Algemeen

Nieuwe Anna Karenina poster

Keira Knightley ziet er verdwaasd uit in nieuw kostuumdrama.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 07.07.2012 om 15:35 in Algemeen
Hieronder zie je een nieuwe poster van de kostuumfilm Anna Karenina, een nieuwe verfilming van de klassieke Russische roman van Lev Tolstoj. De film is geregisseerd door de Brit Joe Wright (Hanna, Atonement) en hoofdrol wordt gespeeld door Keira Knightley.

De film gaat over Anna Karenina, die vast zit in een ongelukkig huwelijk. Als ze dit huwelijk probeert te ontvluchten en naar een andere man wil, zorgt dat alleen maar voor grotere problemen. In Nederland is de film vanaf 21 februari 2013 in de bioscopen te zien.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Aahn Joe Wright, ik ben wel fan van die man. Meestal is het visuele wel belangrijker bij z'n films dan de inhoud maar daar maal ik niet om. Zo te zien weer een kostuum drama met de muziek van Dario Marianelli. Laat maar komen.:P Toch wel een sfeervolle poster.

Orangey

Avatar

Mooie fotoshop poster

Orangey

Avatar

Jan231 "Ik blijf me hier aan ergeren. Anna is een vrouw van rond de 40, waarom kiezen ze dan voor Keira K? Het is zo typisch... Net of er niemand anders is die dit zou kunnen spelen."


das hollywood, hè, al moet ik wel zeggen dat ik vind dat keira knightley het altijd wel goed doet in periodefilms

Jan231

Avatar

Ik blijf me hier aan ergeren. Anna is een vrouw van rond de 40, waarom kiezen ze dan voor Keira K? Het is zo typisch... Net of er niemand anders is die dit zou kunnen spelen.

KeesjeNL

Avatar

Rooster "En Keira heeft maar vier vingers..."

Verdomd, goed gezien man:E!

Barbossas

Avatar

Is een mooi drama, kijk hier wel naar uit! En Keira is altijd mooi om te zien :)

Rooster

Avatar

Filmfan25 "mooie fotoshop poster"

Ja ongeveer net zoals kleine kinderen een taart bakken: met sprinkels en kleurtjes en lichtjes en frutsels... :N
En Keira heeft maar vier vingers...

nieuwslaatste nieuws

meest populair