Nieuwe concept-art moet Hellraiser reboot mogelijk maken

Komt er dan toch eindelijk een nieuwe versie van de geliefde horrorfilm uit 1987.

Verleden jaar dook er met Hellraiser: Revelations een gedrocht van een Hellraiser film op. Met dit negende deel was er nog maar weinig over van de geliefde Hellraiser franchise die in 1987 startte met Clive Barkers Hellraiser. Al jaren wordt er gewerkt aan een reboot van de originele film. Dimension Films leek lange tijd niet enorm veel zin te hebben in de reboot. Daar lijkt nu verandering in te komen aangezien er nieuwe concept-art is opgedoken en ook een teaser trailer is opgenomen om Dimension te motiveren.

De teaser trailer voor de mogelijke reboot is geproduceerd door Paul Gerrard (Wrath Of The Titans, Battle LA) en Mike Le Han. Samen met het concept-art, waarvan je er hieronder een aantal ziet, moet het Dimension Films overtuigen dat er een goede "revision" van Hellraiser is bedacht en dat de reboot in productie genomen kan worden. Er is onder meer een nieuw uiterlijk voor Pinhead en er ligt een eerste script klaar. Voor de teaser trailer werd een crew van 47 man en 100 figuranten opgetrommeld. De teaser wordt nu afgerond met een flinke dosis visual effects. Met enige mazzel verschijnt het binnenkort ook online.

Enige tijd geleden dook er al andere concept-art op. Tevens meldde we eerder dit jaar dat er een serie in ontwikkeling zou zijn.







NieuwsFilm

meest populair