DVD releases week 32

Met deze week o.a 'Battleship', 'The Company Men' en 'Wrath of the Titans'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Battleship (2012)

Regie: Peter Berg

Battleship is gebaseerd op het bordspel Zeeslagje. Echter in de film moet een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet opnemen tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Dit gaat uiteraard niet zonder 'slag of stoot'....
Bekijk de afbeelding

The Company Men (2010)

Regie: John Wells

The Company Men begint met een dag vol ontslagen bij een scheepstransportbedrijf. Bobby is een van de eersten die eruit vliegt. Niet lang na Bobby worden bij hetzelfde bedrijf ook oudgedienden Phil en Gene ontslagen. Aan de hand van deze drie mannen krijgen we een beeld van de hel die werkeloos zijn met zich meebrengt. Bobby neemt daarbij de meest prominente rol in. Hij rijdt in een dure Porsche, verdient 160.000 dollar per jaar en leeft met vrouw en kinderen op grote voet. Hij denkt snel weer een nieuwe baan te kunnen vinden, maar komt erachter dat veel meer gekwalificeerde en ervaren mensen op dezelfde banen azen. De hypotheek kan niet langer betaald worden, zijn auto gaat in de verkoop en het gezin moet intrekken bij zijn ouders. Hij is van een 'American dream' in een loser veranderd. Of toch niet? Want hoe ongelukkig hij ook is, hij brengt meer tijd met zijn gezin door en krijgt uit onverwachte hoek een helpende hand aangereikt.
Bekijk de afbeelding

Wrath of the Titans (2012)


Tien jaar na zijn heroïsche overwinning op de monsterachtige Kraken, probeert Perseus, halfgodzoon van Zeus, een rustiger leven te leiden als visser en alleenstaande vader van zijn tienjarige zoontje Helius. Ondertussen vindt er een machtsstrijd plaats tussen de goden en de Titanen. Perseus kan zijn roeping niet negeren als Hades een deal sluit met Kronos om Zeus gevangen te nemen. Samen met koningin Andromeda, Poseidons halfgodzoon Argenor en de gevallen god Hephaestus , gaat Perseus op reis naar de onderwereld in een poging Zeus te bevrijden, de Titanen te verslaan en de mensheid te redden.
Bekijk de afbeelding

Wanderlust (2012)

Regie: David Wain

In Wanderlust, zal Aniston voor het eerst in haar acteercarrière topless gaan. Maar daar blijft het niet bij. Haar personage heeft verschillende affaires, doet een triootje met twee andere vrouwen, gebruikt drugs, en belandt als seksverslaafde uiteindelijk in een hippiegemeenschap.
Bekijk de afbeelding

Like Crazy (2011)


Like Crazy verhaalt over een Britse studente die verliefd wordt op een Amerikaanse student. Ze worden echter van elkaar gescheiden wanneer zij door visumproblemen uit de VS wordt gezet.
Bekijk de afbeelding

Detention (2011)


Detention is een tiener horrorkomedie waarin de lokale studenten van Grizzly Lake hun laatste jaar van de middelbare school proberen door te komen. Ze worden echter belaagd door een slasherfilm moordenaar die plotseling tot leven is gekomen. Het wordt een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen en de wereld te redden. Het enige probleem is: ze moeten nablijven.
Bekijk de afbeelding

Winx Club: Het Magische Avontuur 3D (2010)


Op Alfea wordt het begin van een nieuw schooljaar gevierd. Alles verloop rustig totdat de Trix het feest ruw onderbreken. De Winx, zonder Bloom, proberen de Trix te stoppen. Maar Icy, Darcy en Stormy stelen een krachtig voorwerp. Ondertussen is Bloom in Domino en ze geniet van het leven als een echte prinses. Alles in haar leven ziet er goed uit: ze heeft haar echte ouders ontmoet en Sky heeft haar ten huwelijk gevraagd. Maar Erendor, de vader van Sky, verbiedt dat zijn zoon trouwt met Bloom. Er blijkt een duister geheim te zijn in het verleden van Eraklyon. Ondertussen verstoren de Oerheksen, met de hulp van de Trix, het evenwicht van Magix met een krachtige spreuk. Alle positieve energie wordt uit Magix gezogen. Kunnen de Winx hen tegenhouden? En zal de liefde tussen Bloom en Sky deze zware beproeving kunnen doorstaan?
Bekijk de afbeelding

Dragon Eyes (2012)

Regie: John Hyams

Een buurt leeft in angst en wanhoop wegens het geweld tussen rivaliserende bendes. De lokale bazen Dash en Antuan terroriseren met hun bendeleden de straten en de burgers hebben alle hoop laten varen. Totdat de mysterieuze Ryan Hong arriveert. Hij begint de bendes tegen elkaar uit te spelen en schuwt daarbij geen geweld. Ook krijgt hij hulp van zijn mentor Tiano.
Bekijk de afbeelding

Yakuza Weapon (2011)


Shozo Iwaki, een ex-yakuza en momenteel huurling in Zuid-Amerika, verneemt dat z'n vader Kenzo, ook de leider van de Iwaki-bende, is vermoord. Hij keert na 4 jaar terug naar huis en ontdekt dat Kurawaki, de nummer één van z'n vader, verraad heeft gepleegd en Kenzo heeft vermoord. Shozo is belust op wraak. Na een episch gevecht blijven Shozo en Kurawaki voor halfdood achter, waarbij Shozo een arm en een been is verloren. Ondanks z'n ernstige verwondingen blijft hij wel in leven en hij ontwaakt in een mysterieuze medische dienst met een M61 Vulcan kanon waar vroeger z'n rechterarm zat en een raketwerper waar z'n linkerbeen zat. Shozo, eerst nog wat verbaasd, vindt z'n nieuwe gewapende lichaam best leuk en maakt zich op voor een revanchematch tegen Kurawaki, die ook zo z'n mechanische verbeteringen heeft ondergaan. Maar eerst zal Shozo moeten afrekenen met Tetsuo, z'n vroegere beste vriend die nu door de Kurawaki-bende werd ingelijfd om hem te vermoorden...
Bekijk de afbeelding

Likvidator (2011)


Na de dood van zijn oudere broer komt bodyguard Arsen er achter dat zijn dood geen ongeluk was. Hij wordt gecontacteerd door een geheime organisatie die zijn verhaal bevestigd. Hij besluit koste wat kost de waarheid te achterhalen. Maar bij elke stap die hij maakt komt hij er meer en meer achter hoe machtig de personen zijn die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn broer.
Bekijk de afbeelding

Sport de filles (2011)


Verontwaardigd door de verkoop van het springpaard dat ze haar hadden beloofd, gooit de begaafde ruiter Gracieuse de deur van de manège die haar tewerkstelde achter haar dicht. Ze wil terug van nul beginnen door een job te aanvaarden in de dressuurstal die aan de boerderij van haar vader grenst. De eigenares, Josephine van Silenus, regeert er met ijzeren hand de school van de gerenommeerde Duitse coach en oud kampioen Franz Mann. Gracieuse is deze microcosmos van macht en geld niet gewoon en kan enkel reageren met door haar eigen rijkdom in de strijd te gooien: haar talent, haar sterke karakter en vooral de wil om te slagen..



NieuwsFilm

meest populair