Daniel Radcliffe in Alexandre Aja's Horns

Na de horrorfilm The Woman in Black nu ook een bovennatuurlijke thriller.

In het voorgaande artikel, de Blu-Ray Review van The Woman in Black, werd er ingegaan op de toekomst van Daniel Radcliffe ná zijn Harry Potter avontuur. Naast een optreden in de biopic Kill Your Darlings, waarin hij te zien is als dichter Allen Ginsberg, speelt Radcliffe in de tv-serie A Young Doctor's Notebook en wordt hij in verband gebracht met Guillermo del Toro's Pinocchio (2014). The Hollywood Reporter meldt nu dat hij ook te zien is in de film Horns.

In de bovennatuurlijke thriller speelt Radcliffe de rol van het personage Ig Perrish, die nog rouwt om zijn vermoorde vriendin. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in zijn zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin.

Horns is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Joe Hill en wordt geregisseerd door Alexandre Aja, bekend van films als The Hills Have Eyes (2006) en Piranha 3D (2010). Aja over het project: “After reading Joe Hill's cult book, I couldn't resist temptation to dive into the devilish underworld and reinvent a universal myth. Horns is a wild ride of sin and crime, with a love story in its heart."

Over de releasedatum is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair