Video

Trailer voor horror 'Remnants' met Edward Furlong

De Verenigde Staten maakt zich op voor de Derde Wereldoorlog.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 28.08.2012 om 13:55 in Video
Hieronder vind je de trailer voor Remnants, een nieuwe horrorfilm van regisseur Peter Engert. Hoofdrollen zijn er voor Monica Keena (Freddy vs. Jason), Edward Furlong (American History X, Terminator 2) en Andre Royo (The Wire).

De Verenigde Staten maakt zich op voor de Derde Wereldoorlog. Dokter Hunter overleeft een nucleaire aanval en eindigt met acht andere slachtoffers op een boerderij in Texas. Met z'n allen proberen ze de holocaust te overleven, waarbij ze te maken krijgen met claustrofobie en onderlinge conflicten. Ondertussen wachten ze op nieuws van buitenaf.

De film moet dit jaar uitkomen.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Frietgezicht "Ik ging de trailer alleen kijken omdat ik nieuwsgierig was hoe Furlong er tegenwoordig uitziet.
Kut,net als de trailer en dus waarschijnlijk net als de film."


Haha ik had precies hetzelfde. Misschien had hij het beter bij zijn zangcariére kunnen houden.....of toch niet..... ---> Edward Furlong - Hold on tight

In ieder geval heeft drugs hem goed naar de kl*te geholpen.

Frietgezicht

Avatar

Ik ging de trailer alleen kijken omdat ik nieuwsgierig was hoe Furlong er tegenwoordig uitziet.
Kut,net als de trailer en dus waarschijnlijk net als de film.

Angelater

Avatar

Waarschijnlijk zal ik hem wel zien omdat er in ieder geval 4 acteurs inzitten die ik wel ken, maar de trailer doet me veel te veel denken aan The Divide en dat vond ik een baggerfilm. Inclusief verhaal. Mensen die in psychopaten veranderen... nee, bedankt.

jaime91

Avatar

Angelater "Waarschijnlijk zal ik hem wel zien omdat er in ieder geval 4 acteurs inzitten die ik wel ken, maar de trailer doet me veel te veel denken aan The Divide en dat vond ik een baggerfilm. Inclusief verhaal. Mensen die in psychopaten veranderen... nee, bedankt."

Dat zeg ik. :E

jaime91

Avatar

Een film met hetzelfde verhaal als The Divide en nog honderden andere films waar ik nu even niet opkom. Jammer dat Furlong zich zo heeft laten gaan met drank en drugs, hij was geweldig in American History X er had een mooie toekomst voor hem in het verschiet kunnen liggen. Helaas speelt hij nu alleen nog maar in slechte b-films.

nieuwslaatste nieuws

meest populair