Veel fraai (promo)materiaal The Dark Knight Rises

Met een viral over John Blake (Joseph Gordon-Levitt), een poster, een tv-spot en close-ups van de outfits van Bane, Catwoman en Batman.

Met Comic Con onderweg kunnen we een berg nieuw promo-materiaal verwachten van aanstaande releases. Aangezien Christopher Nolans The Dark Knight Rises binnenkort al in première gaan, zal het met die titel wel meevallen. Toch presteren we u hieronder een enorme lading nieuw (promo)materiaal, met onder meer een nieuwe poster, een tv-spot van één minuut en een close-up van de outfits van de voornaamste gezichten uit TDKR, die op 20 juli in première gaat.

We starten met een viral die zich richt op agent John Blake, het nieuwe personage van Joseph Gordon-Levitt. Onderstaande "prestatie-evaluatie" verscheen op DEWGothamCity en de geruchten blijven de ronde gaan dat John Blake uitgroeit tot Robin of Nightwing.



Hieronder twee nieuwe posters, de eerste schijnt te worden vrijgespeeld bij het online spel "www.thefirerises.com".



De tv-spot van een minuut lang:


Hieronder de close-ups van de outfits van Batman (Christian Bale), Bane (Tom Hardy) en Catwoman (Anne Hathaway). De outfits stonden op een nog onbekende tentoonstelling, check [url=]hier[/url] nog meer foto's:










Als afsluiter de cover van F*** Magazine:



NieuwsFilm

meest populair