Video

Amerikaanse trailer voor [REC]³ Génesis

Alweer een stukje promotie voor het derde deel van de Spaanse horrorreeks.

door Jan-Peter Rook op 14.07.2012 om 16:13 in Video
Hieronder vind je de Amerikaanse trailer voor [REC]³ Génesis, het derde deel uit de Spaanse horrorreeks. Waar de eerste twee delen zich nog afspeelden in het appartementengebouw waar alles begon, speelt Genesis zich in de buitenwereld af. Het virus dat ervoor zorgde dat mensen veranderen in zombies, verspreidt zich langzaam in de buitenwereld. Met gruwelijke gevolgen. De film zet meteen ook de deur open voor [REC] 4 Apocalypse, het vierde en vermoedelijk laatste deel in de reeks.

De regie is in handen van Paco Plaza, die ook al optrad als co-regisseur bij de eerste twee delen. Over een Amerikaanse dan wel Nederlandse release is nog helemaal niets bekend.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Jaah ;P ik skip deze trailer wel even... heb er genoeg gezien (dit is de derde dacht ik) en de film weet me ook niet echt te boeien.

OFFTOPIC: ik weet niet of dit op FIlmtotaal past,maar omdat er ooit ook eens een filmpje was gepost over Call Of Duty MW3; post ik het hier toch wel even.


http://www.youtube.com/watch?v=Ca3Y8Ws3plI

jaime91

Avatar

UnknowB "OFFTOPIC: ik weet niet of dit op FIlmtotaal past,maar omdat er ooit ook eens een filmpje was gepost over Call Of Duty MW3; post ik het hier toch wel even.

http://www.youtube.com/watch?v=Ca3Y8Ws3plI"

Ziet er wel aardig uit. Maar je ziet wel dat dit met een laag budget gemaakt is, en voor een lowbudget webserie ziet het er prima uit. En leuk om dat meiske van Narnia eens in een andere project te zien. Komt deze serie gewoon op Youtube te staan? Zo ja kan iemand me een link geven van de pagina?

Moviemagic

Avatar

In zombiefilms komen elke keer weer die kleine zombiemeisjes voor. Als je eens nadenkt hoevaak en dan nog niet eens jongetjes....zou er een reden voor zijn?

afbeelding

en dan die grijns erbij

afbeelding

Jonathancrane

Avatar

Over de Nederlandse release datum heb ik vernomen dat het augustus of september van dit jaar kan worden, alleen dan gelijk op dvd.

In Belgie is deze namelijk ook al in de bios daar verschenen.

Banned

Avatar

Jonathancrane "Over de Nederlandse release datum heb ik vernomen dat het augustus of september van dit jaar kan worden, alleen dan gelijk op dvd.

In Belgie is deze namelijk ook al in de bios daar verschenen."


Idd een hele tijd terug zelfs... Denk dat dat ergens rond Maart was.

NieuwsFilm

meest populair