Jessica Biel als Viper in The Wolverine

Ook de vertolker van de villain Silver Sumurai bekend.

De opnames voor The Wolverine moeten binnenkort starten. De voornaamste rollen moeten zo ondertussen wel bekend zijn. Afgelopen week hoorden we al dat er vier belangrijke Japanse rollen zijn ingevuld en nu is ook bekend wie de voornaamste villains moeten gaan spelen. Volgens Deadline is Jessica Biel (Total Recall, 2012 en Blade: Trinity, 2004) aangetrokken om de rol te gaan spelen van het personage Viper. Afgelopen week werd bekend dat Will Yun Lee (ook Total Recall, 2012 en Elektra, 2005) en Brian Tee (tv-serie Grimm) respectievelijk de mutant Kenuichio Harada a.k.a. Silver Samurai en Norubo Mori moeten gaan spelen.

Het personage Viper, alias Victoria, is een bekende naam in het Marvel universum. Ze is een vijand van de X-Men en The Avengers, maar heeft ook goede eigenschappen. Tevens heeft zijn een bepaalde invloed op Wolverine, die weer gespeeld wordt door Hugh Jackman. Silver Samurai, het alter-ego van Kenuichio Harada, kan door zijn mutatie energie ("tachyon field") omzet naar een zwaard die overal doorheen snijdt, behalve adamantium, het onverwoestbare metaal waar het skelet van Wolverine van gemaakt is. Norubo Mori is een corrupte Minister van Justitie die op het punt staat te trouwen met de dochter van een Yakuza baas.

De superheldenfilm van James Mangold (Knight and Day, 2010) wordt grotendeels opgenomen in Japan, waar het zich ook afspeelt. Vanaf 25 juli 2013 in de bioscoop. Hieronder een beeldje van het personage Viper:



NieuwsFilm

meest populair