Plotdetails bekend van Marvel One Shot: Item 47

Het is een kort vervolg op The Avengers, mogelijk met nieuwe Marvel personages.

Verleden jaar verschenen reeds twee korte "Marvel One Shot" films van Marvel Studios. Dit waren A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer en The Consultant, die beide dienden als een brug tussen de eerder verschenen Marvel Studios films. Op de Blu-Ray van The Avengers staat een derde One Shot, met de titel Item 47.

Op Entertainment Weekly is een artikel verschenen waarin staat beschreven wat we in de korte film kunnen verwachten. In het artikel staat dat we in Item 47 actrice Lizzy Caplan en acteur Jesse Bradford gaan zien. Ze spelen het stel Benny and Claire dat een geweer van een van de buitenaardse wezens vindt. Ze doen er vervolgens niet slim aan om met het wapen in te zetten voor minder goede doeleinden. In de korte film krijgen twee S.H.I.E.L.D. agenten de opdracht het duo te stoppen. Hieronder een foto uit Item 47.



Item 47 wordt de langstdurende One Shot tot op heden en er wordt verwacht dat er dieper in het Marvel Universum wordt gedoken. Mogelijk worden er zelf minder bekende superhelden geïntroduceerd. Overigens verwijst de titel Item 47 naar het wapen, dat S.H.I.E.L.D. graag in zijn bezit krijgt. “The world is topsy-turvy now. There’s been an alien invasion, and things are crazy," aldus Marvel Studios' co-president en regisseur Louis D’Esposito. “So when this gun ­literally fell into their lap, this is a sign: We’re going to rob a few banks, we’re going to buy a boat, we’re going to the Caribbean, and all our problems will be solved.”



NieuwsFilm

meest populair