Algemeen

Rush Hour 4 onderweg

Zowel Jackie Chan als Chris Tucker moeten te zien zijn.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 30.07.2012 om 11:32 in Algemeen
Het is alweer vijf jaar geleden dat Rush Hour 3 in de bioscopen te zien was. Sindsdien is het vrij onwaarschijnlijk geworden dat Chris Tucker en Jackie Chan nog eens samen te zien zullen zijn voor een vierde Rush Hour. Zo gaf Jackie Chan enige tijd geleden aan te stoppen met actiefilms. Desondanks is de website CraveOnline erachter gekomen dat er gewerkt wordt aan een vierde film. Producent Arthur Sarkissian vertelde dat binnenkort zowel een screenwriter als de twee sterren officieel verbonden zullen worden aan het project.

Sarkissian was vrij ontevreden over het derde deel. "I'm trying to do it closer to how I did Rush Hour 1," vertelde hij. "More down to earth. More gritty. Introduce two new characters and make it real the way the first one was. I personally was not happy with the third one. I thought 1 and 2 were very good. I think 3 got out of hand a little bit. It's not a matter of just bringing them back to do another segment of that or a sequel to it by putting them in another city and having them bicker. I don't want that. I want something new."

Verder is regisseur Brett Ratner, die de andere drie films regisseerde, welkom om de vierde film ook te doen. "He's more than welcome to do it, but he's got to do it in the right way."

Tot slot heeft hij al vrij serieuze plannen over het plot van de film. Dit moet in een soortgelijke trend gebeuren als Fast Five, die tot een ander genre behoorde dan de voorgaande films. "They kept the characters. They took them and they put them in a whole different world. They put them in the world of a heist movie and it worked... Maybe Chris is now married. Maybe Jackie is married to Octavia Spencer. I don't know. Married to Chris' cousin. They live in Shanghai. Chris goes out to visit them... I want something energetic."

Op dit moment werkt Sarkissian nog als uitvoerend producent aan de aankomende televisieserie Vegas.

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

the12rz

Avatar

Mmm eigenlijk zou ik ,als Chan dan toch nog een actie film maakt, hem liever in the expendables 3 zien ofzo, jet li vs jackie chan :E

Gigan72

Avatar

the12rz "mmm eigenlijk zou ik ,als Chan dan toch nog een actie film maakt, hem liever in the expendables 3 zien ofzo, jet li vs jackie chan :E"


Zou wel cool zijn maar Jackie wil geen badguy spelen dus wordt lastig dan.

the12rz

Avatar

Gigan72 "Zou wel cool zijn maar Jackie wil geen badgay spelen dus wordt lastig dan."


haha dan loopt li maar over

Angelater

Avatar

Rush Hour 4 hoeft van mij niet; ik proef nog steeds de asbak die deel 3 in mijn gezicht heeft gegooid. Één keer in de bios gezien, in 2007, nooit meer. Jammer, want deel 1 en 2 zijn toch wel hele leuke films.

Gigan72

Avatar

the12rz "haha dan loopt li maar over"


Dat zal wel een cool idee zijn dat li de badguy wordt in deel 3
iets wat je niet ziet aankomen
Dat het blijkt dat hij de mastermind is achter alles.

Gigan72

Avatar

Angelater "Rush Hour 4 hoeft van mij niet; ik proef nog steeds de asbak die deel 3 in mijn gezicht heeft gegooid. Één keer in de bios gezien, in 2007, nooit meer. Jammer, want deel 1 en 2 zijn toch wel hele leuke films."


Deel 3 was zeker minder dan de andere maar misschien dat ze dit nu goed kunnen maken.

FilmMaster

Avatar

RH3 vind ik ook wel erg tof,beter dan 2 eerlijk gezegd.
lijkt me wel leuk een deel 4.

nietselam

Avatar

Het blijft raar dat tucker in zo weinig films heeft gespeeld, hij was geweldig in the 5th element en in de eerste 2 rush hours, 10 x grappiger dan die irritante chris rock.

jaime91

Avatar

Sarkissian begrijpt het helemaal! Deel 3 was alleen leuk om Chan en Tucker nog eens te zien, en de actie was ook nog wel oke verder vond ik de humor maar puberaal en flauw, dat was bij deel 1 en 2 veel beter. Vind zijn visie hierover zeer interessant ben zeer benieuwd wat dit gaat worden. Hoop stiekem ook dat er ooit nog eens een vervolg op de Shanghai films met Owen (Wilson) en Jackie komt....

Sand

Avatar

Als ik zo zijn idee lees over de 4de film dan lijkt dit wel hard op Lethal Weapon film :)
al waren die natuurlijk nog wel wat beter..
Alleszins wel blij met dit nieuws, geen hoogstaande films maar wel altijd leuk om te kijken, zeker Jackie Chan, al kan die wel minder als vroeger nu.. :)

Secret1994goesFilm

Avatar

De films waren goed al herinner ik me vaag nog den 2 ;P
Derde deel was ietsje minder dan de vorige,maar nog steeds goed...
Ben benieuwd wat ze met deel 4 gaan doen...hopelijk gaan ze daar niet de afgrond in...

Expendable

Avatar

Goed nieuws! Ik kijk er naar uit!

jaime91

Avatar

Sand " zeker Jackie Chan, al kan die wel minder als vroeger nu.. :)"

Als in minder vechten dan vroeger? Onzin hij is door de jaren vrijwel niet achteruit gegaan en hoewel hij inmiddels 58 is vecht hij nog net zo goed als 20 jaar geleden. En als dat ooit mag voorkomen dat hij niet meer in staat is om te vechten dat stopt hij er mee. Hij is niet iemand die de touwtjes uit handen geeft.

Moviemagic

Avatar

Chris Tucker voert toch weinig meer uit op filmgebied. Als ik zo op IMDB kijk dan zijn de laatste films zowat alleen van RH.

afbeelding

Wesley18M

Avatar

Quote : Verder is regisseur Brett Ratner, die de eerste twee films regisseerde, welkom om de vierde film ook te doen.

Brett Ratner, heeft ze toch alle 3 geregisseerd ?
Een vierde Rush Hour? Waarom niet?! Leuk vermaak, verstand op nul :)

jaime91

Avatar

Moviemagic "Chris Tucker voert toch weinig meer uit op filmgebied. Als ik zo op IMDB kijk dan zijn de laatste films zowat alleen van RH.

afbeelding"

Doodzonde, Tucker is een goede komiek en ik zie hem ook veel liever dan bijvoorbeeld Chris Rock. Jackie Chan maakte daar 2 jaar geleden tijdens de Ellen DeGeneres show nog een leuke opmerking over, Skip naar 4:10:

Zomerbiertje

Avatar

Chan is er toch maar wel snel op terug gekomen he, Hij zag zich helemaal de oosterse Robert de Niro worden nadat hij had aangekondigd te stoppen met aktie films.
Inmiddels staan er alweer 2 op het programma.

jaime91

Avatar

Zomerbiertje "Chan is er toch maar wel snel op terug gekomen he, Hij zag zich helemaal de oosterse Robert de Niro worden nadat hij had aangekondigd te stoppen met aktie films.
Inmiddels staan er alweer 2 op het programma."

Gelukkig maar! Van mij mag hij beiden blijven doen. :E

Zomerbiertje

Avatar

jaime91 "Gelukkig maar! Van mij mag hij beiden blijven doen. :E"


Zijn mildere rollen doet hij toch met verve, ik vind zijn rol van Mr. Han in '' the karate kid'' erg leuk, evenals zijn personage als kok in ''Shaolin'' Zou hem wel vaker in dat soort rollen willen zien.

jaime91

Avatar

Zomerbiertje "Zijn mildere rollen doet hij toch met verve, ik vind zijn rol van Mr. Han in '' the karate kid'' erg leuk, evenals zijn personage als kok in ''Shaolin'' Zou hem wel vaker in dat soort rollen willen zien."

Dat blijft hij volgens mij ook nog wel doen. Hij is inderdaad ook zeer goed als serieus acteur en hij kan ook nog eens mooi zingen. Ik weet niet of je bekend bent met films als San suk si gin (Shinjuku Incident), Xin jing cha gu shi (New Police Story) en Xinhai geming (1911) ook allemaal films waarin hij een serieuze rol speelt.

adofmirosch

Avatar

Yeaah yeaah yeaah yeaah yeaah yeaaah.

een yeah-goed idee blij dat ze deel 4 beter wille maken dan deel 3 want die was de minste.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Wie is Chris Tucker?"

KeesjeNL

Avatar

^ Alleen die stem al:r...

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "
"


Lol,weet wel wie het is maar bedoel het sarcastisch natuurlijk.
Gaan ze dan naar de Macdonalds om te vragen of die meedoet in Rush Hour 4 en ff paar maanden stopt met bij de Mac te werken?Die gozer heb ik zolang niet in een film gezien.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Doodzonde, Tucker is een goede komiek en ik zie hem ook veel liever dan bijvoorbeeld Chris Rock. Jackie Chan maakte daar 2 jaar geleden tijdens de Ellen DeGeneres show nog een leuke opmerking over"
Ouch! Dat is hard, maar het is idd jammer dat Tucker haast niks geen films maakt/ktijgt aangeboden. Miss steekt hij meer tijd in stand-up? Ik hoop dat dat deel 4 echt wel komt. Deel 3 vind ik ook wat minder dan 1 en 2, maar nog steeds erg goed. Het is een gouden duo, idd net zoals de Shanghai films, daar mag van mij ook nog wel een nieuw deel van komen.
Klinkt ook goed, wat ze in gedachten hebben voor deel 4, ben erg benieuwd.

Dat deel 4 al in de planning ligt, is denk ik toch een teken dat Chan toch niet kan wegblijven van actiefilms. Sta ik ook niet van te kijken. De man leeft kung-fu, maar zijn lichaam zal het wel een keer genoeg vinden, met al die gevaarlijke stunts. Mensen zitten gewoon niet te wachten op 'serieuze' films met Chan. Iedereen wil Chan in actie zien. En Chan heeft eens gezegd, dat hij het filmkijkend publiek over de hele wereld wil plezieren met zijn kunnen, dus vandaar dat er (gelukkig) weer een Rush Hour komt.

Ik ben het er mee eens dat hij wel serieus kan acteren, Shinjuku Incident is idd een zeer leuke film met een goeie serieuze rol van Chan. Zijn rol in The Karate Kid vond ik ook echt goed, die emotionele scene in die auto met Jayden en dat Jayden daarna Chan uit de auto haalt, bezorgde me enigszins wel een brok in mijn keel.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ouch! Dat is hard, maar het is idd jammer dat Tucker haast niks geen films maakt/ktijgt aangeboden. Miss steekt hij meer tijd in stand-up? Ik hoop dat dat deel 4 echt wel komt. Deel 3 vind ik ook wat minder dan 1 en 2, maar nog steeds erg goed. Het is een gouden duo, idd net zoals de Shanghai films, daar mag van mij ook nog wel een nieuw deel van komen.
Klinkt ook goed, wat ze in gedachten hebben voor deel 4, ben erg benieuwd.

Dat deel 4 al in de planning ligt, is denk ik toch een teken dat Chan toch niet kan wegblijven van actiefilms. Sta ik ook niet van te kijken. De man leeft kung-fu, maar zijn lichaam zal het wel een keer genoeg vinden, met al die gevaarlijke stunts. Mensen zitten gewoon niet te wachten op 'serieuze' films met Chan. Iedereen wil Chan in actie zien. En Chan heeft eens gezegd, dat hij het filmkijkend publiek over de hele wereld wil plezieren met zijn kunnen, dus vandaar dat er (gelukkig) weer een Rush Hour komt.

Ik ben het er mee eens dat hij wel serieus kan acteren, Shinjuku Incident is idd een zeer leuke film met een goeie serieuze rol van Chan. Zijn rol in The Karate Kid vond ik ook echt goed, die emotionele scene in die auto met Jayden en dat Jayden daarna Chan uit de auto haalt, bezorgde me enigszins wel een brok in mijn keel."

Ben het voor de volle 100% met je eens! :Y En wat ik al zei, als zijn lichaam het dadelijk echt niet meer aankan dat stopt hij of gaat hij verder op de serieuze toer. Het zal me ook niets verbazen als hij dan verder gaat met regisseren want ook dat kan hij.

benjamin

Avatar

De eerste 2 films heb ik niet gezien, dus ik zal maar aannemen dat die wel in orde zijn, maar deel 3 was een absolute draak van een film. De kans bestaat dat ze zich nu herpakken, maar ik vermoed eerlijk gezegd dat dit weer een inspiratieloos product zal worden.

nieuwslaatste nieuws