Tom Cruise's Magnificent Seven remake maakt stappen

Televisie scenarist Nic Pizzolatto neemt het scenario voor zijn rekening.

Het is nog niet bekend welke acteurs een rol zullen gaan spelen in Tom Cruise's remake van John Sturges‘ The Magnificent Seven. Toch gebeurt er wel wat rondom het project. Zo is tv-scenarist Nic Pizzolatto (The Killing) aangesteld om het script te gaan schrijven.

The Magnificent Seven was zelf overigens ook al een remake, van de klassieker Seven Samurai uit 1954. The Magnificent Seven volgt een bandietenbende die elk jaar opnieuw een klein Mexicaans boerendorpje terroriseert. Enkele van de dorpsoudsten besluiten dat het goed is geweest en sturen drie van de boeren naar de Verenigde Staten op zoek naar hulp. Zeven schutters melden zich, elk met een eigen reden. Samen bereiden ze het stadje voor op de dag dat het leger van veertig bandieten weer zal arriveren.

In de film speelden Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter en Horst Buchholz een rol. De film was zo succesvol dat er drie vervolgen werden gemaakt: Return of the Seven, Guns of the Magnificent Seven en The Magnificent Seven Ride!.

Een tijdje terug werden Matt Damon, Morgan Freeman en Kevin Costner genoemd voor hoofdrollen, maar het is totaal niet duidelijk hoeveel hiervan waar is.



NieuwsFilm

meest populair