DVD releases week 31

Met deze week o.a, voor alle liefhebbers van het boksen, de docu 'Klitschko'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD.

Bekijk de afbeelding

The Autobiography of Nicolae Ceausescu (2010)

Cast: --

Zijn found footage-analyses Out of the Present en Videogramme Einer Revolution werden klassiekers. Nu presenteert Ujica een meesterlijke montage van officiële reportages van de Roemeense dictator Ceausescu met zijn 'vrienden' Breznjev, Mao, Kim Il-Sung, Nixon, koningin Elizabeth etc.
Bekijk de afbeelding

I Wish (2011)


De twaalfjarige Koichi woont met zijn moeder en grootouders in Kagoshima, in het zuiden. Zijn broertje Ryunosuke woont bij zijn vader in Hakata, in het noorden. De broers wonen sinds de scheiding van hun ouders apart van elkaar. Koichi heeft maar één grote wens en dat is een hereniging van zijn familie. Als hij hoort dat er een treinverbinding komt tussen de steden waar de broers wonen, gelooft Koichi dat er een wonder zal gebeuren wanneer beide treinen elkaar passeren op topsnelheid. Met de hulp van de volwassenen organiseert Koichi een reis met een groepje vrienden, in de hoop dat elk van hen een wonder zal meemaken dat hun moeilijke levens beter zal maken.
Bekijk de afbeelding

Rampart (2011)


LAPD agent Dave Brown wordt betrapt op corruptie en kan zich weinig meer permitteren. De dagen waarin hij zichzelf boven de wet kon stellen lijken te zijn geteld. Hij wordt openlijk aan de schandpaal genageld en krijgt te maken met politiemoordenaars die wraak willen. Niets is echter wat het lijkt wanneer Dave de onderwereld van L.A. induikt en eigen rechtertje gaat spelen.
Bekijk de afbeelding

Klitschko (2011)


De geschiedenis van Vitali en Wladimir Klitschko is het ongelooflijke succesverhaal van twee broers die opgroeiden in de door socialisme gedomineerde Oekraïne: als amateurs vierden ze er hun eerste successen, maar uiteindelijk verhuisden ze naar Duitsland. Daar begon hun echte, onverbiddelijke opkomst in de wereld van de bokssport, in welke zowel Vitali als Wladimir wereldtitels behaalden bij verschillende internationale boksbonden. Door samen te werken, konden zij vele nodeloze blessures en bittere nederlagen vermijden, net als broederlijke twisten.
Bekijk de afbeelding

Bye Bye Blondie (2011)


Gloria (Béatrice Dalle) is een dakloze dertiger die in haar jeugd moeilijk handelbaar was en haar ouders lieten haar uiteindelijk opnemen in een psychiatrische inrichting. Daar ontmoette ze de liefde van haar leven, Frances (Emmanuelle Béart). Ze werden echter ook weer van elkaar gescheiden. Bij toeval ontmoet ze haar een paar jaar later weer op straat in de stad Nancy. Frances is nu een tv-presentatrice. Ze besluiten op een gegeven moment hun levens te ruilen.
Bekijk de afbeelding

Inseparable (2011)

Regie: Dayyan Eng

De jonge ingenieur Li (Daniel Wu) gaat door een moeilijke periode in zijn leven. Hij ondervindt zowel op zijn werk als thuis met zijn vrouw Pang (Beibi Gong) problemen. Dat alles verandert wanneer hij de mysterieuze Amerikaanse vreemdeling Chuck (Kevin Spacey) ontmoet die een grote impact op zijn leven heeft.


Klitschko (2011) Trailer



NieuwsFilm

meest populair