Drie nieuwe namen voor The Hunger Games: Catching Fire

De cast voor Francis Lawrence's sequel begint steeds voller te stromen.

De cast voor Francis Lawrence's The Hunger Games: Catching Fire begint langzaam vol te raken. De drie nieuwste namen die we mogen opschrijven zijn Sam Claflin, Melissa Leo en Tony Shalhoub. Claflin is in beeld voor het personage Finnick Odair, Leo moet Mags gaan spelen en voor Shalhoub ligt de rol van Beetee klaar.

In Catching Fire besluit de kwaadaardige President Snow dat de 75ste verjaardag van The Hunger Games het best gevierd kan worden door een All-Star wedstrijd te houden tussen enkele voormalige winnaars. Hieronder vallen uiteraard ook Katniss en Peeta, evenals enkele nieuwe personages. Odair (Claflin) is een populaire oud-winnaar van de Games die nu dus te maken krijgt met Katniss en Peeta. Mags (Leo) is de mentor van Odair. Ze doet vrijwillig mee aan de Games om haar leerling te steunen. Tot slot is Beetee (Shalhoub) ook een voormalig winnaar. Hij is een uitvinder die bepaalde dingen maakt waardoor het leven van de deelnemers er een stukje beter op wordt.

Verder rollen voor o.a. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman en Jena Malone. The Hunger Games: Catching Fire komt volgend jaar november uit.



NieuwsFilm

meest populair