathe website staat wel een 16 jaar logo als je kaarten besteld.

horizon

Avatar

The Dark Knight dvd heeft als leeftijd 16 staan.

Smiley face

En terecht trouwens.

Banned

Avatar

Http://www.youtube.com/watch?v=3Q9wdYS0c0g&feature=related

Dit is anders ook geen verkeerde tvspot! En vliegt daar batman op z'n zotte moto in de lucht ?

Aston

Avatar

BobbyBoelhouwer "
Kan niet wachten, maar als de film plotseling een 16+ rating krijgt, maak ik iets kapot!"

Arme jij, gelukkig is the Hobbit zoiezo maximaal 12+ of PJ doet wel iets heel ergs fout. :X

Ik blijf in ieder even uit je buurt! ;)

Angelater

Avatar

Banned "http://www.youtube.com/watch?v=3Q9wdYS0c0g&feature=related

Dit is anders ook geen verkeerde tvspot! En vliegt daar batman op z'n zotte moto in de lucht ?"


Oké, nu nok ik met clips en trailers kijken. In die tv-spot zie je duidelijk de burgemeester het loodje leggen. Hebben ze weer goed voor elkaar.

rick512

Avatar

Dit wordt zo'n mega-groot spektakel dat zijn weerga niet kent. Als ik hoor en lees hoe america al stapelgek is op de trailers enzo en men verwacht een ennorme files voor de ingang van de bioscoop tijdens de release. Mijn gevoel zeg dat deze film het hoogst aantal sterren gaat krijgen. Het is bijna zover jongens.

I_am_Batman

Avatar

Angelater "Oké, nu nok ik met clips en trailers kijken. In die tv-spot zie je duidelijk de burgemeester het loodje leggen. Hebben ze weer goed voor elkaar."


Dat wil niets zeggen. Je ziet maar een kort moment dat de burgemeester "het loodje legt".

In the Dark Knight was het Gordon die de burgemeester beschermde en zogenaamd overleden was en later weer opdook in de wagen samen met Dent dus dit zegt helemaal niets.

Bilbo

Avatar

batmaster "Op de Pathe website staat wel een 16 jaar logo als je kaarten besteld."


Maar de website van kijkwijzer zegt nog niks erover.. Gewoon wachten :P

Bilbo

Avatar

Feanatieke "Ik heb nog niet gekeken. Met de nadruk op nog... want ik laat me elke keer weer verleiden helaas. Het is mogelijk dat het alsnog 16+ wordt. Was met TDK ook zo. We zullen zien..."


Mijn theorie:
Batman Begins had Scarecrow en Ra's Al Ghul als bad-guys. Die waren niet zo verschrikkend en eng als wat ze in TDK hebben geplaatst. In TDK heb je The Joker, toch wel een creepy figuurtje, niet echt geschikt voor een 12+ rating. En dan nog Two-Face, die er ook niet echt 12+ was. Wel vreemd, aangezien BB en TDK beide een PG-13 rating hadden. In TDKR hebben we Bane en Catwoman (en misschien Ra's Al Ghul, die volgensmij zeker terugkomt, die theorie komt later wel). Bane ziet er niet zo schrikwekkend en angstaanjagend uit als The Joker of Two-Face. Ik denk wel dat TDKR een 12+ rating krijgt, in Amerika (waar ze denk ik best streng zijn met ratings) heeft ie ook al PG-13 te pakken. We zullen zien :E

Frietgezicht

Avatar

I_am_Batman "Dat wil niets zeggen. Je ziet maar een kort moment dat de burgemeester "het loodje legt".

In the Dark Knight was het Gordon die de burgemeester beschermde en zogenaamd overleden was en later weer opdook in de wagen samen met Dent dus dit zegt helemaal niets."


Dan zet hij het tussen spoilers en zet jij het alsnog neer,wat een piep

Masterbrain

Avatar

Dit moet het slotstuk zijn? en dat zonder BATMAN EN ROBIN...toch een beetje oncompleet dan he.:}

Steve-O

Avatar

BobbyBoelhouwer "Bekijk het positief, kewrel, je zult hem dan toch wel zien Smiley face

Kan niet wachten, maar als de film plotseling een 16+ rating krijgt, maak ik iets kapot!"

Ga dan maar lekker smashen, als het er zo uitziet, word het echt wel een 16+ rating. Blijven smashen!

Steve-O

Avatar

Masterbrain "Dit moet het slotstuk zijn? en dat zonder BATMAN EN ROBIN...toch een beetje oncompleet dan he.:}"

Wil jij serieus Robin zien??? Wat een kutpersonage is dat. Ik kots ervan, niet alleen van de Schumacher bitch, ook in de comics. Ik haat Robin. En ik ben fuckingblij dat Nolan geen Robin in zijn trilogie heeft. Het enigste personage dat er maar van in de buurt komt is John Blake, maar dat is gelukkig een agent, meer niet.

Robin had nooit bedacht mogen worden. :r

Steve-O

Avatar

BobbyBoelhouwer "Mijn theorie:
Batman Begins had Scarecrow en Ra's Al Ghul als bad-guys. Die waren niet zo verschrikkend en eng als wat ze in TDK hebben geplaatst. In TDK heb je The Joker, toch wel een creepy figuurtje, niet echt geschikt voor een 12+ rating. En dan nog Two-Face, die er ook niet echt 12+ was. Wel vreemd, aangezien BB en TDK beide een PG-13 rating hadden. In TDKR hebben we Bane en Catwoman (en misschien Ra's Al Ghul, die volgensmij zeker terugkomt, die theorie komt later wel). Bane ziet er niet zo schrikwekkend en angstaanjagend uit als The Joker of Two-Face. Ik denk wel dat TDKR een 12+ rating krijgt, in Amerika (waar ze denk ik best streng zijn met ratings) heeft ie ook al PG-13 te pakken. We zullen zien :E"

BB had maar weinig wat het 16+ had kunnen maken. TDK was van een ander kaliber, met name de villains. De Joker is echt niet geschikt voor kindjes.
Het kan allemaal wel zo zijn dat Bane en Catwoman er op het eerste gezicht niet zo eng uitzien als Joker en Two-Face (hiermee beweer ik niet van wel) maar de ratings in de VS gaan anders dan hier. Dat weet je. Daar is de trilogie PG-13 en dan kunnen sommige films hier best nog 16+ zijn. Zo zie je maar bij TDK. Er staat bij Pathé dat 'ie 16+ is en ik betwijfel of dat nog veranderd. Ik denk dat TDKR een nog duisterder sfeertje heeft dan TDK en dat het er niet bepaald zachtzinnig aan toe gaat. Bij de PG-13 rating staat ook dat het vanwege intens geweld en sensualiteit is.
Sorry jongen, smash iets. Ik weet hoe het is, ik kon ook niet naar TDK back in the day en dat was verschrikkelijk. En dit wil je misschien niet lezen: Nu kan ik ze lekker wel allemaal in de bios zien, achter elkaar!!!

Angelater

Avatar

Frietgezicht "Dan zet hij het tussen spoilers en zet jij het alsnog neer,wat een piep"


Ja, dat vind ik ook wel een beetje blokhout-achtig van hem. Besides, natuurlijk weet ik wel dat de trailer helemaal verknipt kan zijn, maar ze (de 2 shots) passen elkaar iets te perfect aan om het een gigantische toeval te maken.

Frietgezicht

Avatar

Angelater "Ja, dat vind ik ook wel een beetje blokhout-achtig van hem. Besides, natuurlijk weet ik wel dat de trailer helemaal verknipt kan zijn, maar ze (de 2 shots) passen elkaar iets te perfect aan om het een gigantische toeval te maken."


Mwah hoeft niet want jij doelt op een ontploffing in het stadion en je ziet in andere trailers ook ontploffingen in een huis en een tunnel ofzo(en natuurlijk bruggen enz maar dat is het sowieso niet)
Ja ach,zie het wel,toen ik jouw spoiler las wou ik de promo niet kijken maar omdat die pipo het alsnog zei heb ik toch maar gekeken en het lijkt me geplakt want zijn toch deskundigen en die zullen niet zo'n spoiler plaatsen lijkt me.

Remco

Avatar

rick512 "Dit wordt zo'n mega-groot spektakel dat zijn weerga niet kent. Als ik hoor en lees hoe america al stapelgek is op de trailers enzo en men verwacht een ennorme files voor de ingang van de bioscoop tijdens de release. Mijn gevoel zeg dat deze film het hoogst aantal sterren gaat krijgen. Het is bijna zover jongens."


Ik ben daar altijd wat voorzichtig mee trouwens. Hemel de film niet teveel op het zal best een goede film worden maar overdrijven kan ook natuurlijk

Orangey

Avatar

Wordt er dan zo goed gecontroleerd bij bioscopen?

PKP

Avatar

Filmfan25 "Wordt er dan zo goed gecontroleerd bij bioscopen?"

In Ede wel. Heb bij New Kids bijvoorbeeld ouders met hun kind geweigerd zien worden, omdat het kind geen 16 was.

Bilbo

Avatar

Steve-O "BB had maar weinig wat het 16+ had kunnen maken. TDK was van een ander kaliber, met name de villains. De Joker is echt niet geschikt voor kindjes.
Het kan allemaal wel zo zijn dat Bane en Catwoman er op het eerste gezicht niet zo eng uitzien als Joker en Two-Face (hiermee beweer ik niet van wel) maar de ratings in de VS gaan anders dan hier. Dat weet je. Daar is de trilogie PG-13 en dan kunnen sommige films hier best nog 16+ zijn. Zo zie je maar bij TDK. Er staat bij Pathé dat 'ie 16+ is en ik betwijfel of dat nog veranderd. Ik denk dat TDKR een nog duisterder sfeertje heeft dan TDK en dat het er niet bepaald zachtzinnig aan toe gaat. Bij de PG-13 rating staat ook dat het vanwege intens geweld en sensualiteit is.
Sorry jongen, smash iets. Ik weet hoe het is, ik kon ook niet naar TDK back in the day en dat was verschrikkelijk. En dit wil je misschien niet lezen: Nu kan ik ze lekker wel allemaal in de bios zien, achter elkaar!!!"


Hèhè, bastard :P! Nee, dat van die rating wist ik toch niet echt zo goed, maar we zullen zien. Zo niet, dan moet ik maar voor minder episch gaan (joho, joho, a pirate's life for me :P). Maar, kewrel, succes bij die marathon, maar daar heb ik ook een altenatief op gevonden (mn pa heeft BB en TDK op Blu-Ray :E, als TDKR uitkomt op Blu-Ray, dan wel allemaal achter mekaar :E)

Bilbo

Avatar

Steve-O "Ga dan maar lekker smashen, als het er zo uitziet, word het echt wel een 16+ rating. Blijven smashen!"


Ja, nu heb ik geen bank meer om op te zitten, geen glazen meer en van mijn TV is nu ook niet veel meer over :}

Orangey

Avatar

PKP "In Ede wel. Heb bij New Kids bijvoorbeeld ouders met hun kind geweigerd zien worden, omdat het kind geen 16 was."


ik heb het nog nooit meegemaakt,maar ik ga altijd in vlissingen naar de bioscoop. maar met begeleider mag je toch gewoon naar binnen bij een film voor 16 jaar of heb ik dat verkeerd begrepen.

Orangey

Avatar

BobbyBoelhouwer "Ja, nu heb ik geen bank meer om op te zitten, geen glazen meer en van mijn TV is nu ook niet veel meer over :}"


nu het lekker weer is heb je die toch eventjes niet meer nodig Smiley face

Bilbo

Avatar

Filmfan25 "nu het lekker weer is heb je die toch eventjes niet meer nodig Smiley face"


Een bank is nooit overbodig ;)

Orangey

Avatar

BobbyBoelhouwer "Een bank is nooit overbodig ;)"


wijze woordenSmiley face

NieuwsFilm

meest populair